Föredrar myskvällar <3 ;)

Igentligen varför går man ut för, det är ju endå piss tråkigt. Samma sak varje gång man gör sig iordning med smink och kläder som endå blir förstört senare på kvällen, man går på förfest och har skit trevligt, man dricker o dricker, man går ut o då är det samma trista dansställen. Med samma folk o fulla människor, man går och tar sig en bit mat, drar hem o sover, då är man sliten oftast och sminket helt förstört, kanske fått någe på kläderna. Dagen efter kan man må grymt dåligt och man är trött. Fattar inte vad som är så kul med det igentligen. Hehe Mycket bättre med hemma kvällar och myskvällar tycker ja. +et är att man slipper bakfyllan och minnesluckorna dagen efter. Så jag röstar starkt på mys kvällar är mycket mer värt.
Men det kan vara kul att komma ut nångång sisodär ;)
Och igår vart det ju 4e gången gillt och vi kom ut med nöd o näppe var inte speciellt sugen om ja får sägat själv. Fast det var kul att dansa av sig lite ;)




♥Tack för igår töser♥


Hoppas eran helg varit bra :)

Idag blir det jobb för min del börjar kl 14 så hinner vila upp mig som tur är, har huvudvärk och är grymt trött men man får skylla sig själv om man nu skulle dricka hahaaaa.

Ha det

Pössssss♥

Promenad!

Dagen i all ära börjades med en frukost, diskning och undan plock. Sen vart det en promenad med Pernilla och Melwin ♥ Så gjorde de sällskap till Willys och skokanonen hittade mig ett par gosiga skor :) Varma och sköna till vintern så nu har jag ett par vinterskor . För dessa duger gott och väl :)
Nu är det bara att imprigmera dom sen är de klara för användning en kall vinter dag.



Skoskanonen 600kr


Ikväll blir det fotbollsträning. Ska bli skönt att röra på sig och träffa alla igen :) Hoppas det blir en skojjig träning.

Hoppas ni haft en bra dag idag?

Kjamisss♥

En Bra Dag. :)

En bra dag idag :)
Började med att betala alla räkningarna. Härligt att ha dom ur världen.
Det blev en tripp till stan tillsammans med min kära syster. Vi träffade på Pernilla & Melwin så vi bubblade lite med henne men kallt var det brrr. ♥
Vi gick sedan vidare ensväng träffade även på mor och mormor vi gick och fikade på hembagarns eller fikande var det ju inte direkt vi tog oss en varsin sallad :) Gott gott. Kollade lite på stan i olika affärer och så hitta ja en fleece tröja den var så gosig så köpte den skönt att ha under min för stora vinter jacka :P
♥Tack för en bra dag♥



Vi provade lite mössor :P




Efter Anna hade sluta jobba så drog vi och handlade på Willys så nu är det avklarat med SKÖNT :)
Är nu mätt i magen efter en tallrik gröt och en smörgås. Duger gott och väl på kvällen :) Mums.
Nu ska jag slappa och åter slappa på soffan framför tvn i min ensamhet.
Saknar min älskling. ♥


♥Love♥


Pusskram♥

Orka....

Idag kom kameran och en så länge är jag jätte nöjd med den :)
Inte långt kvar till Ulla Bulla Red. Weeii kommer bli grymt kul.
Orkar tyvärr inte blogga så mycket ikväll, tänkte faktiskt knyta mig och sova. Är jätte trött.



Så godnatt med er♥

Haaii Haaiii

Ny Kamera beställd!

Nu har jag beställt hem en ny kamera :) Får se när den kommer :D
Den är lik den ja hade innan vilket är bra för jag gillade verkligen min gamla som jag pajjade.
Men det fanns bara en lila kvar så det fick bli en sån :)





De får duga med en sån här liten ett tag, men när jag har råd så kommer ja lätt köpa en sån här kamera :)
Tycker faktiskt att det är kul att fotta :)




Trevligt <3

Igår hade jag en riktigt mysig kväll tillsammans med mina hjärtan, Pillan,Melwin & Anna♥ Vi hann kolla på tre filmer. Vi åt toast och sallad riktigt gott var det♥
Vi kollade på Get him to the grek, When in Rome & Juno.

♥Tack för en mysig kväll mina hjärtan♥




Hoppas ni haft en bra helg.

