Mumsfilibabba :)

Nu blir det räksmörgås och ett avsnitt på True Blood :)
Weeeiii



Ha det gött!

Pusskram♥

Ny dag nya tag!

Hade en jätte mysig kväll igår, jag gjorde iordning hemmagjord pizza till mig och älsklingen. Det var super gott :) Idag gick ja upp för en timma sen har hunnit ätit frulle o packat väskan ska snart iväg på samlingen 11.45 sen drar det iväg till Oxelösund för match. Hoppas det går vägen och foten håller.  Då blir jag jäkligt glad :)



Jag hade i en inpackning i håret på mig här om dan hade det i håret hela natten med en snygg badmössa på huvvet kände mig riktigt snygg haaha. Håret vart jätte mjukt och fint. Så ska försöka göra detta engång i veckan så mår nog mitt hår bättre :)

Bjuder på en model bild på mig :P




Ha en fortsatt trevlig helg!

Pusskram♥

Edward Maya- This Is My Life


GaaH!!!

Då var man hemma från jobbet. Har fått ont i min fot igen började känna av den redan på jobbet och smärtan vill inte ge sig. :( Blir så arg på detta. grrrr.

Igår så hade ja tråkigt när jag kom hem från jobbet och kände mig lätt irriterad och allt var trist. Så jag pallade inte att vara hemma så messa ja med Pillis o hon var ute och gick med Melwin. Så jag hängde med henne och gick ensväng med dom mkt trevligt vi gick i ca en timma. Duktiga var vi :) Efter prommisen så följde ja med upp och kollade på tv och umgicks lite. Vi kollade även på livet på bb. :) mysmys♥
♥Hade en mycket trevlig kväll♥



Ikväll händer det inte mkt för min del :( Träningen sket sig pga fotjäveln. Så det är bara att vila den nu. Hoppas man kan spela ordentligt på lördag bara att bita ihop och glömma smärtan.

Ha en bra dag!

Pusskram♥

Darin- I'll be alright


Tandblekning!

Igår började jag med min tandblekning som ja fick hem förra veckan. Gud så jobbigt de är man samlar massa saliv och den där sörjan smakar så illa. Bllää plus att man ska ha den inne ett tag i munnen. Men det är nog värt det i längden :) Började med överkäken. Har hållt med med den nu i två dagar så ska ja köra imorgon kväll med sen. Men lite vitare har de blivit. Men än är ja inte helt nöjd så det är bara att fortsätta :P
Lite kul att se om det funkar. Anna min vän har det så hon säger att det funkar så det är klart man litar på sin bästa vän♥


Beställde det härifrån
Köpte det för 395 kr
för en person i 1månad

Just nu håller jag på att tvätta förfullt sprang ner till tvättstugan lite tidigare o det var ingen som var innan min tvätt tid så var lite ful och slängde in min tvätt. Så har höllt på sen kl 9 imorse. Och min tvätt tid börjar igentligen 12 men det gör ju inge det var ju ingen som endå hade bokat in den tiden innan mig. Så det är skönt att bli klar tidigare :) Det är de ja höllt på med på förmiddan och blekt tänderna. Kul va ? Haha



Får se vad som händer när man är klar med tvättandet :) Men ikväll blir det iaf träning. Äntligen. Tränade ju inte förra veckan eftersom ja var lite krasslig. Men denna vecka mår ja prima så ska bli skönt att röra på sig:)

Pusskram♥
//Mallan♥

Check!!


♥Jobbat // Check
♥Diskat //Check
♥Sorterat smutstvätten// Check


För imorgon är det dags för tvättning, de är på tiden kan ja säga. Oj oj va tvätt. hihi
Nu blir det Slapp framför ett avsnitt av True Blood :)
Me like!

Igår vann vi mot Dunker med 3-1, Yeeeyy



Puss på ER♥

Söndag!

Då var det åter igen söndag. Söndagar är så tråkiga tycker jag för då är det bara en dag kvar tills det är dags för en ny jobbar vecka. Denna helg har gott så sjukt fort som alla andra helger. Men det är väl då man har som roligast på helgerna kanske är därför. Så vad står på schemat idag då? Inget speciellt förutom match ikväll mot Dunker. Innan matchen ska ja väl bara slappa och lata mig tror jag.



