Sean Banan-Skaka Rumpa

 

Haha Skaka Rouumpa


Min helg.

I fredags var jag ledig hela dagen. Va nere på stan en sväng med Gunnar och kolla lite och handlade lite käk. Sen var det dags för match mot kaik. Dommaren var hel sjuk vill ja lova, vi hade honom på Oxelösundsmatchen med och då dömde han as bra. Men denna match mot Kaik var rena mardrömmen vill ja lova. Dömde för Kaik ett flertal ggr. Fast det inte var så. Helt sol klart att han dömde för deras fördel. Men det blev vinst iaf med 3-1 vilket var mycket skönt. 3poäng till oss känns grymt bra. Bara att ladda om batterierna till kommande match på söndag mot Gropptorp/Julita.

Självklart lite bilder från matchen! Tagna från fb.



Lördagen bar det iväg till Ingvaldstorp med Anna och Pillan. Köpte lite ute blommor till balkongen. Blev en del. Efter det drog ja och Anna till willys och handla vi gick även i på skokanonen och öb kollade runt lite. Sen var det raka vägen hem och packa upp allt sen vila lite. Blev dock inte så vidare länge började jobba kl 14-20.30. Det gick kanon att jobba. När jag kom hem fick jag mig ett ryck och började plantera mina ute blommor se så fint det vart :)




Söndag: Idag alltså så har jag jobbat till klockan 15. Det var fullt upp hela tiden men det gick ann. Cyklade sedan och pumpade cykeln efter jobbet skit dåligt med luft var det i den vill ja lova.
Fick ett mess från Gunnar, hon ville kolla på fotboll och ville ha sällskap. Så va gör man inte :) Blev fotbolls tittande i solen med härliga människor♥ Mkt trevligt.

När jag kom hem så satte ja igång med att plocka in rentvätten i garderoberna och diskade upp lite disk. Duktiga jag eller hur?? hehe

Nu sitter man här och skriver lite har även laddat upp ett snyggt mål på våran hemsida på fb ;) Skit kul med filmer säger ja bara. Så kul att titta på eller va säger ni??

Ha en bra kväll♥

♥Får ju inte glömma min käre mor på morsdag, Bjuder er på en fin bild på min underbara Mor♥
♥Hoppas du har haft en bra dag idag♥


♥Älskar Dig♥

Pusskram♥
//Mallan♥

Jobbar!

Sitter nu på jobbet och har lite rast. Skönt. Bara tre timmar kvar tills jag slutar. Jag vet har inte uppdaterat min blogg på hela helgen men kommer göra det senare har varken haft tid eller orken till det, men det kommer under dagen/kvällen idag. Så den som väntar på någe gott väntar aldrig för länge :)

Hoppas ni får en underbar dag idag i det fina vädret :)

Pusskram♥
//Mallan♥


te amo.

Rihannas video till te amo låten :)


Regn.

Vaknade vid kl 10 idag käkade frulle, strålande väder ute, tar på mig sommarkläder. Sätter mig vid datan en stund och kollar runt lite om de står någe kul, men inget va intressant. Sen mitt på dagen blir det regn WTF vad hände med vädret va ju kanon gla för att det va fint nu när man är ledig. Men icke det. Så har inte gjort mkt alls idag.
Nu lagar ja iordning lite ris o kyckling känner att magen är lite hungrig så måste få i mig någe ;)

Solen tittar fram lite då och då kanske spricker upp och blir fint väder igen :) Hoppas Hoppas.
Tänkte ju gå ner på stan ensväng och hälsa på bror som fått på sig mössan, men får se hur det blir med de. Beror på vädret haha..

Ikväll möter vi Kaik på stallsbacke. Så sitter o laddar lite :P hihi

Nä ni nu ska ja käka!

Tjaooo♥


Kort Klippta Lillebror.

