Grattis!

Grattis Lillebrorsan på din 18års dag hoppas
du får en bra dag idag=)
Pusss & kram<3<3


Hade tyvärr inge bätte bild haha


Bättre.

Gick upp klockan 09.30 idag åt lite frulle & ringe min kära mamma, vi bubblade lite.. Ska på utbildning idag inge skoj kommer inte ihåg vad de va för utb det är en annan femma haha..
Så då ska man på det i duveholmsaulan kl 13.oo-16.30 sen iväg till jobbet & jobba till halv nio vilket ja inte ser så mkt i framemot men men..
Känner att min hals har blivit lite bättre så nu är ja iaf lite happy..

Jag längtar som bara den tills jag drar till Turkiet ska bli så skönt & komma ifrån den här hålan.. Men vi åker inte förens v.35 så det är ca 21veckor kvar tills dess:( men hoppas det går fort tills de blir v. 35 hihi
Fint väder ser det ut att vara idag solen skiner iaf=) Härligt
Hit ska vi åka Kemer..Förra året va ja & mamma i side i Turkiet men i år blir det Kemer ska bli intressant & se hur dom har det där:)
Vårat hotell =)




Dags att göra mig iorning nu
Ha de bra Pusss & kram
Mallan<3<3


Mums.

Just nu sitter jag & lyssnar på denna låt, & det är riktigt skön elr va säger ni??




Ikväll vart det ingen träning för min del vilket ja tycker är jäkligt trist men känner att min hals krånglar & vill inte bli bättre så vill inte riskera nått att det ska bli ännu värre så jag vilade från träningen ikväll...& på lördag har vi ju cup igen i Linköping & den vill ja ju inte missa men ja hoppas ja iaf kan vara med & träna på torsdag hoppas hoppas..
Idag så har ja bara tagit det lugnt & inte gjort så mkt.. Tittat på en massa serier & det är så spännande i alla ja följer, jag ligger ju lite före än de som spelas upp på tvn om ni förstår va ja menar.. Ja har tittat på Desperate Housewifes, Lost, Greys Anatomy & Gossip Girl shit va bra det är=) Kan tyvärr inte avslöja någe för er..hehe

Idag har jag även lagat lite mat som var kanon gott..

Det blev Potatis som jag har kokat & pressat.. Till det blev det sallad & benfriakotletter i soyasås riktigt gott vill ja lova..

Receptet ska ni få med så ni kan testa på det=)
Börja med att smöra en gratäng form, sedan skiva kortletterna i små skivor & lägg dom på botten av formen..
Sedan blanda ihop i en skål elr liknande..
2dl Creame fraich
3dl grädde
1/2dl soya
1tsk Sambalolek

Blanda ihop det sen häll över köttet & in i ugnen ca 1 timme 175gr.
Man kan även använda Fläskfile & Kyckling file om man inte villa ha benfriakotletter det är en smak sak=)

Smaklig måltid..


Nu är det dags för mig & hoppa in i duschen sen blir det den rätte för rosing ska bli intressant & se vilka hon väljer:)
///Mallan<3<3
Älskar min Stoffe<3

The Unborn.



Tittade på denna film imorse, hyfsat bra var den & obehaglig.
Nu är det dags & börja lite lätt med maten skriver här lite senare.
Pusss & Kram Mallan<3<3


Beställt lite.





Mkt nöjd med det jag beställt ikväll=) Allt kommer i April nångång weeeiii..


Idag så har ja bytt mitt örhänge i örat..



Före                                                        Efter

Dags & slänga sig i sängen ha de bra allesammans=)
Natti natti
Pusss & Kram Mallan<3<3