♥Igår hade jag en jätte mysig kväll tillsammans med min kärlek. ♥
♥Love you forever and ever♥



Kärlek♥


Ha en bra Söndag!!

Kramar♥

Lördag <3

Hej Alla glada!
Igår hade jag en jätte mysig kväll tillsammans med mina underbara vänner. Mamma Pillan och hennes son Melwin kom förbi en sväng. Jätte skoj att ni kom :) Mys pys♥ Vi åt makizar med falukörv, o vitsås. Inte dumt de inte :) Vi drog iväg en sväng till Marmorbyn och kollade på fotboll men det sög att sitta där så jäkla mkt mygg. URSCH!!
Vi drog vidare till Ica nära för att inhandla till kvällen. Blev en hel del. Sen vart det Sunes Sommar :)

Lite bilder kommer här:

♥♥♥♥


♥Tack för en trevlig kväll tjejer som alltid med er♥


Ikväll blir det mys med min älskling med kräftor o annat♥ Vi ska se på denna film ikväll hihi
Underbart skönt med myspys med den man älskar♥

 

Dags att käka nu

Men ha en bra kväll!

 

Pusskram♥


Grown Ups!

 

Har kollat på denna film ikväll den va se värd :)

 

Imorgon har jag min sista arbetsdag sen tar jag helg äntligen :)

Efter jobbet ska ja träffa mina underbara töser och vi ska ha lite mys pys med Sune och makaroner heehe♥

 

♥♥♥♥

 

♥ Underbara Pillis och Melwin kommer nog förbi med ensväng ♥

 

♥♥♥♥

Nu dags för sängen♥

Godnatt på er.

 

Pusskram♥


Kan det inte släppa!

Igår blev det ingen träning för min del. Har ont i halsen och kände mig hängig :( Det blev lite film för min del och bara slappa och kurera mig. Idag mår jag lite bättre men har fortfarande hals ont och huvudvärk. Så ska man jobba om några timmar med börjar kl 14oo-21oo får se hur det går.



SKa kankse träffa svägerskan och bror en snabbis på stan innan jobbet men får se om det blir så, de visar sig. :)

Annars så händer det inte så mycket idag.
Ska in i duschen nu!
Ha en bra dag!

Pusskram♥

The karate kid.

 

Nu blir det denna film för min del.


True Blood!

Måndagen har redan gott till endå. Jag har jobbat och stått i idag, kom hem vid två. Gjorde inte sådär jätte mkt när jag kom hem slängde mig på soffan och satte igång ett avsnitt på true blood har fastnat i den serien haha.
Min älskling har börjat jobba idag så nu kommer jag vara själv om kvällarna igen vilket är trist, eftersom jag är van vid att honom här hemma. Men det är nog skönt för han att komma igång igen efter semestern :)

Har iaf gjort lite nytta idag har tagit reda på disk högen så det är skönt att den är borta :)

Har haft sån sjuk halsbränna hela dagen idag, det är grymt irriterande o obehagligt. :( Men det går väl över snart hoppas jag.



Ha det bra
Och godnatt♥

Pusskram♥


Fina grejer <3

Kom ju på att jag glömt o visa er vad jag hade köpt till Melwin för ca 1-2 veckor sen ♥
Men bättre sent än aldrig ;)

Anna ville handla lite till honom så då hittade ja dessa med, o Annisen hittade fina kläder till han med hängselbyxor och en massa annat fint, så söta :)
Dessa köpte jag o Stoffe till Melwin♥

Söta små kläder. Dessa köpte jag o mor till Melwin♥



Det är farligt att gå bebis avdelningen. Ojaa.



Pingubabygym fick han av oss min familj och mormor♥.
Det var tur att jag köpte den då ja köpte den för nu finns den inte kvar. Så antagligen var det den sista. Sicken tur man har. :) Den dan ja var där så berättade ja för bror att ja hade köpt den så då vart han så ivrig och ville ha den med engång. Så vad gör man inte för sin bror cyklade hem o hämtade den :) Inte den smidigaste att cykla med det var inget litet babygym att ha på cykeln hahaaa. Men det gick bra :)

Fina grejer ojaaa :)

Ha de bra

Kramar

En dag i taget!



