Jag älskar dig <3

Jag verkligen älskar denna människa. Han gör mig hel på alla sätt.♥



Han har verkligen funnits för mig och stöttat mig när jag mått som sämst. Han är den bästa jag har. Vad skulle jag göra utan dig älskling. Du är så himla underbar♥
♥Jag älskar dig forever♥

Åh tack kära ni <3

Guu så himla goa ni är. Tack snälla ni detta muntrade verkligen upp mig då det varit tung för mig.
Ni är oxå väldigt speciella ska ni veta. ♥
All kärlek till er♥

Tack för att ni finns♥

Hjärtat <3




Tack för allt ditt stöd idag. Det värmer så himla mkt i hjärtat mitt. Du är helt obeskrivligt underbar.
Tack för att du tror på mig och för all din hjälp och stöttning.
En vän som Anna skulle alla ha, hon ställer upp i vått och torrt och finns där.
♥Jag älskar dig min fina vän♥
Du är bäst på alla sätt.


Pusskram♥

29 Maj- Match

Awesome!
Idag spelades det match mot Ik tun, vi tog hem vår första seger i div 4 med 3-2.
Första halvlek shit vilken halvlek vi gjorde. Det var så himla kul att lira med dessa töser. ♥Så härligt♥ Jag orkade båda halvlekarna det trodde jag verkligen inte. Men som sakt det sitter ju i huvvet. Kan man så går allt :)
Dock så fick vi några skador. Krya på er godingar♥


Första målet :)

27 Maj- Ingvalstorp och mors dag!

Blev en bra dag. Trots bakfylla. Drog skapligt iväg till ingvalstorp tillsammans med Anna, Paula och Pernilla. Vi handlade en hel del blommor som skulle planteras på våra balkonger. Jag köpte även morsdags present. För jag hade tänkt komma till mor senare på efm. Så jag och stoffe drog dit efter jag hade kommit till liv. Var som sakt grymt trött o kroppen det var förjäklig haha.
Kom till mor och vi hade det verkligen jätte trevligt, blev en spontan grillning oxå. :) Jag och Stoffe bjöd dom på grillat. Var inte fy skam det inte.

Så tackar även för denna underbara dag trots bakfylla :P

Kram

26 Maj- Vilken jävla kväll :)

Lördagen börjades med shopping i Norris tillsammans med Anna och Pernilla. Riktigt trevligt.
Kvällen blev det grillning och FEST en riktigt grymt och en hejdundrandes kväll.

Bjuder er på en hel del bilder från kvällen.
Jag säger då de ;)


Haha Dessan ;)


Var det inte gott Dessan?;)


Man måste ju bjuda på sig själv ibland :)

Tror jag hade en känsla över att sverige skulle vinna eurovision denna kväll. Vilket vi gjorde oxå :) Wehoow


Sanfransisco drinkar möms :)


Snyggaste stilen ever ;)


ops :P


Tackar och bockar för en helt oförglömlig kväll!!!

Kram på er

Låt mig få gråta..


Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre


21 Maj

Jobbar helgen är då över och idag är man ledig min enda lediga dag. Man behöver ha 2 dagar ledig efter hästpassen. Men blidde inte så denna gång. Så bara att bita ihop.
Det har gott bra helgen dock i lördags var det grymt jobbigt, förstår inte att bara en kan vara så sjukt krävande och det blir pskyiskt jobbigt. Men det gick bra iaf dumt att klaga. Igår hade vi det lugnt och alla var nöjda och glada. Så vi hann med lite bakning. Lite bullar och en kanel äppel kaka elr va man ska säga. Blev kanoners. Cissi bakade även en kladdkaka ;) Så dagen igår bara sprang iväg. Det var ju även underbart väder ute så vi passade på att sola oss lite på rasten. Även pensionärerna tyckte att det var skönt :)

resultatet!


♥Älskar min Kristopher♥

Hoppas ni haft en bra helg!

Kram♥

Man ska aldrig..

Man ska aldrig säga att man aldrig gör fel.
För gör man aldrig fel, är man inte en hel människa.
För felfria människor finns inte...

17 Maj- Lekparken

Idag har man varit i lekparken tillsammans med Anna, Pernilla och Melwin, sen kom även bror.


Måste berätta här. Jag har nämligen fått mig ett nytt smeknamn, ett vackert sådant. Som min käre bror lärt Melwin. Han kallar mig Bulle :P fint va.?

Här kan ni se och höra det till och med hahaaaaa

Så Söt♥

Det blev en mkt bra och trevlig dag. Tack kära ni♥

När man kom hem blev det hemmagjorda hamburgare (grillade) det var mkt gott kan ja ju säga. MUMS.

