Happy face!

Då har man kört landsväg klart nu då :) Gick galant.

Fick boka halkan och motorväg idag, snacka om att jag är glad nu fick mig en riktig ny tändning. Det blir att ligga i med pluggandet nu :) Weeehoow.. Nöta allt så det verkligen sitter :)

Det är nära nu. :)


29 September

Dagen idag!

* Teoriplugg
* Röjja undan här hemma
* Körlektion
* Fotbollsträning



Helgens jobb!


Fredag:
Jobb 645-21
tog ett extra pass på dagen.

lördag:
Jobb 14oo-21oo

Söndag:
Jobb 7oo-14oo
Sista Matchen för denna säsong den spelas mot Harg hemma kl:15oo.
Efteråt blir det firande och pizza käkande :)




Inte långt kvar till en helhelg i ullared :) Den 7e drar vi. Så himla skönt att komma iväg och bara vara, och en massa shopping. 
Kommer bli så skoj :)

Ha de gött

Kramar // Mallan


Kämpar på!

Min dag började med lite teori plugg. Måste som sakt ta tag i detta nu, vill ju ha mitt rosa kort snart. Vet att jag sakt att jag ska ha kortet innan detta år, men vet inte om jag kommer hinna det. För det beror ju helt och hållet på när tiderna är för uppkörning, provet och halkan. Vet iaf att man kan få vänta ett tag innan man får göra det. Men får lägga på ett kål känner jag, ligger tok efter med teorin just nu. Teorin är inte min starkaste sida. Det lär ta några månader till skulle jag tro. Men som sakt man ska ju ha den där djupinlärningen så då tar det ju sin lilla tid.
Men jag ger inte upp, tillslut kommer jag ha det för de vet jag.
Bara att kämpa på!

Har körlektion idag då blir det landsväg. :)



Ha en bra dag!

Puss //Mallan

27 September- Löning

Ja ni kära läsare jag lever. :) Men just nu är det mycket jobb som gäller för min del, tar ju lite extra turer nu så det är fullrulle i jobb fronten :) Ska ju få jobba 100% så därför tar jag extra lite då och då. Men som sakt man ska passa på nu när man kan och får det :) Jag gillart iaf för jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb, så det gör inte så mycket med lite extra på ett annat ställe :)

Tog mig ett extra pass nu på fredag det blir ett lång pass från 6:45-21:00. Skulle igentligen jobba bara kvällen men tog även ett dag pass :)

Härligt med lite lön men den försvann nästan lika fort igen, då man betalat alla jäkla räkningar som aldrig är kul att betala men det nu är det överstökat för denna månad :)


♥Älskar dig min sötnos♥


Helgen som va sprang iväg. Gud va dagarna går fort nästan en aning för fort, hinner inte med allt riktigt. Jag var ledig fredag och lördag gjorde inget speciellt, fredan var ja med Stoffe och lördagen med Pernilla och Melwin. Söndagen ett långpass 7oo-21oo. Den dagen gick grymt fort.

Aja nog tjatat om detta.

Ska lägga mig nu brevid min finaste♥

Ha de

Kramar

24 September- Umgåtts med Pillan & Melwin!

♥Underbar dag tillsammans med min underbara vän och fasters gos♥
Idag blev det en heldag tillsammans med min fina vännina/svägerska Pernilla och fasters lilla raring. Kändes som det var längesen sist vi sågs. Har varit mycket då man varit sjuk och jobbar osv osv. Men det var riktigt mysigt att bara vara och umgås idag. ♥
Massor att ta igen och prata om. Fast man hörs på sms typ varje dag, men det är ju inte samma sak som att ses. :)



♥My lovlely friend♥

Bilder från idag, Melwin slocknade på engång när vi skulle cykla.

Fasters sötis♥



Igår kom det ett blommbud till mig. 12st underbart fina rosor fick jag utav min fina sambo. Skulle igentligen fått dom förra veckan men vad gör det :) Bättre sent än aldrig. Snacka om att ja blev chockad undra ju liksom vem som hade skickat blommor till mig. Men det visade ju sig att det var min älskling :)
Guud så glad ja blev. En jätte stor och fin buket fick jag♥


Dock inte den bästa kameran men men ;)

Idag har dom slagit ut lite mera så fina.
♥Älskar dig min finaste♥




Tjohlahopppp!!!

Adele - Someone like you



Underbart fin röst hon har och texten är bara för bra. ♥

Valla If :)

Vi var med i tidningen idag tjohooo :)

Grattis Valla IF!


Fotboll Valla IF har gjort något som få föreningar klarar av. Vunnit två a-lagsserier under samma säsong.

Av alla fotbollsföreningar i Sörmland är det endast IFK Nyköping som har chans att göra det som Valla IF har klarat av. Att med båda sina representationslag vinna respektive serie.

- Det känns helt otroligt bra, vad jag vet är det inte många klubbar i Sörmland som har lyckats ed det, säger Bo Sedell, tränare för Vallas damlag.

