Uppe med tuppen!

Det kan man lugnt säga att jag är :P Gick upp vid halv fem o det är fan i mig sjukt. Men kunde verkligen inte somna om ordentligt så det sket sig så gick upp istället. Jag som inte börjar förens kl 7oo. Kommer garanterat vara as trött ikväll. Men det gör inget alls för imorgon är jag ledig och imorgon kommer våran soffa Äntligen :) Bara soffbordet kvar att införskaffa sen. För det som vi har nu är tok för stort så det ska Storebror och Pernilla ta och lillebror ska ta soffan snäll syster som ja är så får dom allt detta gratis för soffan är inte värd speciellt mycket och inte bordet heller det som ja inte gav så mycket för heller så. Vill bara bli av med allt detta så är vi glada :)
Idag ska Lillebror och hans kompis förmodligen hämta allt men packade ner soffbordet redan i lördags för ja trodde de skulle bli hämtade tidigare sen har ja inte haft tid med att fixa det igår eller idag eftersom ja jobbar. Idag jobbar ja 7-13 sen utbildning från 13-17 iväg på träning på engång så hinner fasiken knappt :( Fullt upp hela tiden känns det som hinner inte riktigt andas och varva ner. Det är bra att de fixar sig hoppas bara ja kan kirra släpet man kunde visst låna av komunen gratis om man är komun anställd så ska ringa dom idag kl: åtta och se om de har någe släp ;) Håller tummen.

Hos oss just nu!!
Soffbordet står bakom 3sits soffan :P


Helgen är fullbokat redan
Fredag: Ut med arbetskamraterna och käka i duveholmshallen
Lördag: Fira systers 30års dag med middag på Olymus. Ser ja framemot att träffa alla igen riktigt kul :)
Kvällen lördag: Års fest i Valla med dam/herr laget.
Efter det kanske utgång vem vet?



Som ni ser
Fullspäckad helg tur att man är ledig söndag och måndag med:)


Igår fixade ja lite hemma i köket

Före

Efter

Nu är julgardinerna, julduken och adventljustaken framme :)
Blev nöjd :)


Ha en bra dag♥

Pussskram♥

Loch Lomond- Wax and Wire



Bjuder på lite skön morgon musik :P


Lite shopping!

Köpte 2 nya kavajer
denna:

Och denna :)


Allt detta är från H&M :)

Tjaaaooo

Goody!

Michael Jackson Ft Akon- Hold my hand

Katy Perry- Firework


1 Advent!

Första advent idag. Nu är det bara 3 veckor till jul och det är skrämmande vad tiden går fort.
Jag kommer spendera min advent på jobbet hela dagen kör ett lång pass 7oo-21oo så snart ska jag bege mig till jobbet, har fått på mig kläder och ätit frulle. Det är bara tandborstning och lite fix med håret och lite så kvar nu sen är jag redo att ge mig ut i kylan brrr.



Hoppas ni får en bra advent idag!

Kramar♥

Kul inlägg NOT!

Haaaj Haaaaaj!!
Ligger på sängen o skriver lite i bloggen men vet inte riktigt va ja ska skriva faktiskt.
Har inget vettigt att skriva om heller.

Jätte kul inlägg eller inte. Men så kan det va ibland. Nu ska ja dra täcket över huvudet och försöka få mig en blund, för imorgon kör jag ett häst pass 7oo-21oo. Phuu



Trevlig helg!!!

Tjooooo
//M

Toppen dagar!

Jag och min fina sambo från ikväll älskar dig så oerhört mycket du är mitt allt älskling♥

 

♥Forever and ever♥

 

Igår beställde vi hem soffan den fanns i lager så kommer hem till oss på onsdag :) Fasiken va glad jag är. Träningen gick kanon när man var på så bra humör med.

Har shoppat endel med i den nya affären euro store på stan hittade lite julgardiner och lite julklappar till mina underbara syskon barn. Fanns mycket fint där inne. Klockan är från jysk.

 

 

♥Har haft toppen dagar tillsammans med min fina svägerska och Melwin. Syster och mor har varit med oxå♥ Så mina två lediga dagar har bara passerat förbi.

Började fyra idag jag säger bara det oj va kvällen gick fort.

Ser ni nya mössan har kommit hem till mig nu :) Den är lite stor men va gör det. Fin o skön är den allt. Inte så bra bild men de får duga har ju även på mig den på bilderna upptill.

