Idol.

Dessa två var jätte duktiga igår:) Självklart mina två favoriter. Grabbarnas tur ikväll.




Just nu.

Nu idol



Sen blir det greys anatomy som jag längtat=) Så spännande..

 



Xoxo // Mallan♥♥


Jobba jobba.

På förmiddan var jag i hus 3 och jobbade. Det var ett tag sen man va i dom andra husen men det gick jätte bra att jobba där. Och snart ska man iväg och jobba igen men då i hus 2, det va ju oxå ett tag sen man var där med:) Men känner att det blir mer jobb om man inte bara låser sig på ett ställe + att det är skönt att komma ifrån allt på solgläntan så de är inga problem att jobba lite här och där.=9 Bara mer tid och mer pengar ju mer man jobbar och det är kanon det:) Så ikväll missar ja träningen tråkigt nog hade varit skönt att röra på sig lite men som sakt jobbet går före helt enkelt.
♥♥♥
Jag ringde sjukgymnasterna idag på Sparrvägen, men kom bara fram till en telefonsvarare så lämnade ett medelande där, men dom har inte ringt upp mig än:( Så jag hoppas verkligen att dom hör av sig.

Det är väl det som händer idag för min del. 
och imorgon blir det en lång tur först 7-12 sen 14-21. shit. Men det är bara att bita ihop och köra på.

Ska äta lite mat nu så man är lite mätt i magen innan man ska till jobbet. 
Ha det bra
//Mallan♥♥


Fy.

Fy farao vad det regnar och blåser ute, man kan ju nästan tro att någe ska gå sönder typ fönstrerna elr någe. Lite scary faktiskt.. Brrr

Nu ska lilla jag ta mig till sängen och sova mig en blund ska upp tidigt imorgon och jobba så vill vara utvilad:)

♥♥♥



Men ha det så bra och sov så gott allesammans det ska iaf jag göra:P
Pusss på er(K)
//En skapligt trött Malin
♥♥


Ännu en ny vecka.

Helgerna går ju för fort:)

I fredags så hämtade ja ut cykeln som ja lämnat på lagning och det vart lite dyrt 529spänn, för att byta två slangar, fixa plingan och få nya stänkskärmar. Så de vart lite pengar men men nu är den lagad iaf. Sen bar det iväg till att jobba började klockan 14. Det gick bra efter jobbandet blev det sängen.

Lördags, Så gick jag upp tidigt vid 06.00 för ja skulle iväg och jobba. Va tvungen att sluta tidigare halv två istället för två för vi skulle samlas kvart i två så fick dra hem tidigare och Jenny var snäll som kom tidigare:) Klockan 15.00 då drog matchen igång, och vi hade övertaget vi vann med hela 6-1 grymt skönt med ännu en vinst:)
Efter matchen så drog ja hem och duschade och tog på mig lite mys kläder och sedan bar det iväg till Annisen på lite film myspys och god mat mumsigt var de. Vi hittade lite kul på min webcam att man kunde ändra och ha med effekter och grejer, kolla lägger upp några här:) haha, Det var mkt trevlig kväll Tack Brudar♥♥♥


Man ser så sjuk konstig ut, funny funny..HAHA



Igår,
Ännu en dag att gå upp tidigt för att jobba började klockan 7.00-14.00 så det blev lite stressigt för vi skulle stå i kiosken i Gropptorp då herrarna spelade och mkt folk var det som kolla med, och desto mer som handlade så vi hade fullt upp så hann inte titta så mkt på spelandet men dom förlorade med 3-2 tror ja de va mkt synd. Så det vart slut spelande i div 6 för dom kom sist så de blev div 7 elr hur de blev vet inte riktigt i vilken div dom spelar i elr spelade i haha. Efter det blev det raka vägen hem och det blev bara en massa slapp. Var grymt trött.