Kram♥

Det finns dagar..


13 Maj

Meningen med denna dag var att vi skulle till badhuset i k-holm, men tyvärr så var det simtävling och barnpoolen var stängd. Så vi drog till vingåkersbadhus istället. Det uppskattades av både Oskar och Matilda.
Dom var riktigt duktiga och kul hade dom :)



Efter badandet så stanna vi vid en mack för att käka körv. När vi kom till stan så var Annisen sugen på fika. Så varför inte? En glass i solen är ju inte fel. :) Mkt gott. Tack för idag allesammans♥



Man blir trött av att bada. Så när man kom hem blev det en liten power nap. Det var grymt skönt. Sen vare bara att packa väskan och dra till Julita för match stog på schemat. Snacka om illa då, sträckte mitt jävla lår. :/ snacka om otur. Men bet ihop och körde på hade gott bättre om jag inte haft så jäkla ont, det sabbade grymt mkt. Tycker vi spelade bra iaf trots förlust. Jag är inte bitter iaf. :)

elr jo bara med denna förbannade sträckning.


Då var denna lediga helg över. Bara att ladda inför nästa då jobb står på schemat hela helgen.

Godnatt♥

12 Maj

Denna dag spenderades i lekparken. Tillsammans med Anna, Dessan, Oskar, Pernilla, Melwin, Gabriel, Samuel och Matilda.



Efter lekparken blev det grillat och mys med sambon. En underbar kväll♥

Pusskram

11 Maj

Idag har man umgåtts med mor vi åt lunch på coffe lounge och sedan kom danne dit, så vi gjorde sällis till syrran för lite fika och umgås lite. Det var mkt trevligt. Vi spelade även finns i sjön tillsammans med Gabriel, han var så duktig :)

Bjuder på bilder från dagen.




Kvällen umgicks jag med bästisen. Vi käkade middag på hot basilika och hade det jätte trevligt. Drog även iväg för att kolla på lite fotboll ksk spelade. Men vi såg bara sista halvleken och vi stannade inte kvar till slutet heller för det var så förbannat kallt. Så vi drog ut o övningskörde lite :)
♥Tack för den kvällen hjärtat♥




Pusskram♥

Nuet är det..


Jag har så..

Jag har så fina vänner runt om kring mig. Här om dagen fick jag några fina sms. Det värmde riktigt gott i hjärtat♥. Det värmer extra mkt när man inte mår så himla bra. Men en sten har släppt från mitt bröst och det känns lite bättre. Så jag hoppas det fortsätter såhär nu. Att allt bara blir bättre nu. För det är inte alls kul att må så dåligt som jag gjort i några dagar. Men det är bara att kämpa sig upp igen.

Men tack snälla ni som peppat mig och stöttat mig. Ni betyder så grymt mkt♥

Bamse kramar till er!

Meningen med..


Usher - Scream


I Wanna Grow Old With You




Oj då var man med i kurren idag..

Och på FÖRSTA sidan oxå herregud det trodde jag inte, fick mig en redig chock när jag kollade i tidningen imorse. :/


Undersköterskorna Malin Johansson och Cecilia Perbrink har sedan två månader tillbaka varsin heltidsanställning. De tror att fler män skulle arbeta som undersköterskor om det var vanligare med heltidstjänster inom yrket.

Pengar till projekt dras in


Katrineholm

Kommunen kommer inte längre att avsätta några pengar till projektet Heltid en rättighet och deltid en möjlighet.
- Manliga yrken får alltid 100 procent så varför skulle inte vi ha det, säger undersköterskan Malin Johansson.
I dag finns fler tillsvidareanställda på deltid än heltid inom vård- och omsorgsförvaltningen.

Malin Johansson och Cecilia Perbrink började arbeta som undersköterskor på Igelkottens servicehus och vårdboende för ungefär fem år sedan. De fick då varsin 75-procenttjänst. Vid flera tillfällen berättade de för sin chef att de ville gå upp i arbetstid och så småningom utökades tjänsten till 85 procent. För två månader sedan började de att arbeta heltid.

- Man är ung och orkar. Det är bäst att passa på. När man blir äldre kanske man inte orkar lika mycket, säger Cecilia Perbrink.

Malin Johansson och Cecilia Perbrink tycker att alla undersköterskor som vill arbeta 100 procent borde ha rätt till det. De tror även att fler män skulle söka sig till yrket om heltid skulle vara norm.