En dag i taget räcker
vänd dig inte om
och sörj inte det förflutna
bekymra dig inte
för framtiden
för den har ännu
inte kommit
lev i nuet och gör
de så underbart
att de blir värt att minnas




Så svårt att komma på en överskrift heehe :)

Då är snart helgen över. Den har gått fort riktigt fort.
Fredags bestogs min dag med match och lite festligheter mkt trevligt och kul var det som jag alltid har med er♥.
Vi vann mot Stigtomta med 2-0.





Lördagen blev det kajrocken tillsammans med mamma, kollade på lillebrors band som spelade. Duktiga ni är. Tog med mig Diva hem för jag skulle passa henne åt Danne och Lollo så vad gör man inte för sin bror♥ Det har gott jätte bra med henne över natten hon är så snäll och go. Igår kväll tog vi oss en jogging runda jag o Diva det var jätte skönt.

Lillebror i vita byxorna :) Som han fått av mig. Hihi




Idag har jag inte gjort sådär jätte mkt varit ute på en långpromenad nu på morgonen med Diva. Så nu är hon nöjd och ligger o vilar här hos mig. Blir nog se på en film eller någe tror jag. Orkar inte göra sådär jätte mkt idag.




Ha de bra

Pusskram♥

Ne-Yo- Beautiful Monster


Mkt som sker!

Mycket som händer och sker just nu. Jobbat en hel del denna vecka och mer kommer det bli nästa, tär på kroppen faktiskt eftersom det är ganska så tungt hos oss just nu. Orkar inte gå in på detalj på allt jag gjort denna vecka men mesta dels så har det bestått av jobb och en massa annat skoj, även trista grejer. Såna saker som inte ska tas här. Aja..

Bjuder på en bild på mig och Melwin ♥
♥♥♥♥



Men nu är jag ledig hela helgen så det ska bli skönt att få vila upp sig. Idag ska jag inte göra så mkt bara slappa och kanske städa här hemma om jag orkar :P Ikväll har vi match mot Stigtomta jag hoppas det går bra för oss ikväll :)



Annars i helgen vetja inte direkt va jag ska hitta på ska kanske vara hundvakt imorgon åt Lillebrors hund Diva, men inget som är säkert än men det visar sig.



Jag har börjat följa en serie som Anna lurat på mig :P True Blood heter den någon vampyr serie. Ganska spännande är den. Är på säsong ett på sista avsnittet men snart på säsong två. Igår vet jag inte hur många avsnitt jag kollade på men kunde inte sluta kolla :P så kan det va. hihi

 

Trevlig helg gott folk

//Mallan♥

 


Love At First Hiccup!

 

Igår kollade jag på denna film den var bra faktiskt :)


Så duktiga!

Då var man hemkommen efter dagens match idag mot gästerna Kaik. Vi spelade två super bra halvleker med, bra passningsspel, härlig inställning. Finns så mkt som var så bra,hela 8-0 vann vi med och det var grymt kul att spela. Vi är ju sååå duktiga♥
Bra jobbat girls♥ Vi är ju bara så bra♥

Dock fick ja några smällar på min stackars fot den som jag stuckat för ett tag sen. Det var inte så skönt, men bara att vila den så blir den nog snart bättre:P

Nu laddar vi till fredagens match och spelar en lika bra fotboll :)



Nu blir det högläge och gotta sig lite framför tvn :)

ha det bra

Kramar♥


Tröttast i stan!

I torsdags fick jag äntligen träffa Melwin för första gången, han är jätte fin liten grabb :9 Så kul att se brorsan så grymt stolt. :) Jag spenderade nästan hela torsdagen med att umgås med dom och på kvällen så kom Anna förbi med mat oså fick hon träffa lilla Melwin för första gången med. ♥ En mkt trevlig kväll med er hade jag♥ Vi hade en del att prata om :) Som man saknat såna där kvällar tillsammans med er två, mina godingar♥
♥♥♥♥

Igår jobbade jag till kl:14 jag skulle igentligen ha jobbat kväll men bytte tur med en go arbetsakamrat. Så jag kunde vara med på lagkvällen. Som var grymt trevlig med kubb spel och grillning. Med många goa skratt. :) Måste vi göra om snart igen. ♥
Kom hem vid halv tolv och slocknade på engång. Skulle upp om ca fem timmar. Så det var inte så kul när klockan ringde imorse. Ville ligga kvar i sängen men inte det var ju tvungen att göra mig klar för att promenera till jobbet :P Nu sitter man här på sin rast och slappar lite. Skönt! Några timmar kvar tills ja får knalla hem och SOVA :) hehe

Imorgon drar serien igång igen. Ska bli kul att spela:) Bara att pytsa i sig vatten idag.