Idag, Har ja inte alls gjort många knop. Bara slappat och tagit de lugnt. Fast ja kom ut en stund iaf ja och raringen drog till willys och handlade och pantade en massa flaskor shit va mkt ja hade 6 plastkassar fulla med flaskor, sammanlagt vart över hundra lappen shit haha. Men skönt nu när pant flaskorna är borta. När jag kom hem och skulle lägga in varor i frysen så såg ja att det va en massa is och skit så var tvungen att frosta av den lite fort så jag kokade upp vatten i kastruller och ställde in de i frysen så började allt smälta så det gick bra:) Det är avklarat skönt.

 



Nu så tittar ja på svenska Hollywood fruar så ska fortsätta kolla på det nu tänkte ja sen blir det sängen ska jobba delat imorgon va tvungen att tacka ja till alla turer ja kan få denna vecka annars hade jag bara jobbat på torsdag så fick lite turer imorgon, ons och torsdag så det är ju bra de:) Sen på freda får vi se om de blir jobb jag hoppas de är så trött på att vara timvikarie nu. Tar sån tid tills man ska få nån tjänst men sånt är livet som de är just nu i Sverige med jobb och skit.

 

 

 

 


Puss & Kram
//Mallan♥♥

 


Ny dag.

Jajamensan ny dag och nya tag. Och det är fredag med vilket betyder att lilla jag ska jobba kväll:( Ingen vidare bra start på denna helg inte.
Jag gick upp för nån timma sen. Gjorde mig iordning och gjorde mig en fin fläta i luggen. Lillebrorsan ringde han ville att vi skulle ses på stan så va gör man inte:) Så ska träffa han och Lollo innan jag börjar jobba kl 14.. Sen ska ja hämta ut mormors cykel som varit på lagning. Man kan ju undra hur dyrt det blir men jag hoppas det inte blir allt för dyrt.
Just fick två veckor till förlängt på vikariatet så det är jag glad över. Men det är verkligen surt och bara ha två veckor i stöten men det är ju alltid någe. Kan ju även jobba i dom andra husen med så då får ja ju mer tid. Och det är ju bra det.

♥♥♥



Dags att kila
Trevlig helg:)
Puss & Kram
//Mallan♥♥



Slapp Slapp & Åter Slapp.

Sitter just nu och inte gör så himla mkt. Tänkte kanske ta och byta om till träningskläderna snart. För det är ju strax dags för lite fotbollsträning, ska försöka ta det lite lugnt får se hur de går med de. Har lite svårt på den fronten. Men måste tänka på mitt stackars ben.

♥♥♥ 

Lyssnar på denna låt med takida just nu så grymt härlig låt.



Idag har ja inte gjort så himla mkt bara tagit det lugnt och slappat som gårdagen. Riktigt skönt det med att bara vara. Men det är mkt tankar som flyter omkring i skallen på en, när man inte gör så mkt. 


Puss & Kram
//Mallan♥♥


Sexy bitch.



Me like alot♥♥
Så jäkla bäst;)


Klänningar.

www.nelly.com

Black Zebra Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM
Denna är beställd 549kr

 

Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
& denna 349kr

Hoppas dessa blir bra lite annorlunda klänningar än va ja brukar använda, men det blir nog bra:)
Så ja hoppas att det inte tar allt för lång tid tills det kommer.

Puss & Kram
//Mallan
♥♥


Skulle ha uppdateras igår onsdag.

Detta inlägg skrev ja igentligen igår men bloggen muppade sig så jag lägger upp det idag istället:) Igår så beställde jag och Anna lite plagg från nelly.com. Jag beställde två fina klänningar:) Så hoppas det inte tar allt för lång tid innan de kommer. Men dyrt vart det shit. Haha Det har inte hänt så mkt dom senaste dagarna förutom att ja jobbat och bara tagit det lugnt. Fick ett brev hem här om dan att ja står på kö till ortopeden. Så får se när man får komma dit. Igår har jag varit ledig grymt skönt faktiskt. Bara en massa slapp. Det behöver man ibland. Men ja jobbar ju hela helgen så fick vara ledig mitt i veckan så det är ju bra det. Hihi. Puss & kram //Mallan<3<3

Sliten.