Ska äta lite biffstroganoff nu mumma :)

Tjaoo

Happy Happy :)

Fasiken va glad jag är. Mitt kämpande med magen verkar ge resultat. :) Den har blivit hårdare plus att ja tappat några cm på den. Gillar det skarpt. Jag kör varje morgon och varje kväll och detta ska jag fortsätta med framöver för nu vill ja ha min dröm mage haha.
Har även gott ner ca 2 kilo:) Vilket bara är ett extra plus inte för att jag behöver. Vill ju bara bli starkare och hälsosammare. :) Självklart så får man unna sig någe gott och det gör jag på helgen:)

Jag har även ändrat min kost.
♦Äter mindre
♦Fasta tider så gott det går
♦Mellanmål
♦Inga kolhydrater på kvällen



Happy happy me so happy :)

Imorgon är det fredag äntligen. Då blire jobb och annat skojj :)
Men först på morgonen en workout för mage, rygg & armar sen är man redo för arbetsdagen. Hihi

Godnatt ♥

Tjaaooo

Good Day!

Det blev en bra dag idag :)
Pernilla kom förbi en stund & jag passade på att hålla lilla Melwin♥ Han log och pratade med mig så underbart söt pojk man blir alldeles varm inombords, fasters lilla raring♥. Men sen vart han hungrig hehe. Efter det var det dags för en promenad till willys för att handla lite. Mycket skönt med en promenad och trevligt sällskap♥ Men minus för att det var kyligt och kallt. Brrr.
Men gillar inte riktigt att dom gör om på willys, nu hittar man ju knappt förut hade man världens koll på vart allt stog osv men nu hittar man ju knappt. Grrr.
Men det kanske blir bra när det är klart och allt är på sin plats.


När jag kom hem lagade ja lite mat till Älsklingen, det blev uncle bens gryta och ris. För min del blev det ett mellanmål eftersom jag redan hade ätit min lunch vid halv tolv.
Nu har man ätit lite gröt,en smörgås och ett glas vatten. Så nu är jag lagom mätt i magen :)
Tycker faktiskt att det är lagom med det på kvällen, men om ja blir hungrig sen så tar ja mig en frukt. :)
Jag har börjat med att träna mage, rygg, armar för några dagar sen och det har gott mycket bra har kört både morgon och kväll. :) Så nu ni platt mage here i come. :P



Har ni haft en bra dag idag?

Kramar♥

Burlesque med Christina Aguilera


Fy Fy ;P

Oj nu har jag inte uppdaterat bloggen på ett tag. Fy på mig:p
ja vad äre som hänt och skett dessa dagar ja inte skrivit här? hm?
I söndags efter jobbet gick jag och älsklingen en promenad upp till willys, elgiganten och ö&b. Stoffe hittade lite grejer på elgiganten, jag skulle bara ha lyse till cykeln. Efter trippen dit så blev det raka vägen hem duscha hämta maten på norr sedan cykla vidare till Hanna på lite mys kväll. Vi åt kycklingtallrik och kollade på film. Mkt trevligt och mysig kväll♥ Tack för det töser♥



Alltså det har inte hänt så mycket denna vecka dagarna har bara sprungit iväg och jag har jobbat lördag till igår, idag är man ledig. Imorgon jobb igen och även fredag. Ledig i helgen skönt:)
Igår var mor och syster här på kvällen. Trevligt med lite sällskap på kvällskvisten då Stoffe inte är hemma om kvällarna. Men kan erkänna att man saknar fotbollen lite nu när det snart gott tre veckor. Men nästa vecka drar det igång igen. Ska bli kul att träffa alla igen.


Vad händer idag då?
Jag har lite planer för dagen ska kanske träffa Svägerskan och Melwin vi ska ta oss en promenix till Willys för hon ville handla så hon fråga om ja ville med och det vill ja ju såklart behöver handla lite själv med. :) Idag skulle jag vilja dra iväg och simma lite får se hur det blir med det om jag kommer iväg ;)




Hoppas ni får en bra onsdag, snart är det helg igen :)

Pussiss♥

Kul. hehe




Natti natti!



Godnatt på er ♥

Nu ska de sovas, ny dag imorgon.

Kram


Lekparken, Klippning & Tacos.

