Träning.

Idag har det inte hänt så mkt har varit och tränat fotboll, det va kul men lite tungt..Sen började det ös regna med så det va mindre kul.. Sen bar de iväg hemåt duschade och åt lite mackor och yoggi mums,  bubblade lite med folk på msn alltid lika trevligt:)  Men nu vart ja lite ensammen för dom skulle upp tidigt imorgon och jobba, en annan har ju semester tills på måndag så då börjar man jobba igen. En vecka går så sjukt fort:(
Imorgon så ska jag tvätta jätte skoj eller inte inget man ser fram emot precis..
På lördag är det cup på stalls backe inget ja ser fram emot heller men skönt att röra på sig så..
Nu ska jag försöka plugga lite teori eller kolla på tv vet inte riktigt va man ska göra, men någe av de blir de väl;)

Ha de gött!
Puss & Kram
// Mallan<3<3






=)

Så jäkla grymma:)


Gårdagen På Grönan.

Igår var vi ju som sakt på gröna lund vilket var mycket trevligt och kul:) Men innan vi drog dit så tog vi en tripp till Kungens Kurva och knallade in på media market och där köpte jag mig en mycket efter längtad laptop.. Är kanon nöjd med den vill ja lova så skönt att sitta vart man vill;P
Sen bar det iväg till grönan, älsklingen hade turen och vann en stor gott och blandat shit vilket flyt man kan ha:) Sälen och Fia försökte vinna någe men de hade inte turen med sig det va mycket synd:(
Men jag hade iaf en mkt trevlig dag och fint väder fick vi med framåt kvällen men de va lite mycket folk där men det gick bra endå..


Denna dator vart det HP pavilion dv7 2092eo


Lite bilder från grönan!




Tack för en kanon dag:)

Puss & Kram
//Mallan<3<3



Stockholm Grönan.

Idag blir det grönan;)
Vi ska snart åka så kul det ska bli ser verkligen fram emot det..
Vi ska förbi mediamarket med så då kanske ja får min efterlängtade laptop=)

 Nä ni dags att kila
uppdaterar antingen ikväll elr imorgon:)
Take care
Pusss & Kram
//Mallan<3<3


Tralalaa.

Igår va man ute på sjön igen så grymt skönt och avslappnande med trevligt sällskap.. Rekomenderar det varmt..
Idag så har jag varit iväg en sväng och handlade lite frukost och hämtade ut mitt paket från Ellos. Sen bar det iväg hemåt. Är jätte nöjd med mina köp, passar som ett smeck;)
Idag vet ja inte va som händer hade velat åka till norris men tror inte det blir så:( För jag vill ju ha med mig älsklingen så man väljer en bra laptop:P är ju inte så duktig på sånt så vill ju att han ska med dit annars så får vi dra iväg dit imorgon om det inte blir idag, skulle ju vara skoj och ha en heldag tillsammans. Han ligger fortfarande och sover så ska nog ta och väcka honom klockan är ju ganska så mycket nu.. Så det är nog dags för det hehe.
Annars så händer det inte så mycket för min del idag bara ta det lugnt och slappa isf. Kanske köpa mig avfärgning elr någe så man får ur denna svarta färg eller va man nu ska göra:P haha



Ha de bra
Puss & Kram
//Mallan<3<3


Hair Color.

Det är redan slutet av denna helg söndag ännu engång. Va ska man göra idag som denna då?? Ser ut som det är fint väder ute.. Härligt.. Blir nog någe av detta inlindes åkning elr fiska någe av de blir det nog.. Men de visar sig..Jag är iaf uppe med tuppen idag, vaknade vid nio och var hur pigg som helst så jag orkade inte ligga i sängen så gick upp och kollade lite på internet och skriver lite här:) Visst har man blivit bättre på och blogga nu iaf;) hehe
Jag är så trött på mitt hår vill ja lova vill få ur denna svarta hårfärg är så trött på denna färg juste nu fast ja tycker endå om den.. Jag har ganska ljus hårbåtten så de blir så ful utväxt så man kan spy. Så jag ska försöka få ur denna färg och färga en annan färg funderar på denna färg lite mer ljusbrunt och ha i några slinger som ni ser på bilden här nedanför dock äre bara med ljusbrund dock inga slinger på denna bild. Skulle de vara fint på mig? Eller ska jag har någon annan färg?? Va tycker ni?? behöver lite hjälp;)

Obs: en mycket gammal bild på mig:) ca 5år sen hehe



Min hårfärg just nu.