Idag har det inte hänt så mycket, började jobba kl 13 idag och kom hem för ca en halv timme sen. Är helt slut känner jag. Så ikväll blir det tidigt i säng. Jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Så orkar inte blogga ikväll. Men jag gjorde iaf ett litet inlägg. Tjaooo Godnight // Mallan<3<3

Tråk söndag.

Idag har ja haft fullt upp med att tvätta och fixa och dona här hemma. Fick mig ett ryck att möblera om i vardagsrummet lite grann så det vart jätte bra är grymt nöjd ser även större ut här hemma med:)
Men har städningen kvar lite här och där. Men det får bli en annan dag:9

Sen gjorde vi iordning lite tacos, det va mumsigt det. Nu gör jag inte så mkt har precis kommit ut ur duschen det va grymt skönt, fixade även mina ögonbryn och bena det behövdes vill ja lova shit pommes frittes.. haha Men nu är det lent och fint härligt härligt:)

Nä ni nu ska ja spela lite kanske elr om ja ska glo på tv de visar sig=)


Ha de!
Pusss & Kram
//Mallan♥♥


District 9.

Igår hade jag & älsklingen en hel kväll med bara mys och gos med god mat;) Elr det vart räkmackor vart kalas gott och en massa tilltugg till filmen:) Vi tittade på denna film igår med, den var kanon bra rekomenderar den varmt att se.

District 9

Pusss & Kram

// Mallan♥♥


Ännu en vinst.

Fan va skönt igår var ännu en match spelad, och vi vann med hela 4-0 är grymt stolt:) Tredje matchen på raken med vinster vi är så grymt bra:) Jag gjorde en schysst räddningen i sista minuten. Annars hade det blivit mål men jag stog på rätt plats och rensade bort bollen. Är stolt för det att vi höll nollan..
Idag har jag så sjukt ont i mitt ben. Värker som bara den ajaj. Så på måndag måste jag ringa till en sjukgymnast som ja hoppas kan hjälpa mig med detta orkar inte ha ont mer nu.
I veckan så har jag jobbat, tränat och varit med älsklingen. Det har inte hänt så jätte mkt denna vecka. Idag så blir det bara slapp som gäller och kanske röjja undan lite skit här hemma, skulle behöva tvätta fönstrerna de är grymt skitiga men får se hur de blir med de haha.. Men ikväll blir det mys pys med älsklingen med god mat och film så härligt så.
Så ser min dag ut idag men som sakt det kan bli ändringar under dan men de visar sig va man hittar på:) hihi

Juste ja fick mina grejer igår som jag beställt.:)

Dust it för extra volym till håret fungerar grymt bra:) 2st 199kr



Och en plattång=) 479kr rea, har kostat 949kr

Dessaa grejer har jag beställt här ifrån www.forhair.se

Ha det bra allesammans
Och hoppas ni får en trevlig helg
Puss & Kram
// Mallan♥♥

Tröttast i stan.

Jag slumrade visst för en stund sen shit va trött ja är..
Idag så gick ja upp klockan 9.30 sen kom mormor och hämta mig så drog vi ner till mamsen. Jag tog med mig min dator för mormor ville se turkiet bilderna så nu har ja visat dom:) Men jag glömde ju självklart att sälja dom där skit lotterna till mormor så jäkla glömsk man kan vara. Men men vet inte om ja kommer få några sålda dom är så sjukt dyra 100 jävla spänn. Har frågat en massa och ingen vill köpa, va ska man göra.. Vill ju inte direkt betala alla själv men ja tänkte iaf köpa en, stoffe en och mamma en, så tre borta men 7kvar. Aja får lösa de på någe sätt haha Sen toppade mamma mitt hår lite grann det va ganska slitet men hon fick inte ta mer än nån centimeter haha;)



Just nu sitter ja här men ska nog ta och byta om nu och sen dra iväg till träningen.

Take Care Alla Gullisar<3
//Mallan<3<3


Patrik Swayze.

1952-2009. Vila i frid. ♥ Patrik Swayze
Han har dött av cancer, 57år gammal.








Färjan.

