Rude Boy


Today.

Då var kvällen avklarad. Det gick mkt bra att jobba.. Lugnt och skönt..
Ska nog ta och lägga mig snart är jätte trött somnade inte förens halv tre inatt. Sen upp tidigt på det vid åtta, och träna.. Shit va man var seg men det var skönt efteråt..
Igår tillbringa jag kvällen med mor, far, storebror, småbröderna och älsklingen det var en mycket trevlig kväll. Med mkt spel och skratt :) ♥♥ Tack för den lyckade kvällen♥♥

Imorgon blir det jobb till 14 sen på kvällen blir det fotbollsträning :)

Bjuder er på lite kvälls musik, lyssnar på denna just nu.. Ganska så skön :)

 

Natti Natti

Pussskram♥

//Mallan♥


Alexandra Burke

Hennes album är kalas bra.. Man kanske skulle ta och köpa det.. ;)

 


Dagen.

♥Tack För det fin fina inlägget Anna, Kul att se när någon annan är här och gästbloggar.. Det uppskattas :) Så självklart så får du gäst blogga mer..♥

Ikväll så har jag varit och tränat det var jätte skönt att röra på sig, med tanke på att de inte blev någon träning i tisdags. Pga rasrisken.

Har varit ledig idag, så tog mig en promenix.. För att kolla om de fanns någon sån där "snösläde", men det var ju självklart slut överallt.. Riktigt illa men fick röra lite på mig så det var ju ett extra plus. Det skulle varit en present till Farsan som fyller på lördag. Men får se om man ger han pengar istället så kan han köpa en sån själv när de kommer in nya. För han ville ha en sån.



Det är nog dags för sängen nu. Ska bli skönt att få sova.
Godnatt och sov så gott käre läsare.
Puss & Kram
//Mallan♥


Tjabba Anna gästbloggar en sväng här:p

Hejsan Mallans klantiga ”Blonda” kompis Anna här:D

Tänkte göra ett liten inlägg har lovat ett tag nu men jag har inte fått arslet ur vagnen förs nu hehe.

Kan berätta om hur mallan o jag träffades: Började sommarjobba på sjukhuset o träffade en tjej hon heter camilla som spelade fotboll o hon undrade om jag inte ville börja för dom behövde mer folk jag är ju inte den som en den o jag va/e sjukt fotbolls intresserad mest av herr fotboll:P så jag följde med o träffade några sköna brudar va lite stelt o pirrigt men dom va snälla:D det fanns en tjej där som bodde i stan precis som jag o vi började åka tillsammans ut på träningarna (vi var dom ända som bodde i stan) så vi började snacka o så där o kom bra överens.

 

Men det va först efter en fest som vi började umgås på riktigt vi va båda bjudna till samma fest o mallans kompisar gick hem lite tidigare så det blev så att mallan va med mig, jag råkade dricka för mkt blev pang full o spydde o greja o mallan va så söt o snäll o tog hand om mig o höll mitt hår :D hihi måste ha vart skit nasty men hon va så snäll :D pappa kom o skjutsade hem oss o jag kommer ihåg att han släppte av henne på fel gata men hon sa att det inte gjorde nåt hihi sen efter det så har vi vart o är helt sjukt bra vänner  finns ingen som hon en riktig pärlan världens bästaste :D♥

Det va så jag träffade o lärde känna henne så nu vet ni det  om ni undrade haha

Det va det bästa jag gjorde att börja med  fotbollen har lärt känna vänner för livet där som e helt underbara har så kul med er :D♥

Vet inte vad jag ska skriva mer men blir kanske fler gånger :P

Puss o kram Anna Panna♥

 

mår som en princessa:D Mallans hem blandning ice the och sprit mumsigt:P

 

 


Fotbollskarriären!

Jag började spela fotboll som 6 åring. Började på en fotbollsskola i DFK Värmbol. Kommer ihåg att jag stuckade fötterna ofta. Var lite klantig har jag för mig. Haha..
Jag har spelat på alla positioner även målis var jag då. Men sen ville jag inte stå längre med jag var målis ett tag iaf.
År 2002 Var jag med på gotia cup i Göteborg med det laget kommer inte riktigt ihåg hur det gick för oss, men det var en upplevelse vill jag lova och jätte kul. Har även varit delaktig i många cuper med Värmbol vi var jätte duktiga.
Men jag slutade med fotbollen då ja var ca 15år, för vi skulle slå ihop med det yngre laget under oss. Sen kände jag att jag inte alls platsa eller trivdes i DFK Värmbol. Så jag la ner fotbollen då. Kände att det inte var alls var kul att spela då, typ tappat gnistan lite.