Dags att göra lite nytta nu:)
Take Care
Vi hörs!
Puss & Kram
// Mallan<3<3








Gårdagen.

Igår tog ja det bara lugnt och umgicks med älsklingen, vi drog iväg till Öb och köpte mig ett metspö för Stoffe ville så gärna att jag skulle följa med:) sen på kvällen drog vi ut på sjön med båten med Per, mkt härligt var det allt:) men dock fick vi ingen fisk det va synd Per och Stoffe fiskade gädda och jag metade men ja hade powerbite så tror de va därför jag inte fick napp så nästa gång så ska ja gräva mask och meta med det. Jag tror det går bättre:P fast man vet aldrig haha..





Blir kanske fiske ikväll igen men de visar sig:)

Puss & Kram
// Mallan<3<3





Film mys.

Nu har jag kollat klart på en svensk film i taket lyser stjärnorna, en helt okej film tycker jag:)



Idag så har jag jobbat till 12 sen råka ja somna så sov till ca kvart i fyra.. Sen iväg & åkte indlines med girlsen mkt skönt vill ja lova.. Hem duscha, iväg & handlade lite krubb till ikväll det vart smaskiga räkmakor gjorde två men orkade bara en..Se så mumsiga:)



Nä ni nu ska ja se på en film till denna fired up=)





Take Care
Puss & Kram
// Mallan<3<3


Green.

Tack Hanna för alla fina kommentarer:) Är så kul att få läsa lite kommentarer på bloggen. Vet ju inte riktigt vilka som läser min kära blogg;) så va inte rädda att slänga in en kommentar till mig bara kul att läsa:)

Nu är äntligen dom långa turerna av denna vecka över as skönt imorgon jobbar jag bara en kortis tur 07.30-12. Det va väldigt längesen man jobba en sån kort  tur:)
I helgen vet ja inte riktigt va man ska hitta på bara ta det lugnt tror jag.. Städa måste vi väl göra med tråkigt men sant de måste ju göras med så stoffe & ska ha en städ dag i helgen så hoppas de blir dåligt väder någon dag i helgen så kan man passa på & städa.. Inte så kul att städa när det är fint väder.

På min semester blir det nog Grönan med Sälen & hans tös & Stoffe så det ska bli skoj:) Ska även köpa mig en laptop äntligen:) Vill så gärna ha en så det ska bli väldigt skönt att ha en egen så man slipper sitta vid Älsklingens dator:) Så ska ja nog köpa innan vi drar iväg till grönan:)
Vet dock inte när de blir men nångång nästa vecka iaf.




Nä ni raringar dags att kolla lite på tv & fixa lite här hemma:)
Puss & kram
// Mallan<3<3


Kolla denna.

Shit kolla in denna kille vilka röster!

Saknar<3

Gud va veckorna går och ja jobbar som en tok känns som det är det enda man gör nu för tiden har inte tid till mkt inte..:(
Jag saknar mina underbara fotbollskamrater & dom härliga träningarna, shit va man känner sig lat när man inte tränar så mkt nu när det är uppehåll från fotbollen. Känns som tiden & orken inte finns där:( Måste skärpa mig & nästa vecka drar fotbollen igång igen & det ska bli grymt skönt=) Så har man en veckas semester oxå bättre kan de inte bli =)
Helt pank är jag med stackars mig:( men tur att man får lön på måndag:) hihi







Saknar er mina underbara vänner<3<3


Puss & Kram
// Mallan<3<3


Lillebror fyller 14år.

Grattis Robert på din 14års dag idag:)
Idag så ska ja till värmbol & fira han. Sen börjar jag jobba klockan 16.oo. Mindre skoj men jag har ju varit ledig hela helgen så det har varit underbart:)
Snart så går lilla jag på semester med grymt skönt bara denna arbetsvecka kvar sen 1veckas semester, så skönt så:)



Nä ni nu måste jag göra mig iordning!
Men ha de så bra
Pusss & Kram
// Malin<3<3


<35år<3.