Nä ni det vart visst Färjan först sen kanske det blir en film:) haha


Helgen.

Jaha då var ännu en händelserik helg över. Fredan vart det lite mys med trevligt sällskap var även på sjukan vart inte klockare för de läkarn skicka upp mig på röntgen och mer en så vet ja inte, så jag hoppas de ringer denna vecka annars så får ja ringa dom så de visar sig. Men man vill ju veta va de är med benet så man kan göra någe åt de men inte då.
Lördan bestod av match varav vi vann med 7-0 inte illa de inte=) Och jag gjorde ett mål på en hörna fast igentligen vart de själv mål men de va ja som var sist på bollen så det va great;) Shit va vi är bra och det fira vi med inflyttnings fest hos Pillan och Micke grymt kul vare. Tack för en trevlig kväll allesammans<3<3
Söndan mådde man sisodär var grymt trött och sen skulle man iväg och jobba oxå jätte kul elr inte men det gick bra som tur var:)

Idag så har ja inte gjort så himla mkt jobbat till 14.oo sen bara varit hemma och slappat. Jag har även försökt fixa lite här hemma men det inte så värst bra, tog reda på lite disk och lagade mat det vart uncle bens och ris. Gott gott. Jag funderar på om man skulle kolla på nån film kanske och krypa ner i sängen det låter inte dumt det så det ska jag nog ta och göra:)

Men ha de så bra!
Puss & Kram
//Mallan<3<3

Bilder från Festen!







Fler Bilder Ligger Uppe På Facebook:)

Tack för denna kväll underbara vänner<3<3

*Asg*

Efter Sverige matchen Igår så tittade jag och Anna på idol och då döck dessa två upp, fyfan trodde verkligen att dom va skit nervösa. haha Vi höll på att dö av skratt.

 


Krångel hit och dit.

Äntligen nu funkade det som de skulle haha:)
Får se hur länge det håller.  hehe
Denna vecka så har jag jobbat, tränat, kollat på fotboll. Har även varit hos Danne och Lollo och kikat på deras nya lya, fikat och hämtat en kisse som dom va sugna på att köpa. Här är hon:)
Skrållan heter sötisen:)


I tisdags så ringde jag till vårdcentralen Lövåsen ang mitt smal ben som jag har haft ont i nu i flera veckor och det går inte över. Men fick ingen tid pga att all akut tid var uppbokat. Så fick testa igår igen dom hade ännu engång ingen tid till mig likadant som dagen innan. Inte dåligt frustrerande heller. Idioter..
Så jag ringde dit idag igen och fick prata med någon annan så då tyckte hon att det va konstigt att ja inte fått någon tid för det finns ju så man kan boka i förtid istället för akut. Men iaf så fick jag äntligen en tid på Vc imorgon 13.30 så hoppas verkligen att dom kan hjälpa mig med detta för jag orkar inte med denna smärta längre.  Både jobbigt på jobbet, träningarna, matcherna och när jag går mkt osv. Så jag hoppas verkligen att dom hjälper mig ordentligt nu.

Imorgon så blir det Vc för min del, sen gå på stan och fixa lite drick bart tills på lördag för då ska jag till min underbara bror och den bästaste Pillan på inflytningsfest/födelsedagsfest. Blir nog grymt kul:) Iaf när jag är i farten hahaaaaaaa
Men först så är det ju jobb som står på listan, jobbar till 12 sen blir det hemma match kl 15.oo mot Stora Sunby. Så blir lite stressigt mellan match,hem och göra sig iordning sen till paret och parta=) men det går hihi

Idag var det grymt kul att träna i slutet fick vi lira med herr laget det va skoj att få in lite annat i spelandet:) bra träning oxå för den delen=9 ett minus va mitt ben:'(





byebye then!
Pusss & Kram
// Mallan<3<3




Skit.

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering denna vecka men blir så förbannad på blogg grejen. När man loggat in så kommer man till nån konstig sida som inte alls liknar den som ska vara, lite svårt att förklara men tycker inte alls om denna som man ska göra inlägg i. Trycker på f5 men den står still på samma skit.. Illa illa:S Men nu vet ni hur det ligger till iaf:D hihi Puss o kram' // Mallan<3<3

Seger.