♥♥♥Kristopher♥♥♥

Har inte bloggat nu på hela helgen men nu ska ja försöka uppdatera lite mera.. Min helg har varit helt okej fredags bowlig & tacobuffe med laget vilket var mkt trevligt..
Lördagen bestod av cup I Valla vi kom tyvärr tvåa pga en piss domare som inte kan dömma ordentligt, vi hade en som var skadad på plan men han blåste inte av så Valla körde bara på & då vart det mål.. & det värsta var att han sa att det inte var någon huvudskada omg va är det för fel på han.. Så tyckte inte alls det var rättvist att Valla vann det skulle ha blivit oavgjort.. Men som sakt vi i Gropptorp får inte så snälla dommare tyvärr de ska alltid döma åt det andra laget. Inte så rättvist inte.
Sen när ja kom hem så var jag helt slut la mig på soffan & somnade en blund, mådde inte så bra jordens huvudvärk & halsont som ja nu haft enda sen torsdags som aldrig värkar ge sig.. Men sen va ja tvungen & ta mig en dusch & då piggnade jag till.. Så jag följde med Pillan till Brorsans 25års fest med lite om & men, hade inte så stor lust att bara sitta hemma & vara sjuk & tycka synd om sig själv så ja följde med. Det va mkt trevligt där.. Sen ville Micke hem & sova så då tog vi taxin hem. Så då var det bara till & lägga sig när man kom hem shit va jag var slut i hela kroppen somnade på engång vill ja lova..
I söndags tog jag det bara lugnt & led av träningsvärk, halsont & huvudvärk..
Så det va denna helg det med & nu är det måndag & va har man gjort idag då? Tänkte ta & beställa lite kläder så det ska ja fixa snart har valt ut lite saker som ja är sugen på att köpa:)
Har typ nyss kommit hem från banken & pratat om pantionssparande & shit va boring det va.. Fixade mig även ett Visa kort så det kommer i slutet av denna vecka:)
Lägger upp lite bilder på det jag tänkte beställa lite senare ska kolla lite till först:=)
Nu är man själv hemma igen=( stoffe är & jobbar, trist att sitta här själv.. Har ju mina kära vänner på msn som man kan bubbla lite med oxå så då känner ja mig inte så ensam=)

Här kommer iaf lite bilder från helgens bravader..

Discobowling & Tacobuffe med laget!

 





Tack för en trevlig kväll allesammans =)



Sonny & Brorsans 25års fest!


 

Tack för denna kväll med det va jätte trevligt & mkt skratt haha

Nu är det dags att fixa lite käk & titta lite på kläder..
Hörs senare:)
Pusss & Kram Mallan<3

<3<3Älskar Min Kristopher<3<3





Stressigt.

Shit min dag började inte så bra kände av halsen vilket känns skit gör as ont att svälja bara ja inte blir sjuk igen fan.. Nu när man äntligen är frisk förengångsskull blir så less på skiten.....
Idag kom min älskade lillebror Danne på besök men de är synd att ja inte kommer kunna vara med han så mkt denna helg för snart ska man iväg & bowla & äta tacobuffe med laget, imorgon så är det ju cup vilket ja verkligen ser framemot ska bli as kul:) Bara halsen blir bättre annars blir det jobbigt..
Idag har jag även varit & jobba gu så less ja är på skiten vill bara där ifrån så trött på vissa.. Hade fullt upp hela dagen på jobbet så det gick i ett.. Jobbigt vill ja lova.. Sen väntade ja på Pernilla tills hon slutade jobbet, så då drog vi till solariet gu så skönt det va ja höll på att somna & det är inte likt mig att somna i solariet.. Men det var underbart.. Sen drog vi iväg till konsum & handlade lite tills imorgon tänkte göra mig en ost & skink sallad oså lite annat smått & gott de får välla duga:P hehe

Hörs Imorgon raringar om ja orkar sitta här det är knappt att ja orkar just nu vill ja lova haha.. Har inte hunnit vila någe idag så är helt slut men ja kanske blir pigg sen när vi bowlar hoppas ja allt & kameran ska med såklart:)

Men ha de gott allesammans önska oss Gropptorpare Lycka till imorgon på cuppen:) Vi måste ju ta hem skiten:) weeeiii
Pusss&Kram Mallan<3




Dags att bowla nu weeeiii
& Mumsa tacosbuffe mumsfilibabba:P

Grattis Storebror.

18/3-09
Idag är ingen vanlig dag för det är Mickes födelsedag hurra hurra hurra=)

Grattis Storebror på din 25års dag idag. Hoppas du får en toppen bra dag..
Många Grattis kramar från Lillsyrran <3


Grattis Brorsan, shit bara fem år kvar till 30;) hihi

Fortfarande sjuk.

Min dag idag har inte varit nån höjdare har bara legat & degat framför datan & kollat på en del filmer.. Vart inte någon träning för min del idag vilket känns jäkligt pissigt, men va gör man kan ju inte träna när man är sjuk så det va bra att ja stanna hemma & kurerade mig från febern! Men ingen bättring idag inte=( Synd om lilla mig...