Idag så firar jag & Stoffe våran 5års dag tillsammans. Åren bara går, allting går så fort. Vi träffades när jag var 16år gammal & Stoffe var 17år gammal & nu är vi 21 & 22år. Dom här 5åren har gott & fler år blir det allt.
Älskar honom så mycket vi kommer nog spendera många fler år tillsammans så bra som vi har det<3<3


Här hade vi inte varit tillsammans länge typ en vecka elr någe;)


Kärlek<3<3


Gröna lund.


2-3 år sen detta togs.

JAG ÄLSKAR DIG KRISTOPHER<3<3
Forever And Ever

Puss & Kram
// Mallan<3<3


Mormor 70år.

Middag på Olympus:)


Grattis Mormor<3




Sen bar det iväg till Mor & Far på lite spel;)


Bröllops Bilder.

Mammorna står på fel sida så ni vet hehe:P

Den fina bruden Eleonor:)


Fina Brudparet<3<3

Deras fina åk:)

Puss & Kram
// Mallan<3<3


Eleonor & Robert.

Jag önskar er all lycka:) Ni är nu man & hustru.
Så fina ni är<3



Det kommer mer bilder kanske imorgon:)

Jag har haft en toppen dag idag, sätt dom här två underbara människorna som gift sig. Och varit & firat min mormor på sin 70års dag. Nu är jag helt slut så ska ta mig en kall dusch sen sova:)

Tjaooo
// Mallan<3<3

Crossfire.




Äntligen Fredag.

Då var ännu en arbetsvecka gjord mkt skönt:)
Har jobbat idag till klockan 14.oo sen iväg & vaccinerat mig så nu är det avklarat med.
Just nu gör jag inte så mkt sitter här i min ensamhet & snackar med lite folk på msn & lyssnar på musik. Ska nog ta & testa locka mitt hår om de blir fint med kork skruvar om man ska ha den frisyren imorgon på bröllopet så slipper man stå & göra det i onödan, om de nu inte blir bra elr snyggt:)

Va på åhlens förrut idag med & köpte mig dessa får se hur bra dom funkar haha:P



Pusss & Kram
// Mallan<3<3



Trött.

Oj oj klockan är 06.oo & jag ska snart iväg till jobbet sista dagen för denna vecka sen är ja ledig lördag & söndag härligt:) & bröllop imorgon & sedan fira mormor som fyller 70år:)
 Vad händer idag ja ni inte så mkt ska göra mig iordning & dra iväg till jobbet & jobba till 14.oo sen iväg & vaccinera mig. Ajaj tycker inte om sprutor igentligen men de ska nog gå bra:)
Annars så blir det en lugn dag för mig idag tror ja.
Nä ni måste få i mig frukost nu & klä på mig.

Ha de gött
Pusss & kram
// Mallan<3<3


Torsdag.

Idag så har man jobbat som vanligt till fyra sen gick man på stan en sväng.. Sedan hem & älsklingen gjorde iordning lite tacos mkt gott vill ja lova..:)
Just nu sitter jag & beställer lite grejer från ellos med Pernilla.. Så vi delar på frakten.. Hittade lite fint iaf:)




Måste sova nu men ha det bra allesammans=)
Pusss & kram
//Mallan<3<3


Dance summer.

Skulle bara säga att denna skiva är grymt bra:)
Nä nu får ja ge mig måste lägga mig jue haha..



Sov så gott
Pussar & Kramar
//Mallan<3<3


Nattinatti.

Nu är det nog dags för lilla mig & sova ska upp tidigt imorgon börjar ju klockan 07.oo:(
Så sängen roppar på mig att ja ska komma & lägga mig i den, men ja vill inte riktigt än men måste kanske det så ja orkar med morgon dan:S




Så Godnatt & sov så gott alla sötisar där ute:)
Pusssar & Kramar
// Mallan<3<3


Skor.

