Grattis Pernilla <3



♥Grattis hjärtat på din 23 års dag idag♥

Jag önskar dig en fin dag :)

Massa Grattis Kramar o pussar från mig :)

30 Augusti- Tisdag!

Dagens planer!

*Promenad till jysk och maxi för att inhandla lite inredning och mat. Med min kära lillebror♥
*Stan ensväng
*Gratta Pernilla som fyller år imorgon♥
*Ladda inför morgon dagen då det står jobb på schemat :P


Bjuder på en gammal bild på mig o Pernilla ♥


ha en bra dag!

Kram //M

29 Augusti- Lite shopping :)

Dagen igår slutade med en liten tripp till Veronica, handlade dessa fina grejer :)



Köpte även ett nytt duschdraperi i turkost kommer bli fint när jag inhandlat allt som ska vara till :)


Kram //M

29 Augusti- Måndag!

Då var vi inne på en ny vecka.
På onsdag ska jag äntligen börja jobba igen. Kan säga att ja saknat mina fina kollegor, tanter & farbröder. Har varit bort i nu ca 5veckor. Var av 3 semester som igentligen skulle varit 4 men blev 3 och en halv vecka semester, +att jag blev sjuk sista veckan så har nu varit sjukskriven i 2 veckor. Suger ganska så hårt faktiskt. Då kanske ni förstår varför jag längtar tillbaka. :)
Blir ganska trist att vara hemma sålänge. Man klättrar tillslut på väggarna när man varken kan jobba eller träna, det som jag alltid annars brukade göra. Skönt iaf att jag kan börja jobba igen, dock så får fotbollen & träning vänta denna vecka med. Då jag fortfarande knaprar pencillin. Men nästa vecka då jädrans :)

Men det är på bättringsvägen iaf. Bara denna förbannade rethosta kvar nu :)




Nu ska jag se på ett avsnitt av true blood :)
Får se vad denna dag har att erbjuda, ska ev till jysk iaf och köpa lite nya grejer till badrummet. :)

Ha en bra dag kära läsare :)

Kram //M

28 Augusti- Underbart

Var o kollade på mina lagkamrater idag. Vi hade match mot Nyköping var som en "semifinal" om vilka som ska vara i toppen. Är grymt stolt över mitt underbara lag som fixade 3 pinnar idag varav 3 mål och vi behöll nollan :) Ni var såå duktiga brudar så kul att se erat skön lir :D

Vi är fortfarande obesegrade och fortsätter vi såhär kommer vi vinna hela serien :)



Så himla gött :)

Bra jobbat tjejer idag♥
Längtar tills jag kan vara på planen igen!



Kramis //M

Cover



Duktiga :D

25 Augusti- Sjukskriven!

Hur tråkigt är då inte detta, är sjukskriven 1 vecka till :( Är ordinerad vila o medicinering. Inget kul alls :( Var som sakt på vc i tisdags. Jag har åkt på inflammation i struphuvudet i halsen :( Först det i bröstet sen detta! När ska det ta slut igentligen vad kom här näst? Är så less på att gå hemma nu, hade varit skönt att komma igång med jobbandet o träningen men inte det. Vila vila o åter vila. :(
Bara på 1 vecka så har ja gått ner i vikt hela 4kg, inge bra alls ju :( Har inte haft någon matlust alls, så har bara fått i mig vätska och flytande saker. Men matlusten är sakta men säkert tillbaks nu. Så då kommer man säkert gå upp dom där kilorna igen.

Men jag tror att medicinen hjälper iaf, så det är bra det. Det har redan börja släppa lite smått. Min sömn har blivit hyfsat bättre iaf inatt har jag fått sova, utan cocillanan. Får hålla tummarna nu att detta blir bra!



Imorgon kommer dessa två raringar och Melwin hit o fikar :) Känns som det var evigheter sen man såg sina vänner och fotbollskompisar. Men så äre väl när man är sjuk.
Det blir skoj o träffa mina fina töser och fasters lilla älskling. Ska nog bjuda dom på mina bullar :P


Trevlig dag!!