Dessa filmer har ja kollat på idag!


    

Tittade på Grease shit det va längesen man såg den.. haha
Sexdrive tyckte ja va sisodär man förstog nästan på engång va som skulle ske ganska lik road trip.
& nu har ja precis kollat klart på Australia var en mkt bra film tycker ja.. Rekomenderas att se=)
Saknar dig Stoffe känner mig väldigt ensam just nu vill ha dig här hos mig..

Tace care <3<3
// Mallan <3


Helgen.

Fredags så färgade ja håret elr Anna hjälpte mig med det & vi hjälptes åt både ja, Anna & Pillan så vi vart svarta & fina i skallarna;) Efter färgningarna så drog vi till Catten som hade lite fest..  Mkt Trevligt.. Tack för det tjejor<3<3

       

   


Lördan: Började med att jag & Anna drog iväg & solade för första gången i år gud så skönt det var=)
Sen var det bara raka vägen hem & göra sig iorning för fest.. Det började med att Anna kom hit & vi gjorde oss iordning tillsammans mkt trevligt.. Sen kom sälen & Fia & hämtade oss det va riktigt snällt av dom=) Så då drog vi iväg på lite förfest hos Danne.. Sen bar det iväg till 30års festen som Henke hade mkt kul var det.. Men tror jag lägger ner drickandet ett tag nu framöver, har kommit på att alkohol är inte så bra för mig känns som det förstör så mkt.. Så ska inte dricka mig stup full bara med motta isf & man kan faktiskt ha kul utan alkohol med som i fredags då va ja spik nykter & det va riktigt skönt.. Orkar inte mer...
Men det var roligt i lördags iaf=)=) Tack för denna härliga kväll!!!

Grattis på 30års dagen Henke!

             


Söndag: 
Vaknade ja inte förens vid kl: 14.oo shit det är inte likt mig att sova så länge haha.. Väckte sedan älsklingen & fråga om han var sugen på pizza så ja beställde det till han & mig gu så gott det är när man är bakis & skakis.. Tog det bara lugnt & var med min älskade & vi tittade på wipeout & Beck & myste.. Gu va ja älsklar dig Stoffe du är mitt allt..

Måndag= sjuk: Min dag var bra till en början idag tittade på filmen Den man älskar den va hyfsat bra, men sen gick de bara ut för, började jobbet kl 16.oo jobbade med mamma så hon skickade hem mig vid 19.15 ikväll & så skulle ja vara hemma imorgon så mamma bytte till dag så va vi tvungna att fixa in nån till kvällen. Så ja kom hem vid ca halv åtta tog tempen & visst jag har feber fyfan säger ja bara vill inte vara sjuk & bara ligga hemma & tycka synd om sig själv:( men men.. & nu sitter jag här i min ensamhet & lyssnar på musik.. Har somnat lite då & då men går inge vidare känner av att stoffe inte är hemma så ja kan inte sova så bra då:( 
Har varit lite dålig på att blogga på sistone men det har varit så mkt nu denna helg så har inte haft så mkt tid & ork med det just nu. Hihi

Nu är det dags att kurera mig!
Men tack för en hel kul helg allesammans=)
Lägger upp fler bilder från helgen på bdb & min facebook när ja orkar hehe

Natti natti //Mallan<3

Just nu är jag riktigt trött.

Började jobba 6.45 idag & min dag gick i ett vill ja lova hann inte sitta så mkt & ta det lugnt inte nej då, det larmade hela tiden på den där larmtelefonen, så ibland vill man bara kasta ut den genom fönstret. Så trött kan man bli på vissa ibland. Men dagen gick fort iaf så det va ju posetivt.
Yehoow då är resan bokad till Turkey=)

Träffade Anna & Pillan på stan sen efter jobbet, köpte mig två par linnen på Jc rosa & typ grön aktig fina så, köpte även hårfärg det är ju dags att färga ser ju ut som en ja jag vet inte vad flintis i skallen haha så det ska göras ska bli skönt att bli av med utväxten ser för taskit ut.. Handlade även lösnaglar, ögonskuggor & nån ögonbrynspenna & en rosa ja va man nu skulle göra med den det är en annan femma om det blir fint men det tror ja allt=) hihi Sen va vi på systemet med & handlade in lite till helgen (lördag) så det är skönt & ha det gjort..