Bilder kommer senare :) 

♥Trevlig lördag♥ 

Pusskram♥


Måste ha en förändring!

Mycket som händer och sker just nu. Men känner allvarligt att jag verkligen behöver och vill ha en förändring nu. Allt ska bara ta sån jädrans tid innan man kan göra allt det där man vill . Känner att idag är en sån dag som man bara känner att allt är bara skit fast man igentligen har det så bra.
Jag har kollat runt på bostadsrätter och hittat mig ett dröm hus/lägenhet. Jag bara small av när ja såg den. Jag vill bara bort från allt som har med hyra att göra, vill att vi ska ha något som är jag o stoffe. Nytt och fint, göra sånt som vi vill ha det. Men allt ska ju kosta pengar :(
Som nu ska ja hålla detta med mitt sparande till det jag skulle ha gjort för längesen som aldrig blev av. Så måste först och främst fixa detta. Mitt nyårslöfte måste ju hållas.

Förändringar jag vill göra!
Prio 1: Ta körkort ett måste innan detta år är slut!
Prio 2: Ny soffa+ tv
Prio 3: Bostadsrätt
Prio 4: Skaffa bil

Finns mer ja kan rabbla upp men det är inget som är aktuellt just nu hehe
Som sakt PRIO 1 är KÖRKORTET!!!!



Så fort jag har pengarna då jäklar i havet blir det intensiv kurs.Säger dock inte när det blir av ;)

Idag har jag tvättat skulle även ha städat men lusten fanns inte så de sket sig totalt. Drog ner på stan istället med Annisen och hennes mor. Vi tittade på lite barnkläder, det är ju riktigt farligt att kolla på sånt för man vill ju köpa ALLT! ;) Men vi hittade lite grejs till Lilla Melwin.



Bilder på det kommer senare. Vet att Pillis brukar läsa min blogg kanske inte just nu men endå. Om hon gör det så kan hon se vad ja köpt hehe så väntar med det tills de fått grejerna :)

Ha de bra

Pusskram♥
♥Mallan♥




Mygg

Då var man uppe med tuppen och myggbiten ta me fan överallt grrrr.
Nu ska ja dra jobbet kallar :P

Pusskram♥

ÄNTLIGEN!!

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN LILLA MELWIN
♥Har jag blivit faster till en liten pojke. ♥
Melwin kom idag kl: 06.30. På min lillebror Tobias födelsedag med.
Är så grymt glad för eran skull och att allt gick bra för er♥
♥Längtar tills ni kommer hem sen så jag får träffa er och erat fina Mirakel. ♥
Han är ju såå söööt att man nästan dör. Aw.

♥Ett stort Grattis till svägerskan Pernilla och min bror Micke♥
Super glad faster är jag :)



ETT NYFÖTT BARN
Av: Siv Andersson

Det är som ett mirakel
när ett barn har blivit fött
- ut kom en liten mänska
som ingen förut mött!

Ett spädbarn är så vackert
och dess doft helt underbar.
Och det är nåt visst med blicken
som är sällsamt vis och klar.

Från den stund man tar emot det
blir inget mer detsamma.
För ett barn förändrar livet
för sin pappa och sin mamma.

Ett sånt hav av ömsint kärlek
som plötsligt väller fram
för detta lilla under
som ännu vägs i gram.


ALL LYCKA TILL ER♥

Film o mys för mig själv.

Har nu kollat klart på denna film :)

Nu ska ja kolla på denna film får se om den är bra :)

 

 

Pusskram♥


Grattis Tobias<3<3

Grattis Lillebror Tobias på din 13års dag idag♥

 

Önskar dig en fin dag♥

Pussskram

Storesyster♥



RSS 2.0