Katrineholms-Kuriren besökte Valla IP en torsdagskväll redan innan det var klart att båda lagen vunnit sina respektive serier. På herrsidan var stämningen avslappnad och glad – de var ju redan klara. På damsidan hängde förväntan i luften. Damerna kunde avgöra i nästa match. Och det gjorde de med stil. En 5–0-vinst mot VIngåkers IF i söndags innebar att seriesegern var säkrad.

Anledningen till att Valla IF har varit en så framgångsrik klubb i år har flera aspekter.

- Jag tror att man har en annan anda. Här ställer man upp för varandra på ett annat sätt, säger herrlagets tränare, Urban "Abba" Pettersson.

Damernas tränare, Bo Sedell, tror att hård träning också är en av faktorerna.

- Inför säsongen tränade vi tre gånger i veckan, två fotbollspass och ett fyspass med Benke (Bengt Hedlund, red anm). Man måste ju träna på division 4-nivå om man vill ta sig dit, säger han.

Men damernas framgång i division 5 har flera grunder. Gemenskap är en av dem.

- Jag har inte sett något liknande i ett lag tidigare. Tjejerna umgås både på och utanför planen. Det är en brutal sammanhållning, säger Bo Sedell och fortsätter:

- Vi har fått behålla hela laget från föregående år, vi har haft bra närvaro. Sen är det bra ålder på tjejerna, vi har ett snitt på 23 år.

Förra säsongen blev Vallas damer trea i serien. Och med effektivitet framåt, en stabil backlinje och många olika målskyttar har de i år lyckats ännu bättre.

- Målet var ju att vinna serien. Jag trodde på dem redan innan säsongen, säger Bo Sedell och plockar fram ett urklipp från en tidigare artikel i Kuriren där det klart och tydligt står "Målsättning: vinna serien".

Vann sin serie gjorde även Vallas herrlag i division 6. Tränaren Urban "Abba" Pettersson tror att man kan komma långt inom idrotten genom engagemang och sammanhållning.

- Att komma ombytt till träningen skapar ingen gemenskap. I omklädningsrummet diskuterar man med varandra, det blir en positiv anda. Jag tror inte på stress, idrott är till för att man ska må bra. Då kan man offra en halvtimme efter träningen för att snacka igenom. Man måste ha tid för varandra.

- Som tränare måste man engagera sig, du måste själv vara med, offra tid, för att gruppen ska funka. Jag kommer själv direkt från en begravning nu, jag har mycket i skallen och leder därför inte träningen i dag, men jag är här. Man kan inte komma och gå som man vill.

Den här träningskvällen var över 40 spelare på plats vid IP. De enda återbuden var på grund av sjukdom.

- Laget före jaget, det blir en annan glädje. Jag tror på när laget byggs av eget material, med människor från orten. Idrott är inget hokuspokus, det handlar om att ha rätt attityd och visa uppskattning.

Fotnot: IFK Nyköpings damer ligger tvåa i division 2 södra Svealand och herrarna leder division 6 södra.

 

 


Seriesegern säkrad :)


OBESEGRADE ännu engång, blir 4an nästa år.
♥Vilket lag vi är♥
Vi spelade mot Vingåker idag och slutresultatet blev 5-0 :)
Endast en match kvar.






The best of the best :)

16 September - Mätt i magen



Då var man mätt i magen, satt fint med gårdagens makaronilåda :) Lyckades verkligen med den. Just nu så poppar man lite musik och snaskar tomat ;) + ett glas vatten, Bra med lite nyttigheter, :)
Vaknade såklart vid sju idag oxå, men hade inte mage att somna om tänkte att det kan ju vara skönt att starta dagen skapligt. Vilket faktiskt är skönt man hinner ju med en del även slappa och ta det lugnt :)
Liksom sova kan man göra när man dör, Som min vän sa till mig. Vilket är helt rätt. Man ska ta vara på livet och man behöver ju endast 7-8 timmars sömn ;) Så varför sova bort en hel dag? Då är ju kroppen helt utvilad, så det räcker gott och väl för mig oavsett om jag är trött som tvingar ja mig upp, vet jag är lite konstig av mig ibland men det tycker jag man kan få vara ibland :P



Idag blire jobb 14-21oo. Likaså imorgon. Det är faktiskt skönt att jobba kvällar :)
Igår kom våran new body leverans, o ni det var inte direkt en kartong utan en hel pall full. Där fick ja Anna och Annas far bära upp till Anna igår. Phua alla dessa trappor, men bra träning iaf :)
Jag har totalt sålt 23st packet. Känner mig lite duktig :)

Tack till alla ni som köpt packet :)

Ha en bra fredag folket min fortsatta efm/kväll ska spenderas på jobbet. Efter nio får jag spendera min med älsklingen♥

Pusskram // M

Britney Spears

Britney Spears- Criminal



Britney Spears- He about to lose me

 

Gillar dessa låtar skarpt. Så himla härliga att lyssna på!