Här är lite av det ja köpte idag:

   



Hårfärg: Åhlens 95kr
Lösnaglar: Åhlens 100kr
Ögonskuggor: Åhlens 179kr
Eyebrown Lift & Define: Åhlens 99kr
2st Linnen: Jc 199kr


Efter man varit på stan så var det bara hem & byta om på en gång så skulle jag iväg igen så det var bara hem, lämna grejerna, byta om & sticka iväg på träningen.. Så det vart lite stressigt men det gick ann hehe..

Träningen var rolig idag, fast ja vet inte va det va med mig hade jordens flum humör & ja va inte ensam heller Pillan va oxå på flum humör så det va lite kul haha.. Fast vi lugna oss lite då & då.. Det kom lite roliga kommentarer här & där ja höll på & dö när Anna sa nått om fitt rosa ja vart helt stum osen as garva ja haha, & då kom det en slängare hit & dit den som fick mest skit det va Pillan men hon bad om det så haha.. Men det va kul & busa med er idag=)

Efter träningen så vart ja skit hungrig & ville bara hem & laga mat & käka maten sen.. haha det lät bra det or not..
Gjorde en as god mat vill ja lova det var mamma som gav mig detta förslag.. Riktigt mumsigt faktiskt eller va tycker ni??? Ser det gott ut??


Recept på denna lätta & goa rätt!
Kycklingfile
Paprika blandat
Purjolök
Tomat kross
Creame fraich, går lika bra som vanlig elr smaksatt creame fraich upp till en själv va man vill ha=9
Salt
Vitpeppar
Svartpeppar

Jag hade pasta till & det var riktigt gott..

Kryddan är en smaksak upp till en själv va man vill ha=)

Smaklig måltid om ni testar detta..=)



Nu är det dags & sova ska upp tidigt imorgon, känner att ögonlocken åker ihop så det är dags att slagga!
Förresten imorgon är det fredag fy så skönt=)
Take Care<3
//Mallan<3<3








Onsdag= work!

Fy va jag var trött imorse vill ja lova hade inte alls någon lust med att gå på personalmötet idag liksom kl 10- 11.30 & sen ska man jobba med börjde kl: 15.oo shit vilket hattande hit & dit.. Men det gick ann fick jobba med min kära vän Jenny ikväll & bra gick det vi duschade två stycken tanter gick galant sen vare bara & köra öset sen var vi klara med alla 9 boenden kl: 20.15 det är inte så illa det vi är duktiga vi:) hihi
Fick skjuts hem av Jenny oxå snäll du är gumman.. Fick inte gå för henne så hon erbjöd sig att skjutsa mig så ja var typ illa tvungen haha.. Tack vännen<3

Sen när ja kom hem så skulle ja ha lagat mat men det gick inte så bra hade ingen som helst lust med & fixa maten så ringde istället min kära vän Anna mkt trevligt & prata med henne haha:) Du är go du gumman.. Alltid lika kul & prata med dig när man är ensam hemma oxå för den delen så kände mig inte så ensam längre när ja fick bubbla av mig lite, snällt att du lyssnar på pratkvarnen;) hihi Just ja då kanske man skulle vara model för en dag shit!!! Lite kul endå & ta lite seriösa bilder.. Berättar mer när ja vet hur de blir=) Försökte få med Annisen & ta lite kort men hon banga just nu men hon kanske ändrar sig när hon ser på mig när ja blir fotad hihi..

& nu sitter jag här & skriver på min blogg & klockan är så mkt som 23.15 så ska nog kanske knyta mig en gnutta.. Ska ju upp tidigt imorgon med börjar 6.45-14 så har morgonrapporten blä vill inte haha... Fast jag jobbar med eliten imorgon så det kommer nog gå galat & den eliten är jag, Mamma, Jenny & Dzjilana kommer gå as bra=)


  



Nä ni dags & dra täcket över sig!
Godnatt allesammans sleep taight
Xoxo Mallan<3<3



Sjukt seg dag!

