Sant!!

Så himla sant!!!


Twilight!

Längtar så jag nästan spricker, inte alls långt kvar nu:) wieee


Rekommenderar dessa..

Rekommenderar dessa produkter till håret. Har använt dom här i mer en än månad och jag tycker det funkar kanon bra håret blir så mjukt och lätt hanterligt. Så luktar det gott oxå och man behöver inte alls ta mkt till håret:)

Dock så kostar de lite mer än ett vanligt schampoo /balsam. Men tycker man ska unna håret med bra produkter. Jag fann mina på rusta för ca 59:- elr om det var 69:-.

Kram M


Det går bra nu..

Det går bra nu iaf när det gäller träning. Kan ju säga att träningsvärken från gårddagen satt fint i låten och arslet. Men det hindrar inte mig inte för idag efter jobbet blev det löpning på bandet hade även velat kört armarna med men min näsa började blöda så det bar ju inte värst kul:(
Så där stog man på toaletten med papper uppstoppat i näsan. Kände mig riktigt snygg men höll mig kvar där i omklädningsrummet tills det gett sig. Sen satte ja igång igen men fick då gå i rask takt.

Efter gymmet så kom Annisen och hämta mig där så då drog vi till badhuset för att dra några längder. Kan ju säga att vi simma mkt bättre och längre än sist;) tror vi simma 500m elr o de va 250m Esh kommer inte ihåg vi var duktiga iaf:) så ett stort plus till oss. Sen satt vi och bubblade två ggr. Var grymt skönt:) tack för idag hjärtat. Gör vi om på torsdag igen:)

Kan ju säga att jag är grymt seg och trött nu så vill verkligen ha mat:) Stoffe skulle laga hemma gjorda hamburgare mumsig värre. Blev ingen chili con carne men vad gör det liksom;)

Ha det bäst kära läsare!
Kram M


En trött jävel..

Nu känner jag mig såhär kan somna när som helst nu så, Godnatt godnatt allesammans..

Kram M


Orkar inte....

Orkar inte....


Har inte..

Har inte gjort många knop idag, på fm blev det gym focuserade på rumpa och lår kan ju säga att det tog rejält är skakis i bena:/ hem och började fixa med disken som jag vart klar med. Tummen upp för det, annars idag har jag inte gjort så jätte mkt legat på soffan och vilat lite. Men nu jobbar jag och har lite rast härligt:)

Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram M


Efter lunchen..

Efter lunchen drog jag och Stoffe iväg till hans garage för att byta däck till vinterdäck. Kan ju säga vilket jäkla göra alltså. Stoffe hade ju lånat en mutterknackare av sin far men det visade sig att den inte funka så vi fick göra detta förhand. Fyfan va jobbigt det var ursch och fy. Tur va ju att Stoffe var snäll och hjälpte mig annars vet ja inte vad jag hade gjort. Vi hjälptes åt med två hjul en satte ja dit själv och en satte han dit. Med lite samarbete så funkar de galant. Här har ni för och efter bilder på däcken;) kan ju säga att det inte är de snyggaste fälgarna men vem bryr sig det är ju bara däck;) tack älskling för all din hjälp idag<3

Sen hem och då började vi med maten som blev tacopaj och tacochips i ugn. Mkt bra gjort av oss:)

Nu vet jag iaf vad jag ska göra. Ska sova nu är tanken är grymt trött.
Så natti natti med er alla..

Kram M


Idag har jag..

Idag har jag lunchat med Alec, Anna och Pillan. Vi käka på coffe lounge. Hade det riktigt trevligt;) får vi verkligen göra om snart igen.

Tack för idag tjejer
Här är min måltid:) den var riktigt god.
Kram M


Skönt trodde..

Skönt trodde klockan slog nio såg då på mobilen att den bara var åtta. Härligt;) vintertiden är här.
Igår blev det myskväll med Darlo, men kan ju säga att jag var grymt trött så ja gick och la mig skapligt. O somnade på stört. Återigen så gjorde jag en tabbe trodde att vi hade tvättid idag såg då igår på mitt schema att vi missat den var igår kl 12-17. Bra Malin.. Blir så irriterad på mig själv alltså. Men men bara att boka om tiden.
Idag blir det lunch med mina fina vänner. Det ser jag verkligen framemot. Nähe undra om man ska upp o käka lite frulle.