Idag har jag
♥Jobbat
♥Varit på h&M och köpt 2st  tunikor as sköna o fina. Endast 99kr st ;)
♥Även varit på Apoteket och hämtat ut mina Piller.
♥Följde med mor till lillebror när hon skulle klippa han, blev kort han hade innan håret till axlarna. Men nu är det kort vill ja lova. Ser lite äldre ut i kort :) Jätte fint blev det.
Så nu är han fin till Studenten :)
♥Tvättat
♥Nu bubblar ja med Anna och syrran på msn, trevligt må ja säga ♥

Här är dom från H&M samma fast i olika färger. ;) hihi
Köpte den svart och ljus "rosa" elr va de är för färg idag haha. Den med blommor på fick jag igår av en goding :)
Lovar att bjuda igen nån dag. Tack snälla du♥
Jag kan ha strl Small inte illa de inte :)
Mallan har blivit lite mindre i kroppen, det gillas skarpt.






Pusskram
//Mallan♥

Helt slut.

Har kollat klart på ett avsnitt av Glee, det var gaga tema. As bra var de avsnittet. :)

 

Vaknade imorse as trött från topp till tå. Helt slut och seg hela dagen. Jobbade idag till 13 sen ergonomi från 13- ca 16 blev de igentligen skulle de varit till kl 17 men vi var inte så många så vi blev klara ganska så fort. Men att man kan göra så mkt fel när man inte böjer på knän osv, man kan göra sig illa riktigt ordentligt om man inte tar hand om kroppen och man gör fel. Ska försöka printa in detta ja lärde mig idag och använda min utav det på jobbet. Men vet hur det oftast blir, man glömmer. Är ju inte direkt första gången man varit på ergonomi kurs och inte fått in de i skallen utan kört sitt race. Men ska verkligen försöka nu..

Gick på stan en sväng med mor, sedan hem och iväg igen och solade med Annisen grymt skönt vill ja lova.

Nu sitter man här och har kollat klart på glee avsnittet och funderar på vad man mer ska göra denna kväll. Blir nog tidigt i säng för min del iaf. Behöver nog det.

 

ByE ByE

//Mallan♥

 

 

"Som en fin konjak"


Grymma!!!

Hemkommen efter en underbar seger med 8-0. As gött vill ja lova, vi spelade så sjukt bra ;) Mot Oxelösund. Firade med en pizza nr 65 på pizzeria norr, as gott var det :)

Lite bilder från matchen såklart ;)






Nu ska Mallan träffa jon blund. Är trött i hela kroppen så behöver min sömn.
Imorgon är ja inte hemma förens efter kl 17. Har ergonomi 13-17 o jobba 07.30-13.oo.
Bara se glad ut ;) hihi

Natti natti

♥BRA JOBBAT IDAG KÄRA LAGKAMRATER DET GJORDE VI GRYMT BRA♥

Pusskram
//Mallan♥

Stresss!

Tiden bara springer iväg kan ja ju säga. Kom hem för en liten stund sen. Tänkte vafan ska man käka nu då?? Kollar i kyl o frys tomt tomt. Jätte kul. Så det blev smörgåsar. Aja får välla duga. Så nu har man slängt i sig det. Ska snart iväg igen och spela fotboll vi har match ikväll. Känner mig inte så där jätte taggad för tillfället. Skapligt pissigt väder ute.. piss o skit. Aja.
Jobbade iaf till tre sen bar det iväg en snabbis förbi systra mi för att hälsa på barna och deras nya lilla tillskott. As söt om ja får sägat själv. Vill själv ha en men varken tiden finns inte till det förtillfället. Senare i livet kanske?? Det visar sig.

♥Bjuder på en läcker bild på mig och min sweetheart♥



Nä ni dags att packa väskan, o fixa lite!
Sedan dra iväg.

Ha de bra

Pösss

31 dagar kvar!