Det vart en klar seger åt oss idag, vi spelade mot serieledarna Åkers If och vi vann med hela 4-0:) Så skön seger. Så nu har man skavanker här och där en blå tånagel, ett stort blåmärke på armen och smärta i benhinnan men det var det fan värt efter denna härliga seger:) Bra jobbat girls<3<3

Så detta var ett mkt bra slut på denna helg.

Igår så fick ja och Stoffe besök av Pernilla och Anna för Annas kanal 8 på tv funkade inte så bra. Så dom fick komma till oss och kolla mkt trevligt, slapp ju sitta själv och titta:) För Stoffe ville ju inte titta på matchen Sverige- Ungern. Så det vart inte så mkt till myskväll igår men de gör inge det kommer fler gånger. Men det va värt att titta på matchen shit trodde det var kört för Sverige i slutet sen gjorde Zlatan ett kanon mål i sista sekunden. Kanon bra vinst till Oss 2-1. Det hurrar vi för. hurra hurra. haha
Jag färgade håret igår igen så nu vart det brunare:)





Ja är Sverige klädd iaf färgerna hihi


Puss & Kram
// Mallan<3<3

Så jävla snyggt.

Såå Jäkla bra Zlatan, snyggt mål i sista sekunden.

Härligt härligt.

 


Lugn Lördag.

Idag blir det en lugn lördag med städ och fixs inte så vidare kul men de behövdes vill jag lova.

Just nu så har jag avklarat:

x Disken
x Lagt in tvätten i garderoben
x Gjort klart på toaletten

Det jag har kvar nu är damning, damsuga och torka golv sen är vi äntligen klara. Men sen börjar nästaa grej, för då ska jag börja med pizza degen. Det ska bli hemmagjord pizza ikväll för mig i älsklingen och mys. Jag tänkte även kolla på herrarna när Sverige spelar hoppas det går mkt bättre för dom än för damerna för dom säg verkligen igår.
Förlust med 3-1 mot Norge. Men jag hade trevligt sällskap iaf. Så det gjorde kvällen mkt bättre:) Va ju som sakt med Stoffe, brorsan och Pillan.  Sen spela vi lite wiii. Tack så mkt raringar för den kvällen.

Det är väl min dag i helhet. Det som denna lördag:) Så nu ska jag ta och fortsätta här hemma sen blir det bara en massa mys och slapp lördag.

Funderar på att färga håret en gång till ikväll med kanske:) Får se om man orkar. hhehe



Pussar & Kramar
// Mallan<3<3




Snabb inlägg.

Nu är har jag gjort mig iordning. Så ska snart bege mig till Pernilla och Micke på lite mat och mys. Ska bli trevligt:) Vi ska bli bjudna på lite tacos. Mums.
Annars idag så har ja inte gjort så mkt tvättat en del och varit nere på stan ensväng med min kära vän.
Köpte mig nån gel till mitt ben så får se om den hjälper. Hoppas det.

Dags att pysa
take care everyone!
Hoppas ni får en bra fredag och helg:)
Puss & Kram
//Mallan<3<3



Uppdatering!

I söndags så blev det match mot Kaik vi förlorade tyvärr den matchen med 4-3 och jag var inte alls på hugget den matchen. Men det är bara att ta nya tag nu på söndag då vi har serieledarna Åker på borta plan. Hoppas det går bättre då.

Måndags så blev det avfärgning av håret. Anna hjälpte mig. Jätte snällt raring<3
Tog två stycken förpackningar till en början och detta vart resultatet.

Blev blond i hårbotten. Haha

Men som ni ser så räckte det inte med två st avfärgningar så det blev en till och det gjorde jag i tisdags. Men har ingen bild på de resultatet:P

Efter all blekning så vart det dags för färgning.

FÖRE!
Vad tycks?         EFTER!