Hoppas ni alla får en bra dag idag!
Kramar M


En heldag i Ullared...

En heldag i Ullared igår. Med massa shopping. Detta handlade jag igår.

3par mjuksisbyxor ett par till mig två till Stoffe
Väska
Rattmuff, doft grejer
Glas
Tallrikar stora o små
Fruktskål
Gjutjärnsgryta
Handdukar 2stora 2små
Julklapp till Melle
Julklapp till Matilda
Påslakarn o underlakan
Ljushållare silvrig som ja fick av snälla mor då dom var slut när jag skulle hämta:/
Present o julklapps papper
Lyktset
Kandelader
Mm mm..

Här kommer de lite bilder på grejerna;)
Kan ju säga att man är helt ihjäl idag o trött. Men var tvungen att dra iväg o veckohandla lite förut så kom precis hem. Så nu orkar jag inte göra många knop. Nähe om man ska vila lite nu kanske.

Hoppas ni alla får en fin dag idag!!
Kram M


I torsdags..

I torsdags efter jobbet drog jag och Annis iväg till badhuset för att umgås och simma lite. Det var verkligen jätte trevligt, vi ses ju inte alls lika ofta längre som vi gjorde förr men det ska vi ändra på. Så detta gjorde väldigt mkt och betyder grymt mkt. Känner mig inte riktigt hel utan dig du är verkligen en sann vän och min bästa vän. Du är så underbar på alla sätt o vis. Så detta gjorde min dag i torsdags var så himla skönt att motionssimma lite och sitta i bubbelpoolen en massa och bara ha det trevligt.

Så tack för den dagen hjärtat<3 får vi göra om snart igen.

Massa kramar M


....

Nu på fm har jag gymmat efter de blev det lite undan plock här hemma. Lika bra att göra det när man hade orken. Men hade behövt städa men pallar liksom inte det:/ får försöka i helgen. Nu ska jag äta lite lunch sen blire jobb 14-21! Hoppas ni alla får en fin dag:)

kram M


New shoes..

Mina nya skor som ja köpte i måndags:)


Fråga mig inte...

Fråga mig inte varför jag är vaken nu:/ klockan är liksom 02.10 jag ska liksom upp om ca fyra timmar wehoow. Vaknade av illamående och oro elr vafan det nu är. Så jävla obehagligt om ja får sägat själv. Vet liksom inte va jag ska göra? Gör så ont i mig när jag inte får min sömn och när jag vaknar såhär.

Nä måste försöka sova igen ska krama om älsklingen och se om det hjälper.

Natti natti kram M


Då var man på..

Då var man på plats på jobbet är ny arbetsvecka framför mig. Jobbar idag kväll 14-21 men först så blev det ett gympass och sedan lite lunch på stan med mamsen och mormor. Köpte mig ett par nya skor med lite fodring i. Grymt sköna var de iaf;)

Såhär ser min vecka ut för mig!
Måndag: gym fm rumpa+ben.. jobba 14-21
Tisdag: jobba 6.45-15 sen gym armar+axlar
Onsdag: gym mage+rygg, jobba 14-21
Torsdag: 6.45-16 möte 13-16 sen gym konditionspass.
Fredag: ledig ULLARED
Lördag: ledig +ev gym
Söndag: ledig+ gym


Kram M


Betyder..<3

<3 Betydelsefulla <3


Kärleken övervinner allt<3

<3 Kärleken övervinner allt<3
All kärlek till dig älskling, me love you. Alltid har det negativa nått gott med sig. Vi fortsätter att kämpa ,tillsammans är vi starka.


Vilka underbara..