Super duper helg <3

Fredags var det ju Fest hos Annisen. Hade grymt kul kvällen vart lyckad som vanligt när vi umgås.
Så skönt gäng vi är♥♥

Bjuder på lite bilder :)


♥Underbar kväll med mkt skoj och tokigheter med dom Bästa♥
♥Tack för denna händelserika kväll♥

Det va inte så kul på harrys och inte att vara ute med alla JÄKLA MYGGOR!!
Dom skulle ju självklart vara på mig. Igår så höll ja på att klia ihjäl mig pga alla dessa jäkla myggbett. Men iallafall man mådde som man förtjänade igår, vaknade av att ja var as törstig och skit ont i huvve. Så upp och tog värktablet och hällde i mig vatten. Sen sova vidare.

Sen vid fem så drog jag och Anna till Min syster, vi skulle vara barnvakt åt Gabriel, Samuel och Matilda. Så dom fick lite ensam tid med varandra. Vi ställde upp och det gick mycket bra. Barna var så snälla och gulliga. Vi lekte med dom, läste böcker och kolla på film o hade mys.♥

Här kommer lite bilder från den kvällen!



♥Sötnosarna♥

Idag Söndag: Har ja slappat och laddat inför matchen som vi hade idag som gick as bra. Vinst med 4-1. Mot Stigtomta. Jag gjorde ett skitsnyggt mål om ja får sägat själv ;) Slog en frispark hög o fin rakt i MÅL. De ni. Inte illa. hihi. Så jäkla skönt att vara tillbaka på planen igen så underbart. Foten känns mkt bra. Ingen förkylning inget. As SKÖNT att komma igång igen :)

Här kommer lite bilder från matchen :)



♥Tack för en toppen helg Vänner♥

Imorgon är de måndag och då är ja ledig + träning blir de då, sen tisdag Match igen :)

♥Ha det bra allesammans♥

Pusskram //Mallan♥

Kat Deluna- Push push

 


Sol sol underbara sol:)

Nu har man duschat och öppnat sin första cider :) Underbart gött är det vill ja lova. Sitter här hemma hos Annisen och dricker lite :) Hon kommer om ca en halvtimma för hon slutar kl 17 stackare att jobba så länge. Men snart kommer du bejb♥
Ska väl ta och börja göra mig iordning känner mig lite seg startad, haha.. Men snart kommer ja igång med att fixa till mig :) hihi Juste ja hjälpte Anna damsuga av sin soffa fullt med katthår. Så tog damsugan och röjde upp lite här hos henne så slipper hon de sen :) Snäll ja är eller hur?? :)



♥Skål på er sötisar snart ses vi♥
♥Sen kanske kakan kommer, får se om hon dyker upp♥ Skulle vara sköjj :)

Och ni andra ha en trevlig helg :)


ByE ByE

35 dagar!!


Wonderful.

Mår så mkt bättre nu än va jag gjort de tidigare dagarna. Förkylningen har så gott som släppt och borta. Underbart, gamla Mallan är tillbaka igen. Kanoners♥
Så ikväll blir det träning som gäller då ska ja köra gärnet :) Skit skönt.
Idag ser ja verkligen framemot imorgon. Då blir det FEST med brudsen va längesen man tog sig drinkar o grejer. Men imorgon ni då ska de bli fest. Med grillning och trevligt sällskap♥♥ Underbart♥♥ Sedan kanske det blir Harrys. ;) Eller om vi bara blir kvar hos Annisen det får kvällen avgöra :)




Tudilooo

//Mallan♥

Barnvakt.

Har varit barnvakt idag med mor och mormor. Mys mys♥






♥Sötisarna♥

Pusskram♥

Hade lite tråkigt;)

 

Så redigerade lite snygga mål med mitt underbara fotbolls lag :)

Tränings matcher och serie matcher! :)

Vad tycks??


Tatum Channing.







Grrrrrr


38 Dagar kvar!!

Nu har jag och Anna betalat det sista på resan till Turkietresan, i HELA 2 veckor underbart♥
Dock så blev man lite fattigare än vanligt, men det är de fan värt. Man måste ju få unna sig detta.
Se där Anna 38 dagar kvar bara, det närmar sig med stormsteg♥



Akya ska vi bo :)

♥♥♥♥

Bruna som pepparkakor :)

UNDERBART♥
//Mallan♥

Grymt BRA!!!