För drygt ett år sedan inleddes det konkreta arbetet med projektet Heltid en rättighet och deltid en möjlighet. Ett kommunövergripande projekt som skulle pågå under tre år. Syfet med projektet var att all tillsvidareanställd personal skulle erbjudas heltidsanställning som grund. Kommunen avsatte 3,5 miljoner kronor för att arbeta med frågan i projektform.

Trots att projektet är långt ifrån slutfört beslutade kommunstyrelsens på mötet 25 april att de en miljon kronor som var avsatta under 2012 för att bedriva projektet nu dras in. Arbetet för fler heltidstjänster kommer inte längre att fortsätta i projektform. Anledningen är att kommunen behöver spara pengar eftersom socialförvaltningens budget inte går ihop sig. Kommunalrådet Göran Dahlström (S) tycker fortfarande att rätten till heltid är en viktig fråga.

- Arbetet kommer att fortsätta. Men inte i projektform utan i den ordinarie verksamheten inom vård- och omsorgsförvaltningen, säger han.



Dock så blev det lite fel där i början. Jag har varit på kotten i 5år, har varit deltidsanställd för ca 2år sen. ;) O Cissi har varit inom hemtjänsten innan hon kom till kotten.

...


Cascada - Summer Of Love


Att det aldrig..

Att det aldrig kan vara lugn och skönt nångång. Känns som allt kväver mig just nu. Vill inte må såhär, är liksom inte bara en grej utan flera saker på en o samma gång dels världens jävla press oxå. Hur ska jag göra för att komma framåt? Känner att jag bara vill försvinna. Det ser ut som jag mår bra kanske, men det gör jag inte inombords. Har som en stor sten i magen och gråten i halsen som inte vill försvinna. Jag orkar liksom inte.
Ska hädanefter bara göra mitt jobb och hålla käften. Så känns det på ett ställe.


Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe


Skit dag...

Idag har det verkligen varit en skit dag.
Som exempel Matchen gick inte alls bra för mig och min jävla kondition gjorde ju inte saken bättre. och mina förbannade blåsor som ja fått på stortårna gjorde SKIT ont. Jag var inte ett dugg taggad. Kände att jag ville gräva ner mig någonstans och bara försvinna från denna dag. Kunde inte lägga focus o tagga heller. Hade tankarna någon annanstans hela dagen. Jag säger då det jag sitter i en knivig sits. Och vet inte hur jag ska bete mig längre .Men jag hoppas verkligen att allt löser sig.

Men bara att tänka positivt imorgon blir det en bättre dag!

6 Maj

Helgen går så fort när man är ledig. Det är redan söndag. Får se vad dagen har att erbjuda.
Men ikväll ska ja spela fotboll. Hoppas det går bra för mig då:)

Valla- Dfk värmbol på san silo kl: 17oo..

Hoppas ni haft en bra helg, för det har nämligen jag haft iaf :)

KrAm♥

We Are Young ft. Janelle Monáe


5 Maj- En mkt bra dag..

Idag har jag haft en mkt bra dag tillsammans med Anna. Vi har umgåtts hela dagen.
Var nere på stan ensväng och lunchade, vi gick i affärer men det vart ingen shopping för min del ;) Men fick ett par brallor av Anna som hon inte kunde ha. Tack så himla mkt hjärtat♥
Vi gick hem till Anna det var så jädrans kallt ute, blåste som tusan.
Hade ju tänkt grilla på kvällen. Men det skippa vi drog till mig istället och lagade tacos tillsammans med Stoffe. Dessan kom även förbi ensväng och kollade på tin tin tillsammans med oss. ♥ Så detta blev en väldigt spontan och bra dag/kväll. Kunde inte bli bättre.
Tack för en mycket bra dag idag. Ni gjorde min dag ♥


Visst ja vi bokade resa oxå :)
Längtar som in i h*******..
53 dagar kvar tills man ligger på playan ;)






♥Kreta blev det i 1 vecka, vi åker den 28/6-5/7. Så underbart♥ & Detta hotell.

Kramis♥

Det är viktigt..

Det är viktigt trots allt att komma ihåg sig själv och sina egna behov.
Även om man oftast sätter andra i första rum...