Kram //M


Lady Antebellum - Just A Kiss


Fallskärmshoppningen på film!



Tack lillebror som hjälpte mig att redigera om denna :)
Synd att youtubes gör så att de blir så dåliga kvalite:( ...


Anjoy!

"För alla oss" Radio Edit - Game On



Skön :D

20 Augusti- Sjuk och bullbak!

Här är det dött. Jag har legat i hög feber sen i onsdags + ont i halsen. Febern gav sig i fredags, men då blev det en redig förkylning på detta istället. Snorig o hostig som bara den. Hade hoppats på att de skulle ge sig men icke det. Tackar o bockar älsklingen som smittat mig.. Haha Va verkligen längesen jag var såhär sjuk. Men nångång blir man väl det och denna gång var det min tur.


Så himla tråkigt är det, har liksom varit soffliggandes i tre jäkla dagar. Idag fick jag nog och började baka vanilj bullar. Men det var en pärs vill ja lova, tur att älsklingen kom och hjälpte mig. ♥Guld värt♥


Blev 118st smarriga vanilj bullar :)

Men ja skulle vilja ha mig en bakmaskin så jäkla träligt att sköta degen förhand. Av tomten önskar jag mig en hushålls assistent :)
Tack på förhand :P

Shit på måndag börjar jag jobba efter 4 veckors semester. Denna semester slutade ju inte så gott eftersom jag är sjuk :( Riktigt trist. Frågan är kommer ja orka jobba på måndag? hm?


Ha en fortsatt trevlig helg kära läsare♥


Kram Sjuklingen

Lady Gaga - Yoü And I


Fallskärmshoppningen i bilder :)

Idag fick man dom efterlängtade bilderna o filmen från hoppen :) Me like alot.

Brillorna upp o ner ojaaa hahaaa.


Bye bye!!



Testade hänga inför hoppet ;)



Kan säga att man blev nervös när alla bara försvann ur planet.


Då var det min tur ;)








Kan säga att detta är det bästa jag någonsin gjort i mitt liv. SÅ jäkla härlig upplevelse.
Ni som är sugna på detta tveka inte gör det. Kan säga att detta är så jäkla grymt går inte att beskrivas med ord utan det bara måste göras :)


Ha de gött!


Kramizzz♥

16 Augusti- Barnvakt & annat!

Dagarna bara springer iväg när man har roligt. Är nu inne på min sista semester vecka. Igår blev det en tripp till stan för att umgås med Anna, Pernilla och Melwin mkt trevligt som alltid. Köpte lite grejjer från apoteket som behövdes till både mig och karln. Vi tog oss en fika på coffe lounge.
Vid kvart över åtta blev det en lååång promenad med Anna, Pernilla och Dessan och då menar jag lång promenad vi gick djulörundan. Det tog för mig o Anna att gå från norr o tillbaka ca 1 o en halv timma. Phuu snacka om att ja var slut när ja kom hem, seg i hela kroppen. Men skönt att röra på sig lite. Äter ju som sakt penecillin så kan ju inte anstränga mig allt för hårt. Så detta var lagom.
Men så fort detta blivit bättre då jädrans. Hårdträning AB ;)



Dagens planer blir att träffa Pernilla o Melwin vi ska strosa runt lite, efter det blir de barnvakt åt mina 3 systers barn :) En stund. Kvällen blir lugn. Är ju inte med på matchen som är ikväll, har sakt ifrån om den. Så Anna får hålla mig uppdaterad på mobilen hur det går för mitt kära lag :)
Lycka till tjejer♥

♥Mosters älsklingar♥


♥Fasters älskling♥


Trevlig tisdag folket!

Kramiz

Kika in!

Vill ni se fler bilder på dagen då vi hoppade, så kan ni kika in på Hannas blogg.