Haft en bra dag idag. Träffade syrran och barna. Vi knallade till lekparken i sjukhusparken, så roligt att leka med dom :P Man blir som ett barn på nytt :) hihi Men kul var det att gunga, åka rutchkana med dom. Hihi
En mkt trevlig eftermiddag♥





Mamsen kom förbi hjälpte mig med håret. Blev hela 5cm kortare, vilket behövdes. Var ganska slitet, så nästa gång ja klipper mig så behöver vi inte ta så mycket så det är bra det :) Håret känns jätte bra nu men det känns kort :( Men som sakt det växer ut igen. Det är tur det. hihi.



Jag och älsklingen lagade iordning tacos ikväll det var kanon gott. Tror vi åt det förra fredagen med men det gör inget för det är mumsigt :) Eller hur?

Ha en bra kväll gott folk

Pusskram♥

Vill se :)


Header!

Lite förändring!
Har bytt min header till en annan för lite förändring på bloggen :)
Så tryck f5 för att se den nya headern :P

Vad tycker ni ? :)
Hiss eller Diss

Kram

Fredag= Ledig idag

Fredag = ledig idag :)
Detta är min jobbar helg så jobbar bara lör, söndag denna helg skönt faktiskt.
Har inte så stora planer för helgen eftersom ja jobbar, mesta dels blir det lugnt. Men idag ska jag träffa Syrran och barna♥, vi tänkte gå till lekparken. Passar ju bra nu när det är soligt ute :)




När älsklingen min vaknar ska vi sätta upp de sista hyllorna i sovrummet. Annars blir det en lugn kväll med mys med sambon♥
Ska även kanske klippa mig idag, kan säga att det behövs så kommer nog behöva ta en bit. Så man blir av med det slitna.
Ska kanske ta mig en löparrunda eller en långprommenad sen får se vad man har lust med sen :)

Bjuder på lite morgon musik :)

 

Trevlig helg♥

Puss&kram


Rihanna- Only Girl musik videon :)


30H!3 feat Katy Perry- Starstukk


Kolla videon
Här

Riktigt bra och skön låt :)

Kärt besök <3

Känns som jag håller på bli sjuk, känner mig helt tung i huvudet och matt i kroppen. Men jag hoppas att jag inte blir det. För det har jag verkligen inte tid med.
Har jobbat o stått i idag sen när ja kom hem fick ja mig ett ryck o började röjja undan här hemma är så duktig.
Mor kom förbi ikväll, vi tittade på lite tv och myste♥ bjöd även henne på min lax när hon kom. ♥
Mycket trevligt var det♥



♥Tack för ikväll käre mor♥


Nu blir det äntligen en dusch som jag längtat :) Efter det får man lägga sig i en renbäddad säng helt underbart skööönt ♥

♥Kramar♥


Redan Söndag!

Min helg i helhet!
Fredag: Jobbade jag sen efter jobbet ville Anna ha sällskap till Norris så följde med henne dit mycket trevligt♥ När jag kom hem blev det mys med film och tacos med älsklingen, vi kollade på predators inte den bästa filmen direkt trodde den skulle vara bra men inte det.


Lördag: Vart det en tripp till Gustavsvik med tjejena, vi var inte kvar så jätte länge ca en timma var inte sådär jätte kul. Vi åkte typ engång i varje rutch kana, motionsimmade lite sen tröttna vi. Så vi drog till Marieberg och shoppade istället ;) Så fyndade lite, köpte vita gardinlängder, vit tavellist, trä text love, 2st t-shirts, skruvar o ploppar, förvaringslådoroch godis.
Efter allt shoppande så åkte vi till Hanna för lite myskväll med film och varma mackor. Det var mycket trevlig dag♥♥ Tack tjejer♥


Söndag: Idag har jag lite planer för dagen, ska sätta upp våra hyllor som inte kommit upp på ett bra dag för vi inte har någon borr maskin men nu har vi det fick låna en av Annas snälla pappa, tack snälla.
Ska även sätta upp mer grejer som jag köpte igår o lite annat :)
Det blir städning och tvättning med.

 

Hoppas ni haft en trevlig helg!

 

Pusskram♥


Äventyrsbad :)

Idag ska jag och mina kära vänner åka till Gustavsvik och bada :) Kommer bli en toppen lördag. ♥

 

Ha en bra lördag

 

Pusssissss♥


Film time alone!