5 Maj

Shit idag kom verkligen träningsvärken, igår var jag bara stel. Men brukar ju komma två dagar efter, och idag känns det som fan kan jag ju säga.
I torsdags var jag ju med på matchen. O herregud gick faktiskt bättre än vad jag trott, dock så måste konditionen bättras på. Men det var så grymt kul att träffa alla raringar igen. Att få höra att det inte ens märkts att man varit borta, så är det ett riktigt upplyft och alla som peppa mig. Gjorde att man tyckte att det var så grymt kul. Ska även vara med på matchen imorgon mot värmbol. Phua undra hur det kommer gå, det är ju en seriematch. I torsdags vare ju bara en dm match.
Hoppas vi får bra väder och att man är taggad till max :)

Igår jobbade jag till fyra. Efter det blev det kalas hos Tilda som fyllde 3år. Mosters raring blir stor♥
Hon fick en dockvagn och docka av mig,stoffe, mor och mormor :) Hon gillade den skarpt sötisen :)



När jag kom hem så hade älsklingen börjat med käket så hjälpte han med det sista. Så det blev en kanon middag. Mätt och belåten blev man. Vi tittade även på tre filmer och hade det jätte mysigt♥
En underbar fredagkväll helt enkelt :)



Hoppas får en bra helg!


Kram

Grattis Matilda <3


♥Grattis Matilda på din 3års dag idag♥

Jag önskar dig en fin dag idag.

♥Pussar o kramar från moster♥

3 Maj



Oj oj då har man varit o handlat imorse, tog cykeln. Blev ca 3 kassar och tugnt blev det. Men det gick bra iaf :) Nu är lunchen intagen och snart ska man iväg på ett förbannande möte blää så tråkigt :/ Efter mötet ska man vara med o spela match herregud säger jag bara. Har ju inte spelat på ca ett år. Hoppas inerligt att det går bra för mig och att jag är pepp o att ja får tillbaka motivationen. Kanske inte var det bästa att starta pang på med en match. Hade faktiskt tänkt börja träna nästa vecka lite smått för att känna på. Men så blidde det inte. Bara att köra på. Så hoppas detta går vägen.
Ska iaf bli kul att träffa mina kära lagkamrater igen♥

Ikväll spelar vi DM mot hargs bk kl: 18:30 i valla.




Ta vara på varandra!
Ett glatt sms kan vara värt så mkt, än att inte höras nått alls.
Svårare än så är det inte :)

Pusskram♥

Cherri Bomb - The Pretender


2 Maj


Bjuder på en väldigt gammal sommar bild på mig ;)

Man blir så varm inombords, av denna värme och solsken.
Så himla underbart. :)

Jag hoppas ni alla mår bra och får en underbar dag idag! 

Mer positivitet åt folket.
Detta kommer bli en toppen bra dag. Ta hand om varann och ta vara på varann.
Man blir så mycket gladare av att får höra positiva saker och komplimanger.

Kramas mera så himla mysigt med en varm kram :)



Så här kommer det en STOR kram till er♥

Arbetsveckan..

Såhär ser min arbetsvecka ut!
Måndag: Ledig
Tisdag: Ledig
Onsdag: 15-21
Torsdag: 13-16 Möte
Fredag: 6.45-16
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

En väldigt slapp vecka. Dumt att klaga :)

1 Maj

Har idag gott lång promenad till värmbol för att hämta min cykel. Hade Pernilla med mig oxå mkt trevligt♥. Efter det blev det en cykeltur till sultans för en fika. Mysigt♥. Drog sen på en promenix till duveholmshallen tillsammans med Annisen hurtbullar vi är :) Mötte upp Annas mor och Dessan. Vi skulle kolla på gymnastikuppvisningen som var idag och den var lilla Oskar med i, (annas kusin) Så den kunde man ju inte missa :) Riktigt duktiga var dom allihopa. Sedan blev det en cykeltur hem, käkade lite med älskligen och sen kom Lillebror och Sandra hit. Klippte både Stoffe och Danne ikväll. :) Duktiga och snälla jag. Fast jag var helt slut. Så fixaade jag det åt dom :)

Nä ni nu ska jag ta o slänga mig i bingen ny dag imorgon.
Får se vad den har att erbjuda :) Blir iaf jobb 15-21..
Har varit ledig nu i 2 dagar, kalas skönt efter en låång arbets helg:)

Ha de bra allesammans!

Kram //Mallan

Sliten!

Kan man lugnt säga att jag är nu. Både igår och idag har jag haft fullspäckat schema+ långpassen i helgen. Kanske är dags att tagga ner lite Malin? Kan ju säga att det har varit så underbart väder ute. Det vill man ju absolut inte missa. Så jag har gått mkt både igår och idag. Låånga härliga promenader. Kan säga att det känns som f** i kroppen just nu. Phuaa. Helt sluut.





Ha de
BAMSEKRAMAR

Rihanna - Where Have You Been


Rihannas nya grymma musik video♥


RSS 2.0