Tack snälla du Virk Ullis :)

 

Trevlig helg

 

Kram

//M


Staden!

Kollade på filmen igår she out of my leauge, rekomenderar den varmt för den var rolig och bra. :)
Var med Pillan och Melwin igår vi gick på stan kollade lite, vi tog oss även en fika på sultans. Mysig eftermiddag♥
Efter det var det dags för synundersökning av linser för mina var slut så var tvungen att förnya ett års grejen. Men det gick bra han stärkte linserna lite eftersom ja kände att de va lite försämring i synen när ja har linserna på mig. Ska börja använda linserna oftare nu är trött på glasögona. För tidigare har ja bara använt linser dom dagarna ja tränar men ja kommer som sakt använda de mera nu :)
Sa även att ja känner att ögona blir torra o trötta så han rekomenderade några ögondroppar, så de ska ja använda när ja känner obehag. De är bra det nu när man ska använda det lite mer :)

Efter det drog ja hem och jag frös som tusan när ja kom in fasiken va kallt det var ute. Värmde mig lite och sedan satte jag igång med lite städning och julpyntning elr tog fram adventljusstakarna, så nu är det klart. Jag flyttade även våran byrå till hallen blev så fint så nu fattas det bara en spegel som jag vill ha över den :) Får se kanske hittar någon fin idag.
Lägger upp bilder på det senare när det är klart :P

De blev lite dyrt allt detta gick på 962kr
Synundersökning
3 Paket engångslinser
Ögondroppar



Gud vet inte va det är med mig alltid när jag är ledig så vaknar jag kl nio varje morgon har visst kommit in i nån vana :P hehe men det är bra det för då är dagen lite längre.
Va ja ska hitta på idag? Ska kanske träffa Pillan & Melwin hon ville upp till ö&B så klart man följer med har ju endå inge speciellt för mig det är ju även skönt med en promenad på dagen med :) Jag & Stoffe ska även beställa hem soffan idag :) Jag hoppas den finns som vi vill ha och att det inte tar allt för lång tid tills den kommer hem till oss.





Ha de bra!

Kramar♥


She's Out Of My League

 

Ska kolla på denna film nu sen sova♥

 

Natti Natti♥


Lady Antebellum- Need You Now


Mössa!

Nu är min mössa äntligen färdig här är den :)
Fin va?

Kommer till mig antingen imorgon eller på fredag :)
Happy♥

Nu kommer ja inte frysa om mina stackars öron. Hihi

Kramizz♥

Glaa i hatten!

Mätt & belåten är jag nu, har stoppat i mig lite biff stroganoff som är så sjukt gott :)
Händer inte alls mkt idag förutom jobb 15oo-21oo. Måste helgerna gå så fort :( Den bara sprang iväg.



Äntligen ska vi införskaffa oss en ny soffa det är på tiden om ja får sägat själv :) En sån här blir det. Både jag och älsklingen min vill ha en såhär soffa. Så det blir en sån. Weeii va glad ja är. Nu kan vi äntligen slänga våran gamla soffa. En riktig fin julklapp. hihi
Får se vilken färg det blir antingen svart elr grå tror ja.



Alltså jag har inte tränat fotboll på 2veckor nu shit har ju jobbat och varit sjuk så typiskt. Så det ska verkligen bli skoj imorgon för då ska jag fan i mig träna. ;) Bara att köra på.

Ha en bra måndag kära läsare!

Kramis♥




Enrique Iglesias ft Nicole Schersinger- HeartBeat

 

♥Mycket fin låt♥


Sexy Babushka

Hahaaa Ofta liksom.

 


Slut på denna helg!

Hade en återigen en toppen bra helg. Blev en fika på sultans tillsammans med Anna, Dessan, Hanna, Pillan och Melwin igår.♥ Efter det blev det en snabb tripp till factory outlet längesen man var där. Men hitta fina grejer men köpte inget :P Sen drog vi och handlade på ica Maxi till kvällen.
Kvällen spenderades hos Anna med tv tittande på så mycket bättre ett bra program det där ;) Smaskig mat hemma gjord potatismos och ungnstekt körv. Mumsigt var det :)


Hanna leker lite med Marwin :)