Här har det inte hänt mkt. Har iof varit och kollat på mina underbara lagkamrater som spela mot Dunker, jag skulle ju även varit med på denna match men sa ifrån. Pga förkylning och feber. Så jag fick sitta på sidan av och kolla. Det va grymt kul att kolla på denna match vi spelade så grymt bra allihopa :) Det blev vinst med 4-1. Loveeeliy.. Nu måste jag kurera mig så jag kan vara med på kommande matcher. Då ni är jag fitt for fight. ;)




Hoppas ni haft en bra helg :)
Pusskram♥

 



Förbannat!

Den här jäkla förkylningen tar knäcken på mig nästan. Blir så less på allt skit med mig just nu. Men bara att bita i det sura äpplet o se gla ut!
Idag har jag jobbat, sen när ja kom hem blev ja däckad i sängen var helt slut i hela kroppen o denna förkylning tar dö på mig nästan. Sa ifrån om matchen imorgon vill inte få någe annat skit och det blir värre. VIll inte riskera det, vill bara bli bra nu.



Ikväll har jag o älsklingen grillat. Det såg riktigt gott ut, dock så kände jag ingen smak. Men fick inbilla mig lite hur de smakade haha..

Nu ska jag ta och titta på denna film så ska kila över till Anna strax ska bara bränna ut den :)
♥♥♥♥

 

Ha en bra kväll

Tjaoooo♥


Shit!!!!

Duktiga töser eller va säger ni ?? :)


Underbar dag idag ♥♥

Dagen började med att man gick upp vid kl 9 kunde absolut inte sova mer. Sovit dåligt i två nätter nu pga min sambo som hostat ihjäl sig pga sin allergi :( Inte kul alls lider verkligen med han. Men jag hatar verkligen när jag inte får sova ut utan blir väckt stup i kvarten. Jobbigt det där.
Drog iväg ner på stan ensväng med Anna och Pillan vi hade för oss att det var marknad idag och inte det inte haha det är ju det imorgon. Så vi drog till apoteket och köpte massa förkylnings grejer jag och Anna behövdes verkligen. Hatar denna förkylning. Inte blev det någon match ikväll heller pga regnet vilket var tur det för jag kunde ju endå inte vara med och planen var inte spel duglig. Så får se om man blivit bättre i halsen tills på söndag då vi ska spela mot Dunker. Det visar sig.

Efter vi varit på apoteket så fick vi för oss att dra till Norris ensväng bara för att ha någe att göra, lite spontant. As kul. Vi shoppade lite granna, käka thai mat och ice cream. Så vi var väl hemma vid sex tiden och poppade en gammal låt " din mamma din mamma" vi dog av skratt vill ja lova hahaha fan va kul vi hade. Stannade hos Annisen på lite mys kväll. Kollade på She's the man och bubblade en massa. Mkt trevligt som alltid♥♥ Jag kom hem för en stund sen fixade iordning honungsvatten till min hals, lenar varmt i halsen.

Detta köpte jag idag!
På Gina tricot!

Bikini lite annorlunda :)
79kr för båda delarna.


Gröna Skjorts
149kr


Ha de bra!
Natti natti

Pusskram♥

Hon är ju bara för bra haha.

Anna Blomberg











Tjaoooo

Garvar i hjäl mig.

Det är tur att man har Annisen som livar upp stämningen när man sitter o deppar. Fick dessa av henne ja kan inte sluta skratta. Hahaaaaaa






Less.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Blir iaf så jäkla less på detta. Först foten och nu ryggen. vad kommer här näst?
Gjorde någe tokigt på jobbet idag, så nu har jag skit ont i ryggen. Så ringde till chefen så ja fick remiss till naprapaten. Imorgon ska ja dit 10.30. Känns som det är en låsning igen. Men man vet aldrig, kommer iaf inte ihåg att det smärtade så här mkt. Ett jäkla skit är det iaf. Ingen träning blir det heller :( Damit..