Jag hoppas vi får hem våra filmer o bilder snart ;)

Kram

Fallskärmshoppningen igår!



Fallskärmshoppning avklarat igår :)

Kan säga att det var den BÄSTA jag någonsin har gjort. Vilken upplevelse. Mer bilder från hoppet o film kommer så fort ja fått hem det :)


Jag i luften :) Bilderna tagna av Pernilla :D

Kram på er :D

Lady Gaga - The Edge Of Glory



Musik videon :)

11 Augusti- Trippen till Vårdcentralen avklarat!

Då var trippen till vc avklarat. Fick göra ekg och allt såg bra ut med hjärtat så skönt att de inte var fel på den:) Och inget var brutet. Så hon uteslutade allt sånt. Jag har fått en inflamation i bröstet. Det kunde ta ett tag tills det ger sig så jag fick lite medicin som ja ska ta morgon och kväll. Annars så kunde ja ta värktabletter oxå för att underlätta smärtan, o stretcha muskeln. Det blir lugnt för mig nu med fotbollen vilket känns smått pissigt faktiskt, fick inte göra några häftiga rörelser med överkroppen.
Har även sakt ifrån att spela på tisdag, eftersom serien startar igen då. Men jag hoppas att det ger sig snart.

I höst sen ska jag nog göra en hälsokontroll för att se att allt står rätt till, ska även kolla mina leverfläckar vilket är ett måste detta år. Har liksom sakt det år efter år, det är verkligen dags i år. ;)



Ha en bra dag!


Kram♥

11 Augusti- Vårdcentralen!

Har ringt till vc nu på morgonen, för det i bröstet har inte släppt och ja måste nog kolla upp det ordentligt denna gång. Så de ringer mig om ca en halvtimma så får man se vad de säger om ja får en akut tid eller nått. För såhär kan det inte fortsätta. Man blir ju smått orolig ska verkligen en muskelsträckning kännas såhär? o hur länge ska de hålla på? För detta är så obehagligt. Plus att det är på vänster sida där hjärtat är, då blir man lite nojjig är det verkligen en sträckning eller är det någe annat som spökar.
Jätte skumt detta.


Bild lånad google.




Ha en bra dag folket!



Kramiz /M


9-10 Augusti- Kk joggen, Dagens planer!

Idag gick man upp vid halv sju för kl sju var det dags för tvätt tid. Sjukt ja jag vet :P
Så jag tvättar för fullt just nu men inte så mkt kvar nu så det är ju skönt det :)

Igår var vi o tittade på Dessan när hon skulle springa kk joggen, o tio minuter innan starten så vart det VÄRLDENS oväder. Det bara öste ner regn och åskade som in i bomben. Vi hade ju tänkt cykla runt och ställa oss på olika platser. Men det fick vänta en stund tills det hade lugnat sig lite. Men vi kom iväg iallafall, snacka om att man var blöt och frysen.
Dessan klara hela loppet riktigt bra gjort av henne :)♥ Trots ovädret.

Inte bästa ljuset på kameran, Men här är hon :)


Blöta tjejer ;)


Väl hemma så blev det en varm dusch och då menar ja verkligen varm dusch ;) Var riktigt skönt att komma hem och värma sig.


Dagens planer än så länge!
*Tvätt tid 7-12
*Körlektion 13:55
Kvällen återstår att se ;)
Blir nog lite teori plugg med :)


Tjoholla hopp

Takida - Haven Stay


8 Augusti- Fika & annat skoj

Haft en bra dag idag. Gick upp vid sju och började med den berömda städningen ;) Damma och fejjade allt :) Så var riktigt skönt att ha det överstöckat. Efter städningen blev det lite fika på stan med Pernilla, Melwin, Anna och Dessan var mycket trevligt :D Vi gick till stadsparken för att se va som hände där, det var massa kul för alla barn :) Efter en hel dag på stan var det dags att dra på fotbollsträning. Kan säga att jag är smått seg nu. Men måste bli bättre med min träning nu känner att ja legat tok för länge på latsidan. Men snart så då jädrans ;)

