Förbannande hosta.

Har varit lite dålig på blogg frånten på sistone, har inte haft så mkt tid & lust att skriva..Men nu tänkte ja skriva lite förengångs skull..
Ja vad har hänt i mitt liv, fredan vart det mys med älsklingen riktigt skönt, lördan vart de cup i Linköping vi kom på femte plats det va grymt kul att spela sen på kvällen vart det lite fest hos Catten sen statt det va längesen man var där.. Det va skönt att dansa av sig en del:) Träffade Clara det va jättelängesen man såg henne det va grymt kul & träffa henne på statt=) Hon har nämligen bott i Australien i några år så i lördags va hon & hälsade på..

Jag var ju med på träningen förra torsdan & då skulle vi ut & springa det skulle ja ju inte ha gjort fick jordens hosta & har det än idag skit jobbigt är det så ja tror ja hoppar det imorgon & är bara med inomhus tror ja vill inte att det ska bli värre än va det är.. Va på utbildning idag med fy det va pest & pina höll på att dö fick host attack efter host attack inge skoj alls & väldigt pinsamt men men va gör man.. Spyr på detta ursch & vi ska bara inte tala om nätterna dom är fan värst, vaknar av att ja hostar järnet vill bara att detta ska gå över så jag mår bra i kroppen vill ju så mkt men kan inte när man jämt ska må dåligt blir så arg..

I måndags så va ja & grattade lillebrorsan som fyllde 18år.. Mkt trevligt..

Mina planer för helgen, det kommer bli en kanon lugn helg ska bli jätte skönt & bara vara med älsklingen & mysa.. Sen måste vi ta i tag & storstäda & då menar ja storstäda rensa ur allt skit vi har här hemma & åka till tippen skulle ju med behövas vill ja lova vi har så mkt skit som bara samlas & sedan ner i förådet som är fullsmockat med skit.. Vill bara få bort allt känner ja.. Men det är ju mindre skoj det haha..

Hoppas sommarn kommer fort nu=) Det va jätte skönt ute idag jag njuter av det:)

Bilder kommer senare från helgens bravader.. Annars så finns dom uppe på min facebook elr bdb;)

Dags att hosta vidare & hälla i sig hostmedicin som knappt hjälper...

Take Care

/// Mallan<3<3

Längtar till Turkiet!!!!!!





Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s ♦

Skönt att åka utomlands! :)

2009-04-02 @ 13:02:53
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0