Nog om mina skavanker. Igår var det match det gick väl sisodär blev förlust. Men lite positivt att ja satte en straff :) Tyckte igentligen att vi skulle ha vunnit denna match för vi var bättre men de gjorde målen. Aja bättre lycka på torsdag mot Oxelösund.



Pusskram♥





Todiee.

Idag har det inte hänt så där jätte mycket. Varit iväg med Frida G, vi drog och kollade på Dfk värmbol- Flen när de spelade. Värmbol vann med 2-1. Det va skönt att komma iväg ett tag, Tack vännen♥ Det behövdes.
Efter det drog ja och Annisen iväg och solade, skönt skönt. Blev även lite handling med. Så ikväll åt ja lite toast gott gott, har även fixat en skiva till oss så vi kan peppa innan matchen imorgon. Vi kör mot Flen hoppas det går bra och att fossingen håller.

Orkar inte skriva mer.
Ska gräva ner mig nu en stund på soffan.

Natti Natti
Pusskram♥





♥47 dagar kvar♥


..........

Ni kanske tror mej när jag skrattar.. att jag mår bättre när jag ler.
När inte glansen finns i ögat, finns det nån som tårar ser?
När inga tårar finns att torka,när jag skrattat bort mitt gråt.
När jag sväljer mina känslor,för att känna är det för svårt.
Jag sväljer all förtvivlan..jag flyr bort med min tår.
När jag kväver allt jag känner, ser då någon hur jag mår?



♥R.I.P Jörgen Hägg♥
Älskad Av Många
Saknad Av Många


"Håll om varandra" som prästen sa.
Dom orden kommer jag aldrig glömma.

Tung dag!

Idag har min dag inte varit den lättaste. Riktigt tungt har det varit idag, många tårar har fallit.
Vi tog ett sista farväl av dig idag och det är tungt riktigt tungt. Du kommer alltid finnas i mitt/våra hjärtan♥ Stor Saknad♥

♥Vila I Frid Morbror♥

♥Spelades på Din begravning♥

 

 

 

♥Var rädd om dem du älskar och tycker om, tala även om det för dem♥ För du vet ALDRIG när du kan förlora dem för det kan gå fort:( ena sekunden finns dom och i den andra är de borta FÖRALLTID♥♥

♥Saknar Dig Jörgen♥

Miley Cyrus.


Värmen!


Jobbig dag.

Efter arbetspasset igår så gick ja på 4 dagars ledighet. Skulle igentligen ha jobbat på fredag men var tvungen att ta ledigt pga begravningen♥ Usch känner att det kommer vara så jobbigt och tungt imorgon :'(
Det är tur att man har sina nära och kära som finns där för en.
♥Betyder så mycket♥  

*Sad*



Jag och Anna tog oss en cykeltur till solariet igår, jätte skönt. Sen när jag kom hem så färgade jag min utväxt i håret, behövdes vill ja lova. Så färgade inte hela håret, tänkte det sliter ju på håret så tog bara utväxten. Det var jätte bra :) hihi..

Idag på fm har det inte hänt så mycket har kört igång en maskin disk. Väntar mest på att klockan ska gå så att det kan komma eftermiddags sol på min balkong så man kan sätta sig där ute en stund. Vid 14 kommer min syster hit och ska toppa håret på mig. Ska bli skönt att bli av med de slitna topparna vil ja lova :)
Ikväll blir det träning, ska bli skönt att röra på sig. Hoppas foten inte dummar sig.



Undebar dag idag med sol och värme.

Ha en bra dag kära läsare♥

Pussskram
//Mallan♥

Christina Aguilera

Nya musikvideon!

 

Ganska så likt Gaga eller va säger ni??