Bjuder på en bild på Melle :) Han knallade ganska så mycket med oss :D
Duktiga killen.♥

Bild lånad av Pernilla ;)


Imorgon blir de ev teori plugg o sen en promenix till värmbol för att hämta min cykel ;)
På kvällen ska vi hejja på fina vännen Dessan som ska vara med i kk joggen :)


Shit på lördag ska vi hoppa fallskärm!
Kan säga att man inte är så kaxig längre, är faktiskt lite smått skraj.. ;)


Ha de

Kramar //M

6 Augusti- Var & firade Melwins 1års dag!

Presenterna Melwin fick av mig, Stoffe & Danne!



Kusinerna kom :)


Efter allt firande stanna ja kvar hos Pernilla o Micke. Sen tog vi oss en promenad jag Pillan o Melwin till backavallen för att se på Micke när han spelade. Blev vinst till ksk med 4-3.




5 Augusti - Djulö!

Jag & Anna följde med mamma & Melwin till djulö.

Melwin drog till sig småtjejer.


Melwin, Tia o hennes mamma!


2-3 Augusti- Valberg!

Jag, Anna och Hanna drog i tisdags till Valberg, där twini var med sin mor.


Gick inte sådär jätte bra med engångsgrillen haha.


Efter käket tog vi oss en runda i minigolf, kan säga att det gick inte sådär jätte bra för mig kom näst sist :(


Här har vi den berömde vinnaren i golfen!


Vill ni se fler bilder så kan ni gå in på Hannas Blogg.

PÅ onsdagen blev de en tripp till gekås, hittade lite grejer där ;)


♥Tack för två kanon dagar i Valberg brudar♥

29-31 Juli- Skara Sommarland!



Tog mig en kall cider :)


Våran stuga som jag delade med. Älsklingen skulle ha varit med oxå, men hade de jobbigt med sin astma :( Så han blev kvar hemma. Riktigt tråkigt att han inte var med :(




Linda & Ricard åker tranan ;)


Danne & fars gubben åker tranan ;)


Jag, Linda, Danne & Ricard åker spinner ;)


Söta Matilda♥


Plask i vågpoolen!





Ricard åker gokart :)




Hemfärd, vi stannade vid Laxå rast plats för att fika lite :)



♥Tack för denna helg min fina familj♥

27 Juli- Grillning & mys hos Twini!

Hos Twini i Vingåker. Grillning o mys :)


MUMS :)


Jag, Gunnar o Alec fick ett ryck o tvättade bilarna ;)


Hanna & Anna åkte lite moppe ;) Blev en repa för dom, sen i denna backe så tog soppan slut hehe ;)


Jag & Anna tog oss ett kvälls dopp, observera mitt hopp eller va ska man säga? ett fall;)



En mycket bra kväll :) ♥



DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN



Denna poppade vi en massa hem från ullabulla ;)

Grattis Melwin på din 1års dag <3

♥GRATTIS MELWIN♥



♥Grattis Melwin på din 1 års dag idag♥

Önskar dig en fin dag♥

♥Massa Grattis Kramar & Pussar från Faster♥

Tänk att ett år redan har gott.

Grattis Tobias <3


♥Grattis på din 14års dag idag♥

Önskar dig en fin dag :)

Kramar syster♥

sorry läsare!

Orkar inte blogg förtillfället. Har haft mycket för mig nu på semestern.
I helgen var vi i skaras sommarland.
Idag solat o badat med Anna i djulö. Slutade med bränd hud hehe
Imorgon drar ja, Anna o Hanna till Varberg en natt :) Där är redan twinis som åkte redan idag:)

Så här är det fullrulle. Men lovar att det kommer en massa bilder så småning om..

Kramar♥


RSS 2.0