Min dag idag har varit sjukt segt vaknade kl: 12.oo satt upp & kollade på seven pounds med Will Smith det var en lite konstig film tycker ja hänge inte med riktigt ibland men den var helt okej. Så gick & la mig halv tre ojoj va trött ja va somna på engång..
Men ja har iaf dammsugit lägenheten & plockat undan lite så lite har man väl gjort idag.. Snart ska jag iväg & träna fotboll ska bli skönt & röra på sig, det ser ja framemot=) fast det blir väl hårdträning denna tisdag med men det är kul & röra på fläsket ordentligt haha..Hoppas vi blir många på träningen ikväll då blir det mkt roligare=)
Nu är man själv älsklingen drog iväg till jobbet för ca en timma sen, så trist & sitta här hemma själv om kvällarna, fast han måste ju jobba så & även ja fast igår & idag så är jag ju ledig. Skönt med lite ledighet när man hade jobbat en hel helg så det är skönt=9


Nu är det dags för lilla mig & byta om sen dra iväg till Anna & sen dra iväg & träna lite..
Skriver kanske här lite senare;)

Take Care<3<3


// Mallan<3<3


Min kära blogg.

Nu sitter man här åter igen & skriver i sin kära blogg. Så skönt & skriva av sig lite. Min dag har väl varit sisodär hade tvättstugan kl 12 idag & det va endel att tvätta men det gick bra, skulle ju även ha städat men det gick inte alls som de skulle. Det blir så när man inte har någon motivation till & städa det är ju så himla trist att städa boring.. Får se om man får igång sig imorgon istället haha..
Nu sitter jag är svettig & dan har tränat lite här hemma, körde lite på min orbitrec så jag skulle få upp flåset sen var det bara att pumpa magen det gick väldigt bra.. & väldigt skönt att träna av sig lite alltid lika skönt.
Så måste nog hoppa in i kära duschen snart ska bli skönt.

 


Just nu tittar ja runt lite på youtube hittade Tobbe på kolmården fast har sätt den förrut, riktigt skön han är den där karln haha. Lägger upp den här:)

 


Dags att hoppa in i duschen..
Ha det bra allesammans
Pusss & kram Mallan

Godmorgon!

Vaknade kl 10.oo idag & gick upp & åt lite..
Idag händer det inte så mkt har tvätt tid kl 12.oo-17.oo idag så det ska göras plus att ja måste städa här hemma idag med. Ursch vilken dag bara en massa städ & tvättning ser inte framemot det.
Detta är väl typ det som händer denna dag för min del.



Fick reda på här om dan av syrran att hennes katt Ossy är försvunnen!! Snälla om det är någon som hittat honom kontakta mig då.. Han är en stor skogskatt svart/vit, dessa bilder är från i sommras nu har han en tjock vinter päls & ser stor ut, han är väldigt kelig & snäll.. Han bor här på Norr..

 



Nu är det dags att sätta igång men skriver nog igen lite här senare..

Pusss & kram
Mallan<3



upp & ner!

Min dag har inte varit på topp idag men nu är det lite bättre men tröttheten ligger i än.. Men tänkte slänga igång en till film & bara koppla av för mig själv.

Så nu ska ja se på My sassy girl får se hur den är hoppas den är bra:)



Puss & kram på er så länge:)
/// Mallan<3


I love this movie!

Twilight
Gud va ja älskar denna film så underbart bra. Kan inte räkna hur mångar jag kollat på denna film så himla bra, går inte att tröttna på den. Längtar tills fortsättningen kommer till den. Tittade nämligen på den ikväll älskar den & skådespelarna är kanon.. Rekmenderar den varmt..:)



Jobbar just nu!

Jaha just nu sitter man på jobbet & fikar lite.. Mår inte så bra idag är helt slut i kroppen somnade inte förens vid halv tre inatt vet inte varför ja inte kunde somna.. Ont i magen har jag med idag fan va illa allt är just idag då man jobbar till fyra. Inget roligt men det är bara & ta sig i kragen 6 stå ut.

Nu måste ja fortsätta jobba fast det är hyfsat lugnt idag som tur är=) så tack för det kära gamligar.. hihi

Ha det bra

Puss & kram
Mallan<3

Ny design!

Som ni kanske ser så har jag fått en ny design på min kära blogg:)
Tack vare Emelie rekomenderar henne varmt kolla in hennes sida http://etalvis.blogg.se/ Mkt trevlig tjej tack för hjälpen gumman..