Mys för mig själv.

Mina värktabletter gör så att jag är jätte trött och seg i kroppen. Men vet inte om de gör så mkt nytta med värken i foten. :S.. Mötet och lönesamtalet gick bra idag. Gick på stan en snabbis och kollade lite på kläder men hittade inget som ja fastnade för. Eller ja orkade inte så knalla så mycket. Ville mest hem och sova nästan haha. Köpte mig iaf en dvd film Avatar, den är ju så sjukt bra så var ju tvungen att köpa dvdn. :) Ska nog faktiskt titta på den ikväll eftersom de inte blir någon träning för mig. Så bäst att passa på vila och kolla på den.

Bilderna vart lite fräsiga :) haha


Pusskram♥



Lagfoto Valla If.

Glömde ju visa er vårat snygga lagfoto :)



Pillis tog även en bild från sin mobil, här är den :)

♥Bästa lagkamraterna♥


Pusskram♥

Hej Alla Glada.

Hoppas allt är bra med er?♥

Helgen är nu över och nu är det ny vecka med nya tag. Började jobba i fredags efter 2veckors tid. Det gick faktiskt bra att jobba. Började med en kvälls tur så det va skönt. Efter jobbandet drog ja till Frida G och firade lite Valborg, mkt trevligt var det :) Tack för den toppen kvällen brudar♥





I lördags vart bar det över till Syster för att fira lilla Matilda som blir 1år då imorgon tisdag, men vi firade henne lite tidigare pga jobb o grejs. Mycket trevligt var det med♥ Dock blev det inte så långvarit vilket var synd, skulle ju börja kl 14. Det blev raka vägen till jobbet.

Brorsorna hjälper mer än gärna Tildis med paketen :)



♥Sötnosen♥

♥Självklart ska man få äta med händerna när man fyller 1år♥

Matilda är en liten tuffing :)

Det gick åter igen bra. Sen kom Anna och hämtade mig på jobbet och vi drog iväg till solariet. Härligt var det allt, färg fick vi med.
Sen kom det en spontan grej vi drog till Norris och kollade på bilar och åt på mc donalds. Jag, Anna, Hanna, Alec och Dessan. Det va as kul. hihi Men det va inte så kul att man skulle gå upp tidigt på söndag morgonen pga jobb. Illa det. Kom hem vid tolv o slocknade på en gång vill ja lova.

Snyggaste Bilen :)


Söndag, Bestog av jobb till 14 sen iväg på Match mot Floda på hemmaplanen och lagfoto♥. Gick galant vi vann med hela 10-0 grymt bra :) Sen raka vägen hem. La mig på soffan där låg ja tills det var dags att sova. La mig vid 22 ap trött jo tack.





Idag jobba jag till kl 14 hem o vila var as trött och as seg efter matchen. Sen blev det träning. Gick hyfsat bra dock så vred ja till foten 2gånger och det gjorde ont just då, men sen släppte det. Men nu fick ja lida för detta värker i foten som in i bomben. Har börjat med en kur Diclofenac som ja ska ta 3gånger om dan. Så får se om smärtan släpper. Måste nog även ringa min sjukgymnast och få tid.



Aja nog tjattrat här haha

Ha det bra raringar♥

Godnatt♥

//Mallan♥

Snabbinlägg.

Här var det dålig uppdatering. Men det kommer mera snart. Just nu så sitter ja på jobbet och har lite rast, men ska alldeles strax börja igen. Känner mig trött och matt i kroppen efter matchen igår, dock så kändes det som man inte gjorde så där jätte mycket. 
 För vi var på en planhalva typ hela matchen. Kunde inte heller spela som ja brukar göra pga fotjäveln. Blir så arg och less på den. Men hörnorna fixades galant, väldigt höga och långa. Annars så är ja inte så nöjd med mitt spel.

Bra spelat tjejer :) ♥♥

Uppdaterar mer senare :)

//Mallan♥



RSS 2.0