Hittade mig två par skor idag as nöjd är jag med dom:) Ska nog ha någon av dessa på bröllopet på lördag..
Vilka tycker ni dom vita elr dom svarta??


Köpta på Åkes
Rea halva priset: 199kr


Köpta på Åkes
Rea halva priset:249kr

Pusss & Kram
// Mallan<3<3


Onsdag.

Jag gick upp vid halv elva & ringde till vårdcentralen så dom ska ringa upp mig ca 11.45 ska höra med dom ang vaccination innan resan till turkey:) Ni vet den där som går på tv hela tiden, twinrix;)

Idag så händer det inte allt för mkt i mitt liv börjar jobba kl 14.oo-21.oo så hinner inte göra så mkt. Kanske dra iväg & sola skulle vara skönt men får se hur de blir med det hehe.

Igår hade jag en hel dag med älsklingen riktigt mysigt vill ja lova. Vi tittade i lite affärer & vi var inte hemma förens kvart i sex så ca 4-5timmar så var vi ute i det härliga vädret. :)
När vi kom hem så gjorde vi iordning hemma gjorda hamburgare det va riktigt gott vill ja lova. Sen tittade vi på film & myste det va grymt skönt. Så det vart ingen inlinds åkning för min del igår men det kommer väl fler gånger:)


Dags att äta lie frulle elr lite lunch får se va det blir;P
Pusss & Kram
// Mallan<3<3


Bilder från den 11/7-09.

Här är lite bilder från i lördags:)



      

  
 



 

Pusss & Kram
// Mallan<3<3



Tisdag.

Bion igår var helt okej & rolig. Tobias tyckte den var jätte bra så det va ju tur det=)
Igår så blev det lite röjj här hemma stoffe städade oså jag plockade ner min dator & ställde upp den på garderoben, onödigt att den ska bara stå & ta en massa onödig plats när den endå inte funkar som den ska. Så bort med den ett tag.
Efter bion så hade ja & älsklingen lite myskväll, vi grillade & kollade lite på tv mkt mysigt<3<3
Jag är sjukt sugen på att köpa mig en bärbar dator så det ska jag nog ta & göra med:) När man kommer iväg till Norris då ska jag nog köpa mig en.

Idag är det tisdag & jag är ledig idag med det är grymt skönt.. Jag & älsklingen ska sätta upp lite hyllor så vi ska köpa lite skruvar, vi ska även ner på stan ensväng & upp till möbelhuset & kolla på lite nya grejer som vi är sugna på vi är så trötta på att det ser ut som det gör här hemma så lite ändringar skadar ju inte med lite möbler & grejer.. Men vi har inte råd att köpa någe det blir kanske i slutet på månaden elr ja när de nu blir man måste ju ha pengar också:)
Om vädret håller i sig så blir de kanske inlindes åkning med tjejerna ikväll så får se hur de blir..:)

Mina snygga inlindes:)







Pusss & Kram
// Mallan<3<3


Bikini.

Waterfall Bikini Bottom SEK 139, Wonderland - NELLY.COM

Åh va trött jag blir ville så gärna ha denna bikini.. Men då finns bara underdelen & inte överdelen:( buuhuu. Får leta vidare efter någon man fastnar för men hade gärna velat ha denna men jag vill väl inte bara ha underdelen:(


Likaså med denna fastnade ja mkt för, men då finns den inte i denna färg & överdelen finns inte i min storlek åh va trött ja blir, vill ju ha dessa bikinisar..


Lessen blev jag nu:'(


Pusss & kram
// Mallan<3<3



Bio.

Nu är äntligen min tuffa jobbar vecka över. & idag är jag äntligen ledig vilket ja verkligen behöver är så grymt slut i kroppen. Är även ledig imorgon tisdag med mkt skönt.
I lördags jobbade ja till 20.30 sen bar det iväg till Pernilla på lite party det blev bara ja, Anna & Pillan dom andra girlsen kunde inte det va mkt synd men vi hade grymt kul som alltid:) Dansade gärnet & spillde lite cider här & där haha sen bar det iväg till statt & mkt dans vart det där med:) Sov över hos Pillan vi somnade inte förens vid kl 03.oo & jag skulle jobba kl: sju tokig ja är men det gick bra & jobba fast jag var så grymt trött.. Jobbade enda till kl 16.oo sen bar det raka vägen hemåt & ja sov till sju. Sen kom älsklingen hem med en kycklingpizza till mig mkt gott vill ja lova:)