Dessa filmer ska ja se på ikväll men först måste jag ta mig en dusch och kirra lite käk :)

 


Dagens Latmask ;p

Hade tänkt sticka ut på en löprunda ikväll men kom fan i mig inte iväg, allt var så spännande på tvn. Men ska tamefan ut o röra på mig imorgon. Har ju uppehåll från fotbollen nu i 3veckor och måste se till så att man inte blir en latmask. hehe. Så jag ska verkligen försöka ta mig i kragen. Men känner att man är lite sugen på någe annat med, än bara fotbollen. Funderar på om boxning skulle vara någe vill ju ha starkare kropp överkropp för benen är ju starka redan hehe, Dock så vill ja ju inte tävla i det. Men de skulle vara kul o testa på någe annat/nytt. :)
Någon som vet någe skoj??



Idag har jag som sakt inte gjort ett skit bara legat på soffan och slappat på min lediga dag. Men man behöver såna dagar med ibland. Jag har kollat runt på lite heminredning. Vill verkligen göra om här hemma med nya möbler och grejer. Men jag tittade bara för att få lite inspiration. Såsmoning om så blir det förändring här hemma :)

Jag har faktiskt varit duktig nu på senaste tiden. Har bestämt att bli lite mer hälsosam igen.
Inte äta sent på kvällen,
inga gottigheter i veckorna,
äta mat innan kl:19 beroende på om ja tränar eller ej. Om man blir hungrig senare tar ja en frukt.
Men då får de inte vara någe med kolhydrater i maten för man förbränner sämre på kvällen, så jag skippa det.
Får unna mig någe gott en dag på helgen.
Plus mindre potioner mat men oftare.
Dricka mer vatten ett glas vatten vid varje måltid även vid mellanmålen.

Detta har man tagit tag i denna vecka och ska försöka hålla detta nu.
:)




Snart börjar kungarna av tylösand, inte det bästa programet men har följt de nu varje gång så det ska ja glutta på snart ;)

Ha en bra kväll!

Kramkram♥

Ullabulla!

Weei Det blir en ullareds helg med de bästa den 5-7 November.♥ Vi ska sova i Annas morbors stuga återigen men nu blir det en hel helg kommer bli så grymt kul det vet jag♥
Längtar♥

Nu har man lite att se framemot :)
Kommer säkert fler grejer som vi vill hitta på;)

Nästa år blire Sälen♥

Jag har jobbat nu sen i fredags och är bara ledig imorgon sen åter i arbete tors, freda. Phuu Det tär på skallen ibland äre bara för mkt upprepningar på jobbet. Eftersom jag jobbar på en demensavdelning. Men ja trivs så grymt bra :)
Får se till de posetiva att ja är ledig denna helg :) Då blir de kanske Gustavsvik med tjejerna får se va vi hittar på :) Och mys med älsklingen min såklart♥

♥Lycklig♥


Godnatt kära läsare

Natti natti
Puss&Kram♥



LagMiddag & Lagfest!

Gårdagens bravader var en riktig höjdare. Vi hade lagavslutning med god mat på statt och sedan lagfest hos Moa. Hade det jätte kul och trevligt med mina underbara lagkamrater så kan säga att det blev en lyckad kväll, fast man inte var så peppad innan men det ändrades. :)
Men tråkigt nog så råkade jag tappa min kamera så nu är den pajj objektivet funkar inte. Så kan det gå bara att köpa en ny ;) Såsmåning om. Men de blev ingen utgång vi drog till Harrys för att kolla läget men ingen var så sugen på att gå in så vi drog till Donken istället. Sen vart det raka vägen hem och nanna kudden riktigt sköönt var det :) Nu lär det dröja ett bra tag innan man festar igen.

Lite bilder hos Moa!






Idag ska jag jobba återigen för det är min jobbar helg. Så jag jobbar kväll, börjar 15 - 21. Får se hur de går ikväll ska jobba med en som aldrig varit hos oss och jobba. Så jag kommer garanterat få göra det mesta. Inget man ser framemot. Men bara att köra på och se glad ut ;)

Hoppas ni haft en bra helg den har ju gott så sjukt fort. Redan söndag liksom. hehe


Kramar♥


RSS 2.0