♥Tack för en underbar lördag♥

Idag har ja spenderat min dag i duveholmshallen vi kollade på vårat lag som var med och spelade kollade även på brorsans lag med:)
Blev en tripp till willys vi hade så tomt i frys och kyl så det var välbehövligt.
Så har haft en kanon helg älskar såna här helger, spontana och mysiga dagar♥

Glömde ju bort kameran så blev inte så många bilder kom på det sista matchen haha :P



♥Blev lite bilder på fasters lilla älskling med såklart♥




Taio Cruz ft,Kylie Minogue- Higher


Händelserika dagar <3

Har haft två toppen dagar tillsammans med syster och hennes barn. Har ju hjälpt henne endel med Marwin och har haft honom inatt och kommer ha han tills ikväll:)
Igår så blev jag bjuden på tacos och fick en fin blomma som tack för hjälpen. Riktigt gulligt av dig tack så jätte mycket min fina syster♥
Efter maten så blev det mys framför tv Piff & Puff som barna ville se med en massa snacks :)
Det blev badning och duschning och en massa bus innan läggdags. Dom så underbart goa barn mosters små älsklingar♥
När barna lagt sig så vart de lite mys tillsammans med syrran mycket trevligt snackade en hel del faktiskt och kollade på happy gilmore och spider man 3, men båda var ap trötta så kom hem ganska skapligt igår ca 23.15 var ja hemma.

♥Tack för en toppen kväll systra mi♥

Bjuder på lite bilder från kvällen såklart :)








♥Blomman och krukan ja fick♥

♥Underbara dagar♥

Imorse gick ja upp ca halv nio gav Marwin käk o ja åt lite frulle, sen blev det en morgon promenix. Nu håller ja på o tvättar lite granna men snart är ja klar var inte så jätte mycke tvätt som tur va :)
Förkylningen är bättre vilken är skönt :) weeeiii



Ha en bra lördag gott folk

Kramar♥

Rihanna- Whats my name


Förkyld :(

Jaha då är man förkyld inge vidare alls faktiskt :( Började bli lite smått i söndags med bara feber men det gick över, måndags började lite smått med förkylningen men tänkte det går väl över. Nä ni det blev värre. så fick hoppa träningen igår för ja vill verkligen inte sluta som min vän som fick inflamationer och skit när hon hade tränat med förkylning. Det är verkligen skrämmande. Då hoppar jag hellre än att de kanske blir värre. Men ville ju så gärna träna då jag kunde igår kväll ville ju inviga mina nya dojjor som ja knappt använt sen ja köpte dom. Får tyvärr bli en annan gång. Vi har ju även cup på söndag, vet inte alls hur det är med mig då. Om ja kan spela eller inte. Men tror ja helst står över som de ser ut just nu för det ser verkligen mörkt ut för min del. :( Har ju inte tränat på 2 veckor så är ja ens värd att vara med o spela? Igentligen inte.
Pga jobb och nu förkylning. Ursch o fy så typiskt detta. :(

Fan va less ja blir på jäkla förkylningar och skit. Tror det var de på jobbet som smittat mig. Grrr För både personal och pensionärerna har varit lite små förkylda. Hur skulle ja annars ha fått de ?




BLÄÄÄÄÄ
Ska kolla på ett avsnitt av Glee nu. Sen ska ja på utbildning kl: 13oo efter det jobba till 20.30!

Kram♥

Ge mig :)



Har varit runt o kollat på internet på en massa fina grejer. Men man får vänta lite med vissa saker. För att först ska vi införskaffa oss en soffa och de kostar ju endel.

Prio 1 Soffa
Prio 2 Soffbord
Prio 3 Säng



HATAR!!!

HATAR VÅRAT internet just nu!!!!
Hoppas älsklingen min beställer hem en router snart. Så kanske det funkar som det ska.
För just nu har jag lust att slänga skiten!!! GRRR
Går ju knappt att surfa ordentligt!!!
Och då slipper man den jäkla nätverkskabeln.


Arbetshelgen över!

Då var arbetshelgen avklarat. Skönt.
Igår mådde ja inte så bra när ja kom hem från jobbet, hade köttbullar i halsen, huvudvärk och lite feber. Det var tur att ja har en sån underbar sambo som tog hand om mig. Vi kollade på film och myste på kvällen. ♥
Denna kollade vi på!