Tack för en kanon kväll i lördags<3 Bilder kommer senare:)

va händer för min del idag då?
Ska nog dra iväg ner på stan en sväng & kolla lite, idag är det iaf lite bättre väder så det är ju skönt de:) Så får se hur länge det håller i sig.
Ikväll så ska jag & älsklingen gå på bio med min lillebror Tobias:)
Vi ska överraska honom med lite Ice Age 3. Hiihi
Idag blir det nog lite grillning med älsklingen ska bli smaskens:)

Grattis i efterskott Dessan & Alec som fyllde år i torsdags:)
Hade inte uppdaterat min blogg på några dagar så bättre sent än aldrig:P




Pusss & Kram
// Mallan<3<3


Turkey.


Nu är det inte alls långt kvar tills vi drar iväg till Turkiet..45dagar & ca 6veckor kvar tills vi lämar Sverige ska bli så grymt skönt & komma ifrån denna håla i en vecka:) Längtar så.. På torsdag elr fredag denna vecka så ska ja & Anna ner till resebyrån & betala det sista på resan.. Åh va härligt det ska bli:)







Längtar som in i bomben:)

Pusss & kram
//Mallan<3<3


Ojoj.

Dagarna går som på räls dom bara rinner iväg de går så fort.
Ja va har hänt i i veckan & helgen?
Jag har åkt mkt inlinds vill ja lova mkt kul:) Fast ramla om kull i söndags & skrapa upp mitt vänstra knä inge vidare kul men men sånt man får ta när man inte använder alla skydd:P
I söndags så var jag på bio på Transformers en mkt se värd film kanon bra var den så se den om ni ska se på nån bio den va kanon bra:)
I måndags bar det iväg till norris & jag shoppade en del, ett par jeans, en blå klänning, lila klänning, capribyxa svart, ett par liknande hermes byxa fast inte riktigt haha:P jag köpte även en fläkt & en tvättställning:)
Igår så jobbade jag till 16.oo sen bar det iväg till träningen & vilket väder det va igår då shit det bara oskade & spöregnade men det va väldigt skönt när man endå jobbar. Så det var härligt.
Just nu sitter ja här, jag gick upp vid 10 ungifär skönt med sov morgon faktiskt. Ska ju snart iväg & jobba börjar kl:14.oo-21.oo mindre kul:( Denna vecka är en jobbig vecka jobbar från tisdag & enda till söndag men det är bara att bita ihop & köra på:)

Transformers!


Puss & Kram
//Mallan<3<3


Jobbet.

Just nu så sitter jag på jobbet & har lite rast mkt skönt har haft en jäktig morgon, mkt att göra. Så nu är jag helt slut & jag ska gå till klockan fyra mkt jobbigt..
Men det är bara att bita ihop & jobba vidare för alla ska ju upp helt enkel sen om man inte hinner med allt så får man beta av de när man har mer tid..

Jag köpte mig ett par inlines i onsdag för 499kr på team sportia.. Mkt bra investering vill ja lova.. Skit kul är det att åka plus att det är bra träníng med:) så det är härligt.
Så då åkte ja & Pillan en bra runda från stan & enda ner till Värbol & tillbaka..Ja va helt slut när ja kom hem.. men det var det värt:)
Tränade fotboll i torsdags mkt skönt.
Igår vart det inlines åkning igen med Hanna, Anna & Pillan grymt kul när de är några fler som åker:) & Anna köpte sig ett par likadana som mig så nu har hon ett par oxå så de är great:)
Så har min halva vecka sätt ut lite kort:P
Ikväll har vi tvätt tid från 17-21 tråkigt men men skönt när det är klart:) Oså blir de väl lite åkning ikväll oxå hoppas ja:)

Nä ni nu är min rast slut så dags att jobba!
Ha de bra allesammans ta hand om er:)
// Mallan<3<3


RSS 2.0