Vilka underbara människor jag har runt mig, ni betyder så sjukt mkt. Ni är så värdefulla ska ni veta. Min sambo är det bästa som finns utan han vetja inte vad jag skulle ta mig till. Det har varit en jobbig fm men en desto bättre fm. Jag och Stoffe drog iväg till stompers mc för att fixa lite med bilen. Tvättade den och dammsög ur den så nu är den fin igen. Efter det blev det några timmars fika tillsammans med gubbarna det var trevligt och väldigt skönt att komma iväg o inte bara sitta hemma och uggla. Efter de så drog vi och handlade har som sakt inte fått i mig så mkt idag då jag inte haft så stor matlust. Det är så sjukt jobbigt så fick typ tvinga i mig mina varma mackor som vi åt ikväll. Jag som verkligen älskar mat. Förstår inte att de kan va såhär, liksom frullen fick ja bara i mig typ två skedar sen tog det stop och ja börja må illa o dåligt. Så hemskt det är. Men det har varit en bra dag iaf jag och Stoffe har umgåtts och bara tagit hand om varandra och myst idag<3 han är verkligen den bästa sambon som finns vad skulle jag göra utan dig. Jag var även duktig som klippte han oxå så nu är han kort hårig igen:) nä ni nu måste jag sova är ju en ny dag imorgon kram på er alla kram M


Igentligen...

Igentligen tror man att man behöver prata med någon. När man känner sig såhär ensam och deppig. Vet att jag har människor runt om kring mig men känner att jag inte får ut det jag har inom mig. Allt är så himla tungt och jobbigt att ha det såhär. Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Jag kan erkänna att jag är riktigt duktig på att dölja det jag har inom mig. Låtsas vara glad fast man inte är det. Det som får mig glad är ett pass på gymmet det får mig verkligen på andra tankar. Det liksom kryper i mig vill hela tiden ha nått att göra. Grymt jobbigt... Kul inlägg ni fick nu men det känns skönt att skriva ur sig lite hur man känner.. Ha de bra kram M


På fm idag..

På fm idag blev det ett pass på gymmet hade ju min vilo dag igår. Ack så skönt det var att kötta ur sig igen. Värmde först upp på löpbandet och sedan inriktade jag mig på mage och rygg. Gick kanoners och så himla skönt var det allt. Att dra till gymmet och pumpa ur kroppen och alla dessa tankar man har är så himla underbart. Älskar verkligen känslan efter ett pass. Man mår så bra. Endorfinerna flödar. Älskart<3 har fått i mig lunch också och fått mig en powernap;) får man se vad dagen har att erbjuda. Men ikväll blire en massa mys med min älskling<3 trevlig lördag kära ni kram M


Igår blev det..

Igår blev det jobb till 15. Och hela jävla dagen var jag bitter och tvär. Ursch:( men allt blev så mkt bättre efter lite vila och sömn efter jobbet. Förstår inte varför jag är så himla trött. Vid sex drog ja till raringen Dessan och dit kom även Anna, Pillan, Alec och Hanna kom lite senare. Var verkligen jätte trevligt och Dessan bjöd på lättare till tugg var riktigt gott faktiskt, taco chips i ugn med salsa sås, köttfärs och ost mums:) till efterträtt blev det en grymt god smootie.. Mm mm mm. Så gott det var. Tack alla ni för en underbart trevlig kväll får vi göra om snart igen<3 även ett stort tack till Dessan för det goda du bjöd på och din grymma massage som jag fick i torsdags och igår när du klämde på min armbåge hade visst lite knutar där med;/ men det känns iaf lite bättre i armen nu. grymt:) kram M


Hej och hå!!

Hej o hå! Idag har jag haft en hel del att göra. Började som sakt med att tvätta tidigt på morgonen redan klockan sju. Shit aja bra att ha det gjort. Så det är skönt att ha det avklarat. Vid nio blev det ett pass på gymmet, invigde mina löpardojjor som jag inhandlade igår. Och som alltid är det grymt skönt med träning:) då har man även det avklarat. Imorgon har jag vilo dag har ju kört 6/6 dagar:) så det blir vila. Blev även ett samtal till tm racing har ju haft problem med bilen ett tag nu så kände att nu är det dags att fixa detta. Så lämna bilen hos dom vid kvart i tolv. Drog då iväg och lunchade med mor och syster var riktigt trevligt faktiskt. Sen ringde luren vid 13. Och då var problemet löst han hade fixat bilen och hittat felet och fy bubblan så skönt där släppte en sten från magen. Riktigt lättad blev jag var så orolig över att turbon skurit elr liknande men det var visst luftmassmätaren som det var fel på. Nu funkar den som den ska iaf. Är så nu är jag riktigt glad:) nä ni nu ska jag vila mig lite. Ikväll ska ja till kära vännen Dessan för att få lite massage:) grymt skönt. Ha de bäst kram M


Gött sa räven..