 

Idag är man ledig men det är inte någe bra väder ute grått och trist så det blir nog att hålla sig inne idag. Det är alldeles mörkt i lägenheten och klockan är snart halv tolv. Idag har man ingen feber som tur är. Men har lite ont i halsen inte skönt alls. Känns som halsbränna. Har inte tid att vara sjuk och vill inte bli sjuk heller. Fan va ja hatar sånt här. Så ja hoppas innerligt att det släpper i halsen.

 

Shit händer det verkligen sånt här i lilla Katrineholm?

Kvinna hittas mördad i trapphus i k-holm

 

Tjaoo

// M


Tove Styrke- White light moment


Underbar Fredag!

Igår jobbade jag till 16 efter träffade mor, syster o grabbarna på stan ensväng. Efter det gick jag och älsklingen min o handlade käk till kvällen. Det blev potatisgrätäng, kassler och sallad. Jätte gott blev det. Mums. ♥ Det gjorde vi bra tillsammans♥
Hade tänt massa fina ljus i lägenheten och vi spenderade kvällen tillsammans med god mat och filmer♥
Detta behövde vi verkligen en kväll ihop, vi går ju oftast om varann i veckorna då vi jobbar så då ses man inte så mycket och förra helgen vara man ju borta hela helgen.

♥Tack för en underbar kväll min prins♥

♥Jag Älskar dig♥

Idag jobbar jag kväll 14-21oo.
Så innan ska ja bara slappa elr gå ner på stan ensväng får se va som blir av ;)

Trevlig helg♥

Kramelikram



Lax!



Nu har ja ätit lite ungnstektlax, ungstekta grönsaker & rotfrukter :)
Väldigt enkelt och gott är detta.
Passar bra som lunch och kvällsmat om man vill dra ner lite på kolhydraterna.

Mums mums


Daniel Adams-Ray- Gubben i lådan


Snö!!!

Vintern är här, alldeles vitt på marken & på träden. Tycker att det är så fint. Men jag gillar igentligen inte snön så speciellt mycket är mer än sommar människa. Det var inte kul igår när man skulle cykla hem från jobbet snö på hela vägen, kallt var det. Var nära på att drutta omkull men bra gick det iaf. Inte var det plogat.
Men tur att man var påpälsat med vinterjacka o nya vinterskorna som var grymt sköna och varma. Bara en varm mössa som fattas just nu.




Ledig idag. Vet inte vad jag ska hitta på faktiskt. Känns som man inte pallar sig ut. Blir väl bara att slappa här hemma kanske röjja lite, plocka o dona lite här hemma kanske.

Ha en bra dag :)

Tjaaooo


Brr as kallt.

Har jobbat idag men hade varit väldigt skönt att ligga kvar i sängen i värmen. För fyfan va kallt det var imorse höll på att frysa till döds på cykeln. haha nä då nu överdrev ja lite där men det var nära på.
Dagen gick hyfsat fort. Så efter jobbet blev det en tripp till willys med fina vännen Anna. Handlade lite granna men fick snåla lite ;) Har ju spenderat ganska mycket pengar denna helg. Men kul var det.

Plockade undan och fejjade lite här hemma eftersom ja bara packade upp allt och la de på golvet så fick ta reda på det idag ;) Efter det så drog ja igång med lite träning här hemma, körde med min orbirek för att värma upp sen körde ja igenom hela kroppen:) Det var väldigt skönt. Får köra lite mer egen träning denna vecka eftersom ja missar fotbolls träningarna denna vecka bara för att jag jobbar kväll typiskt. Men jobba måste man så inget att göra åt.

Tog mig en dusch efteråt och gjorde iordning gröt och smörgås. Tände lite ljus och myste framför ett avsnitt av greys och ett avsnitt av desprate housewifes.



♥Mkt mysigt♥

Testade mina högtalare till datan ikväll med ojj så bra de var :) Är riktigt nöjd med detta köp från ullabulla, tror ja gav bara 59 kr för dom elr var de va. ;)




Nu kallar sängen så natti natti
Kjamizzzz♥

Händelserik helg <3

Ja ni min helg har varit kanon på alla sätt. Kan ju inte bli bättre med underbart sällskap och en massa shopping. För att se min helg mer så kan ni läsa min underbara vän Hannas blogg.
Men guud vilken grym helg tack mina fina vänner. ♥

Bjuder på lite bilder dock så hade jag visst inte ställt om klockan på kameran så de ska igentligen vara en timma bakåt men esh va gör de :P