                                                              Tack så mkt Emelie!
                                                                                                         
Just nu så sitter man här & snackar lite med folk på msn. Men funderar starkt på att lägga mig strax ska ju upp tidigt imorgon & jobba börjar kl sju till fyra, shit va tråkigt fast jag kommer jobba med mamsen så det kommer nog gå bra..

Nä ni kära läsare dags & säga godnatt ska ju upp tidigt imorgon:(
Men ha en fortsatt trevlig kväll allesammans<3
Godnight
Pusss & Kram Mallan<3

Lördag!

Nu sitter man här vid dumburken & skriver lite i bloggen, har precis ätit lite rester från gårdagens mat tacos mums. Fast nu stinker man vitlök så det heter duga haha.
& snart ska man iväg till jobbet, jobbar kväll idag vilket ja inte ser så mkt i framemot känner inte alls för att jobba idag & inte annars heller tycker det är så tråkigt just nu.
Ska även jobba imorgon med 7.oo-16.oo fan så tråkigt men va gör man...

 
Gårdagen så var jag helt slut orkade inte göra mkt.. Låg på soffan hela kvällen & glodde på tv, tittade på förförsta gången på let's dance detta år tycker väl att det var sisodär tycker inte såna program är någe bra. Fast det var strångt av han den starkaste mannen var med det trodde ja inte att den där muskelknutten skulle vara med & duktig var han ju med:) det va kul & se, skönheten & odjuret haha..

Älskar min Kristopher<3

Dags att göra lite annat!

Puss & kram
 Mallan<3









sliten & trött!

Ikväll så är jag helt slut. Körde gärnet på fotbollsträningen plus att man hade kvar träningsvärken sen träningen i tisdags men det var bara att bita ihop & det gjorde jag allt. Så nu är jag helt slut. Åt två knäckemackor, lättyogy & musli mums vill ja lova var riktigt hungrig men det vart dock inte så mkt men det är bra det måste dra ner lite på kvällarna så det är posetivt:) Sen var det bara att hoppa in i duschen det var riktigt skönt vill ja lova, love it.  & själv är ja med inte kul alls är ju van vid att han min älskling hemma här men han har ju ett jobb nu & det är väldigt posetivt så det är bara att ta sig i kragen han är ju faktiskt ledig imorgon plus hela helgen, skönt för han när en annan ska jobba hehe men sånt är livet.

Denna helg blir lugn & mkt mys oså ska man ju jobba såklart det är ju mindre kul men pengar behöver man ju så.
 
Oj nu var klockan mkt dags & slagga!
Take care
NattiNatti
Pusss & kram Mallan


Tack för att ni finns mina underbara vänner <3<3<3





Tråk dag!

Denna dag har inte varit så händelserik har ju varit ledig idag, så har inte gjort så mkt. Försökt mig på & fixa iordning min kära blogg men känner att det är så kompliserat & svårt fattar noll haha.. Men ska försöka fixa den om ja inte ber nån annan hjälpa mig med den skulle ju vara skönt & slippa eftersom ja inte fattar va ja ska göra.

Men annars idag så har det inte hänt så jätte mkt det enda som jag typ gjort idag är lagat mat ugnstekt falukorv & hemma gjord potatismos. Sen så var jag & Anna iväg & handlade lite på willys elr lite & lite det vart visst en hel del men men mat behöver man ju.

Nu känner jag mig trött måste nog komma ifrån dumburken nu ett tag...

Ha de bäst
Pusss & Kram
Mallan<3






Min Stoffe<3

Dagen börjar med att jag går upp klockan 05.45 gör mig iordning & äter frulle, sen tar jag mig en titt på mitt schema då börjar ja inte jobba förens vid halv åtta lite surt. Men då tog jag det väldigt lugnt & la mig framför tvn & snoozade lite, det var riktigt skönt så jag vart mkt piggare när ja skulle jobba. Jag jobbade till tre sen var det bara & cykla hem till älsklingen som skulle låna min cykel till jobbet, det var hans första dag idag så jag hoppas det går bra för han.

Det är iaf väldigt tomt här hemma han ska jobba från 16.oo-01.51 & första dagen ikväll. så får lägga mig själv ikväll utan min älskling men han vill att ja ska sitta uppe men vet inte alls om jag orkar det är super trött efter en hård träning idag.