Gött sa räven!! Då var gympasset avklarat för idag så himla skönt det känns i kroppen nu. Så ni blire lite protein yoggy, ägg o knäckemacka. Yoghurten var riktigt god faktiskt. Dock så är den dyr denna lilla yoghurt. Kostar liksom ca 18kr. Men vill man har lite variation så vill man:) kan iaf rekommendera denna för den är riktigt god. Nä nu en dusch sen iväg o kolla på ordentliga löparskor. Ha de gött kram M


Laddar inför ett..

Laddar inför ett morgon pass på gymmet. Motivationen är på topp. Så himla underbart. Älskar träning man mår så himla bra. Nä nu är det dags att pysa, cykeln väntar på mig. Trevlig dag på er alla. Kram M


One day..

 

On day at the time!

Positiva tankar. Orkar inte vara ledsen mer det tär så sjukt mycket. Inte nog med det man får så ont i ögona oxå. Men jag hoppas att allting vänder till det bättre igen. Man kan inget annat än att försöka. Fast man mår som en påse skit. Allt detta påverkar även mig så dant med. Men ska försöka tänka posetivt att det kommer lösa sig fast det känns så långt borta just nu. 
Jag ska nu försöka ta mig till gymmet och köra ur kroppen för nu känner jag att det verkligen behövs. Tur iaf att man har en bra jobbar vecka.
Måndag: ledig
Tisdag: Jobba 16-21
Onsdag: Jobba 15-21
Torsdag: Möte 13-16
Fredag: 6.45- 15
 
Sen tar jag helg.. Som jag längtar..
 
♥Jag har så himla underbara människor runt om kring mig. Ni betyder så sjukt mycket ska ni veta♥
 
Vi är starka älskling detta kommer vi fixa. Jag älskar dig så enormt mkt♥

Pink- Try

 

Varför??

Varför?? Man hade hoppas på det bästa. Men så kommer det som en smocka i ansiktet. Hatar allt som har med fabriksjobb och bemannings företag. Anställer i tre månader sedan varslar elr anställer. Blir så himla ledsen på detta. Motvinden är väldigt stark nu. När fan kommer medvinden tro? Den känns väldigt långt borta just nu. Vill att allt ska vara bra och att det bara ska flyta på. Men så kommer det ofta upp nått. Som tur är att vi har varandra. För vad skulle man göra om man inte hade det? Från och med idag blire en dag i taget. Så får man hoppas på det bästa och se framtiden bjuder på. Godnatt kram M


Jobbar helgen är nu över...

Jobbar helgen är nu över. Vi slutade arbetspasset med ett konditions pass på gymmet. Jag började på löpbandet förbrände då 250 kalorier, bytte sedan till crossen där förbrände jag 200 kalorier. Tiden var ca 45-50min. Bra Malin skit bra jobbat:) så var helt slut och svetten lacka men gu så skönt det är att köra slut på kroppen. Så underbart. Kon hem käka lite yoggy, keso, knäckemacka och makrill mums. Imorgon unnar jag mig lite vila. Sen kör vi igång igen på tisdag:) längtar redan. Nä ni dags att sova är hu en ny dag imorgon oxå. Natti natti kram /M


Helt sinnes :P

 
Kolla in denna snacka om fritt fall.

Skönt med lite rast nu...