Hanna & Dessan skulle ställa in sängen vid tvn och det gick inte sådär jätte bra för dom hehe




Bra tjejer bara den tunga madrassen kvar :P

Hanna lagar lite food :)



Mer bilder finns som sakt på Hanna blogg oxå :)
♥Tack raringar för en kanon helg♥
♥Verkligen en helg att minnas♥


Jag tror att ja va den som fick hem mest grejer av alla vet inte hur många påsar jag hade. Men som sakt det blev ju en hel del shopping.
Julklappar, 2 par skor, inredningssaker, datahögtalare, köksgrejer, skidjacka, termobyxor, vantar, strumpor, trosor, träningsgrejer, bandai m.m. Mkt grejer blev det och är nästan klar med julklapparna så det är ju bra det att ha det ur världen.
Handlade ju även grejer till Pillis med så en extra påse där med ;) Men shit va full smockat de va både i bilen och i takboxen. De va ju meningen att det skulle shoppas så självklart det ska vara fullt överallt då elr hur ? hehe
Här är mina nya skor. Alltså ja bara älskar dessa svarta skor reebok har ju ett par vita så var bara tvungen att ha ett par svarta med. Dom är ju så underbart sköna rekomenderar dom varmt :) Köpte mig ett par inomhus skor med jätte nöjd är jag så jäkla schyssta.

500kr för inomhus skorna och 599kr för reebokskorna.

Är riktigt nöjd med allt ja köpte i helgen :)
Orkade tyvärr inte att ta kort på allt igår. Hade tänkt lägga allt ihop men var för trött för det. Men de gör inge. Behöver ju inte fotta allt. hehe

Hoppas ni haft en bra helg?


♥Pusskram♥




I helgen blir det SHOPPING :)

Ikväll har jag
Tränat
Duschat
Ätit
Packat
Kört en maskin disk
Nu Ska jag sova ska upp tidigt imorgon o jobba 7oo-15oo får se om ja kan smita iväg lite tidigare så ja hinner hem o ta mig en dusch innan avfärd.
För imorgon åker vi till stugan & på lördag blir det heldag på Ullabulla.
♥Fyfan vilken kul helg det kommer bli massa shopping med bästa vänner♥



Detta kommer bli en grym helg. Massa tokig heter och stojj och stimm. ♥
♥LOVE♥

Ha en bra helg gott folk hörs när ja kommer hem på söndag om ja orkar skriva några spalter :P hehe

Pusskram♥

Rihanna & Eminem Love The Way You Lie Part 2


Bara att kämpa på!

Det börjar löna sig minsann. Men det är bara att fortsätta med all träning med kroppen:) Men lite resultat ser man iaf så det är ju bara kul :)

Ca 2 veckor sen!

Dags formen!


Försökte få i samma position som tidigare men de va omöjligt visst senaste bilden från idag är lite längre ifrån än de tidigare, men tror inte de spelar så stor roll. Man ser ju lite rutor iaf:)

Bara att fortsätta kämpa tänker inte ge mig iaf :)
Som sakt det är mest nedre delen av magen som behövs pumpas en hel del.
Jag inriktar mig mest på mage men jag tränar även armar, rumpa, rygg och ben oxå såklart :) Som sakt hemma träning funkar. ;) Man måste bara ge sig fan på att man ska klara det så fixar man ALLT. Viljan är ett stort plus i det hela.
Igår pumpa ja magen så det heter duga. Gjorde 100 raka & 100 snea sittups snacka om träningsvärk ja har idag haha.




Tack & Hej
& GODNATT :)

Cleaning day!

Då var man nästan helt klar med tvättandet. Har bara det sista kvar som är i torktumlarn. SKÖNT.
Har hunnit med att diska o städa inne i badrummet så nu luktar det gott där inne :) Idag blir det en sån där tråkig dag med städning. Får ta det idag för i helgen är man ju inte hemma för då är man i Ullared. :) Längtar. ♥

Med dessa underbara brudar snart är vi där en hel helg tillsammans med er kommer bli skit kul och mycket shopping :)



Bild lånad från Hannas Blogg :P

Jag hoppas dagarna går fort och att det blir fredag snart. Weeiii

Ha en bra dag

// M

Bilder från i lördags den 30/10!

Här kommer de lite bilder från lördags ♥





Hanna kör på hehe


Så snyggt så elr va säger ni ? ;)



Enrique Iglesias- I like it



RSS 2.0