Det var grymt kul på träning till en början sen var de väl sisodär. Men det gick bra men känner att jag måste ta i hårdare på träningarna känns som det inte händer nått med kroppen förrutom att man får träningsvärk garanterat men ja hoppas det inte är så farligt hihi men man vet ju aldrig det visar sig. Man vill göra så mkt men det blir aldrig av blir så trött på mig själv när jag inte tar tag i saker & ting blir så less på mig själv & klankar ner på mig & det är inte alls bra. Måste ta tag i mitt liv om jag ska må bra vill inte gå & må så här. Får sån ångest till allt.

Detta är vad jag vill just nu:
*Ta körkort
* Träna mer än vad jag gör, nått annat än bara fotbollen. Skulle vilja börja simma några gånger i veckan men träligt & bara motions simma det är ju trist men dock bra träning för hela kroppen.
* Äta sunt
* Må bra
* Ha fast jobb orkar inte gå runt & inte veta nånting som kommer att hända elr nått hatar att bara vara vikarie vill vara fastanställd nu & ha fast inkomst & inte behöva gå rund & vara orolig.

Måste skärpa mig säger jag bara måste ta tag i mig själv & ruska om mig en aning.

Min underbara älskling du är den bästa jag har vad skulle jag göra utan dig. Du är så underbar du är mitt allt<3 Älskar dig forever and ever<3<3
Saknar dig stoffe måste du jobba just nu, sitter här i min ensamhet & tänker på dig.

Nu är det dags & lägga sig framför tvn & glo
Men ha det bäst mina kära läsare:)
Xoxo Mallan<3

You're all that i want, You're all i need you're everything.

Söndag=slapp!

Helgen har varit helt okej.
Fredan vart inte som man hade tänkt sig brorsan & Pillan kom över & vi gjorde pizza & spelade wii mario kart riktigt trevligt var det allt. Måste bara säga att Stoffe fick jobbet på dax door där dom tillvärkar ikea möbler as glad vart ja, först ja fick reda på att ja inte får fortsatt sen kommer denna nyhet fan va glad ja är. <3

Igår så åkte ja, Anna & Pillan till Marieberg & handlade en massa kan ja säga. Vi hade as kul när vi skulle packa in allt i bilen, en stor kartong med ett soffbord i som skulle in i bilen & lite trångt vart det allt lilla Pillan fick sitta mitt i smeten. Anna & Pillan hade köpt en massa blommor så det såg ut som en blom skog i bilen haha. Det var riktigt kul dag som ja tillbringade med er måste vi göra om.
Kvällen tillbringade jag hemma hos Kakan hon hade tjejkväll tack brudar<3. Det var jätte trevligt & att man var nykter gjorde en hel del faktiskt så en vit helg för min del riktigt skönt. Vi badade tunna det var as skönt kan ja ju säga shit vill bada igen så jädrans skönt var det, fast dock inte då jag skulle gå tillbaka till kakans hus då jag gick barfota i snön asså jag höll på & dö svin kallt kan ja ju säga, men det var skönt när man kom in & fick ta sig en varm dusch riktigt härligt. Sen bar det av till statt som slutade med att det bara vart kakan & catten Hanna fick vi skjutsa hem & lägga i sängen hon var nog riktigt trött. Vi tog oss en snabbis in i drivern & beställde lite käk sen bar det iväg hem. Riktigt skönt. Men gick inte & la mig på engång jag började packa upp mina grejer ja köpt på Ikea så  gick & la mig kl 02.00 så är riktigt trött idag känner ja allt.

Idag så har jag varit hos mamma nere i Värmbol & fira farsgubben som fyllt 46år i fredags så ska ner dit idag en sväng & gratta honom. Nu är jag hemma & sitter här & skriver i bloggen men känner mig lite trött faktiskt så ska nog lägga mig & vila sen senare ikväll blire mys med Stoffe<3

Dags & göra lite annat vila kanske!
Ha det bäst
Pusss & kram Mallan<3

Här är lite bilder från helgens bravader :D

bror!  Ja o pillan hoppar haha

I bilen med full packning:)  Marieberg  Anna!  hehehe  Tittut Pillan:)   

Tack för igår brudar<3<3<3




RSS 2.0