Skönt med lite rast nu. Har haft fullt upp med både bakning och servering av mat ja allt möjligt men det får vi skylla oss själva om vi ska baka mitt i allt. ;) men det är ju aldrig fel med bullar. Roligt att baka till de andra:) jag håller ju igen och har inget sötsug så det är kanoners det jue. Bjuder på bild på våra smaskiga bullar;) nu ska jag vila mig.. kram M


Kul att vakna..

Kul att vakna klockan fem idag. Jag som brukar gå upp ca sex när jag ska upp och jobba. Yehaa. Vaknar även upp med en hungrig mage och träningsvärk lite här och lite där lovely. Igår vart det ett lååång pass 6.45-21 och efter det ett hårt pass på gymmet. Kan ju säga att celsius gav vad den lovade. Man har mer ork, den förbränner kolhydrater och den smakar gott. Det jag stoppa i mig igår efter träningen är som bort blåst. Men kanske inte ska ta den så sent, hade nämligen svårt att komma till ro och vaknade alldeles för tidigt idag. Så har fått för lite sömn inatt. Så ska pröva att ta den på fm/efm nån dag innan träning. Men det är så grymt skönt att vara igång igen. Känner att motivationen är på g, så nu gäller det bara att hålla detta och kosten. Allt onyttigt ska bort. Kör bah kör. Pepp pepp. Måste tänka massa positivt nu:) Min kära tennis armbåge elr vad det nu var med armen. Mina domningar är som bort blåst tack vara min underbar vän Dessan som masserat mig och gett sig på mina dumma knutar. Efter det har ja inte alls känt av armen. Likaså med smärtan tre dagar har nu gott och smärtan känns inte alls, men kände att jag hade en knut i armbågen kan man verkligen ha det kan man ju undra?kändes skumt vill ja lova. Men tror Dessan sa att man kunde ha det överallt. Så det kan nog stämma. Jag är så himla glad över att det är på bättringsvägen detta behövde jag verkligen nu. :) blir nog att boka in en till massage hade ju inga dåliga knutar och riktigt spänd var jag. Blev ett ganska långt inlägg nu ;) snart dags att kliva upp blir nämligen ett lååång pass till 7-21. Och idag blir det bull bakning på avdelningen. Kanske lite annan bakning oxå. Vem vet:) trevlig dag på er alla kära läsare där ute. Kommer bli en underbar dag idag kram M


Man mår så himla..

Man mår så himla bra efter ett träningspass. Idag blev det först ett kort arbetspass 16-21 sen efter det så drog jag och Cissi iväg till gymmet. Vi skulle även köra imorgon kväll och söndag kväll efter vårat långpass. Vi är riktigt duktiga:) jag har även idag lagat iordning rotmos och fläsklägg. Mums och så har jag städat duktig ja är:) så skönt att ha det ur världen. Och återigen förlåt för dålig uppdatering här men det är som det är med detta. Men som jag sakt tidigare jag ska försöka bättra mig. Nä ni nu är det time to sleep. Juste köpte lite nya träningskläder igår:) det ger ju lite motivation iaf. Natti natti på er kram /M


Rihanna - Diamonds

 

Oj här var det dött...

Oj här var det dött. Men tyvärr så har jag varken haft orken elr tiden till att blogga. Har haft så mkt annat att tänka på. Men ja ska försöka bättra mig iaf. Kan ju berätta om matcherna som spelats. I söndags spela vi mot värmbol som tyvärr blev en förlust med 10-1 inte 11-1 som det står i tidningen. Vi kom med ett halv sjukt lag. Men som spelade bra endå. Fick en smäll på min arm som gjorde att den domnade bort inte alls skönt. Igår spelade vi mot Julia blev förlust där med men är dock inte bitter tyckte att vi spelade på bra och gav dom en match iaf. Så kan säga att idag är man riktigt mör i varenda kroppsdel. Tufft med två matcher så tätt. Men det gick bra och det är ju en skön känsla att ha en massa träningsvärk då vet man att man kört på bra;). Idag ska jag till min arbetsterapeut kl 10 ska se om vi kan byta ut mitt armskydd som jag tyvärr inte tål. Så får se vad det blir istället. Visar sig. Hoppas ni alla får en bra dag kram M



RSS 2.0