Från svarthårig till nästan brunhårig. Måste färga samma hårfärg igen och sedan kanske det blir ljusa slingor. Får se håret måste nog få vila lite efter alla blekning och färgning nu:)

Jag vart riktigt nöjd med resultatet men blir nog ännu bättre om ja färgar igen för jag har lite rött och lite blandad färg i håret men det duger såhär så länge:) Håret ser så mkt bättre ut nu känns fint och ingen utväxt och gammal färg. Så det behövdes vill jag lova:) Klippa mig skulle ja med behöva så ska höra med någon som kan hjälpa mig med det men då blir det bara toppning för som ni ser så försöker ja spara ut håret.

 

Denna vecka har ja även jobbat och stått i men nu är ja ledig hela helgen fre till söndag:) Skönt. Imorgon så ska jag och Stoffe hem till Pernilla och Brorsan, äta lite gott och dricka gott. Vi ska även fira Pernilla som fyllt 21år i måndags. Så ska se va man hittar till henne imorgon. Har även tvätt tid imorgon vilket är mindre kul men det behövs vill ja lova hela korgen är full. Annars i helgen så har ja inge speciellt planerat blir en lugn och skön helg för min del och match på söndag, och mys med älsklingen på lördag tror jag.

 

Har fortfarande så sjukt ont i mitt ben vet inte vad som hänt med det. Smärta vill jag lova shit det kommer och går och bara strålar av smärta då och då i mitt stackars ben. Äter Ipren mot smärtan men det hjälper inte så värst mkt. Så om det inte funkar med detta så kommer jag nog gå till Vc och kolla upp detta bara det inte är någon infektion elr någe för det vill ja inte:( Men det är ingen höjdare att ha så här ont. Det är en pina vill ja lova.

 

Dags att slänga igång en film kanske:)

Pusss & Kram

// Mallan<3<3

 


Turkiet var kanon!

Hejsan allesammans!
Nu kan ja äntligen uppdatera i bloggen har inte kunnat gjort de pga att vårat internet inte funkat så bra. Men idag så hoppa det igång ordentligt.

I lördags så kom vi hem från Turkiet var helt underbart där. En vecka går så sjukt fort när man väl kommer in i de så ska man åka hem. Men det va skönt på ett sätt att komma hem till min älskling det va underbart. Så jag har saknat honom. Så nästa gång måste han bara följa med.
Men veckan i Turkiet var helt kanon härlig vecka. Med mkt bad och sol. Över 40grader varje dag. Vi har åkt banan och åkt båt men båt turen va ingen höjdare för min del jag vart sjösjuk fyfan också lite bakis på de, och Anna va bakis shit va den satt i länge för dig gumman stackare:( Och för mig kändes det som om man var på båten och det bara guppade och gubbade..Fy så man mådde då.
Jag säger då de drick inte utomlands inte värt det för fem öre. Plus att man mådde dubbelt så dåligt och typ dubbel baksmälla. Rekommenderar det inte. Så förstår mig inte på folk som bara åker utomlands för att supa, men de är deras val som sakt men det är en sak ja inte kan förstå mig på. Det va första och sista gången för min del iaf. Visst okej nån drink då och då men inte så man blir onykter. Not good. Drick med måtta isf.
Det kom en som dansade magdans för oss på hotellet, det va någe nytt som man inte sätt så ofta.

Turkiet är ett minne blått och det enda vi har nu är minnerna och alla härliga bilder där ifrån:) Allt var så bra där. Man kunde bara vara och slappa och ha det skönt. Det va livet.
Tack min familj och min undebara vän Anna för denna resa.
Många fina minnen och även några dåliga då när vi inte mådde så bra haha..

Tack för allt!

Har många fler bilder uppe på min Facebook men kan lägga in lite bilder här med så får ni se hur härligt vi hade det:)





Redo för banan åkturen:)




Vårat fina hotell melissa garden=)


Båtturen som ni ser mår inte så bra.. haha


<3<3Underbart<3<3

Dags att sova nu!
Uppdaterar lite mer va ja mer gjort imorgon:)
Puss & Kram
// Mallan<3<3





RSS 2.0