 


15 September

Dagens göra!

En dags ledighet innan helgens jobb.

¤ Tvätta 7-12
¤ Teori plugg
¤Coop o hämta ett packet
¤ Ev hämta ut mina linser om de kommer idag, vilket jag hoppas.
¤ Laga iordning makaronilåda
¤Fotbollsträning



Den 7-9 oktober längtar jag till just nu. För då ska jag, Pillan, Anna & ev Dessan iväg till Ullared :) Weehooo. Längtar även till den 1 november för då ska jag och brudarna äntligen iväg på Rihanna som vi bokade förra året :) Kan ju säga att det har gott riktigt fort :)

LÄNGTAR!!!



Längtar tills denna kommer ut!



Då blir det bio, måste verkligen se fortsättningen på alla dessa filmen man sätt :) Spännande.

13 september

Ikväll var man med på östnytt. Haha fick göra en intevju på jobbet idag med Cissi.
Vill ni se det kan ni gå in här , jätte pinsamt :P Men den bjuder vi på ;)

Fotbolls träningen ikväll gick bra, men pissigt väder kan ja ju säga :/ O nu sitter man här nyduschad o fräsch men har pain i magen kan jag ju säga :( grr inge kul alls.


Bjuder på en bild på mig och hjärtat mitt♥

Nä ni ska skriva nota till imorgon och matschemat för veckan. :) Imorgon blir det en tripp till gymmet igen fan så skönt o komma igång igen :)


ha de gött

Pösss

JAAAA!!

ÅTERIGEN VINST åt oss och återigen är vi obesegrade. Fyfan va vi är bra.
Vi är serieledarna för div 5 så vi kommer med alla sannolikhet spela i 4an nästa år :D

Idag vann vi med 3-1 mot Trosa.

Dessa är dock inte från matchen idag, men det var glädje ja var ute efter så denna passar pärfa :)




VI ÄR SÅ JÄKLA GRYMMA!!!!♥

11 September- Söndag!

Då var det återigen en ny söndag och inte vilken söndag som helst utan den 11 september, kommer ni ihåg vad som hände just denna dag för 10år sen?.
Shit va åren går. Känns inte som det var så längesen det hände.

Igår kväll vart det mys pys med töserna mycket trevligt känns som det var längesen vi hade myskväll. Så vi måste bli bättre på såna här kvällar och det skulle ju vara dubbelt så roligt om verkligen alla kunde nångång :) Fast så är det ju alltid det är ju alltid någon elr några som inte kan. Men som sakt det var en mycket mysig och trevlig kväll.♥ Jag Anna och Hanna lagade iordning lite käk blev biff thariaki och ris, väldigt lätt och gott. :) efter maten blev det film time, little fockers och the red riding hood. Sen kom Ira och myste med oss. Tack för en mkt trevlig kväll mina fina vänner♥

Dagen söndag. Har inte hänt sådär jätte mkt idag slappat mesta dels. Har iaf diskat och plockat undan :) Så lite har jag gjort iaf :) O om två timmar ska ja och Anna iväg o titta på lagkamraterna när de spelar. Måste ju hejja på mina kära kamrater♥
♥Så lycka till idag♥

Stoffe visade mig denna nyss, shit säger ja bara :)

 

PUSS♥


Så himla söta :D


6 September

Dagens göra!

*Tvättning nästan helt klart;)
*Städning klart
*Diska klart
*Laga mat hemmagjorde köttbullar, potatis o sås
*Träning



Sista tvätten är i torktummlarn, så nu ska jag förbereda maten :)

Hoppas ni har haft en bra dag :)


Kram // M

Musik :)

Davids nya skiva säger då de lyssna på den :) Finns några sköna låtar :)

David guetta feat Akon- Crack it up

 



David Guetta feat Jennifer Hudson- Night of your life

5 September

Då var denna dag över, och alla dessa arbetsdagar. Har nämligen jobbat sen i onsdags o imorgon är jag äntligen ledig :) Skönt faktiskt. Jobbar bara onsdag och torsdag denna vecka sen ledig i tre dagar :) Kalas :P

Nu kolla på ett avsnitt av True blood :)


Tjoooo

Moa Lignell



Hon är GRYM :)

4 September- Obesegrade :)

Match idag mot Stigtomta vinst med 4-2 :) fortfarande obesegrade ;p Jag fick vara med och spela var inte alls förberedd på det, men de gick sisodär. Man känner ju att man inte rört på sig på ett tag, vilket sög orkade ju inte mkt. Max en kvart. Men de gick hyfsat iaf. Känner nu att kroppen är död, imorgon kommer garanterat den härliga träningsvärken. :P





Bilder lånade av Julia som tagit dom idag :)

Valla brudar :D

Grattis till oss <3

Idag har vi varit förlovade i 6 år ♥ kärlek♥


1 September

Inte lätt när det är svårt.



Mycket man vill och önskar.


RSS 2.0