Bjuder på lite bilder från min tid där :) Skratta inte nu haha
Gotia Cup år 2002

Någon annan cup hihi Snyggaste posen..



Snygg man var där, tandställning och solen i ögonen yehhaaa.. *asg*



Jag har varit med på snickerscup på nyhemsskolan då vi hade det då.. Och ställde ofta upp på allt som hade med sport att göra. Har alltid tyckt om att röra på mig och för att det är såå grymt kul.

År 2005 så började jag på Ellwynska skolan och där träffade jag Cathrine som spelar fotboll i Gropptorp, så hon fråga om ja var sugen på att börja spela igen. Självklart så prova ja på och allt gick fort så blev kvar där i ca 5 år. Allt var kanon vi hade utvecklats som lag från den dagen jag börja så var vi inte alls mkt med folk. Fick spela med exakt 11st spelare och ingen avbytare. Det var nån säsong det var så. Sen har det kommit och gott folk från och till.
Redan år 2009 Kändes lite som man stog och trampade på ett ställe. Jag har ju verkligen försökt vara med på så mkt träningar och matcher som möjligt, ändrat med turer oså på jobbet för att kunna vara med och för att jag tycker det är kul. Men tillslut så orkar man inte längre det går till en viss gräns, där man känner att man behöver förnyelse. Jag började känna är detta vekligen värt att hålla på såhär att inte få byta när man vill och man måste fortsätta fast man är skadad. Det vill jag inte känna. All den här engagemangen har bara runnit ut i sanden och har inte alls varit värt det.

Bjuder på lite bilder från min tid i Gropptorp!

Träning!


Match mot Stora Sundby!


Gropptorp - Stenkvista


Linköpings cup!


Tränings Match mot Valla :)

Många fina minnen från min tid där!
Ångrar inte att jag spelade där, för då hade jag ju inte träffat er♥

Men Lagt detta bakom mig och nu är det nya tag i Valla :)
Den 24/1-10 var jag och provtränade för Valla och jag kände verkligen hur gnistan kom tillbaka för fotbollen. Det var några som märkte på mig hur glad jag var efter den träningen och gud ja va skönt det va all denna press och skit bara släppte. Skiter allvarigt talat hur vissa är besvikna vissa är på mig för att jag bytte för det var verkligen värt för allt i världen.
Det finns mycket med folk så kan man inte vara med så slipper man känna den där pressen att man måste. Så ska ja på semester eller liknande så behöver jag inte känna att ja sviker mitt lag elr få skuldkänslor, och få skit för att man åker iväg en vecka och missar nån enstaka match. För det är inte alls kul att behöva känna så.


Träningarna är så sjukt roliga och bra. Gnistan till fotbollen kom tillbaka, det va längesen man kände en sån glädje genom att spela fotboll för jag brinner ju verkligen för det. Jag spelar fotboll bara för att det är kul och för att kunna utvecklas mer och det känner jag att jag kommer att göra i detta lag. Bara vi får spela ihop oss mer så kommer detta bli någe väldigt bra.

8 träningsmatcher har vi på spelschemat och det behöver vi mkt väl om vi ska kunna spela ihop oss.
Fast dock har det skitit sig med en elr två matcher pga den här jäkla snön som förstör. Men på lördag blir det av hoppas jag, då ska vi spela på konstgräset på backavallen mot Gnesta FF/Björnlunda. Dock blev det tidigt på morgon redan klockan nio.. Hehe men det ska bli skoj.

Jag, lite rolig bild kollar ner på fossingarna men endå..!! Bild tagen från Hannisen♥
♥♥


♥♥


//Fotbollsgalna Mallan ;)

Music..

 


Os Guld.

SVERIGE OS GULD IGEN, BRA JOBBAT GRABBAR :)


Broken Heels!!

 

 

Kan inte denna låt komma in på spotify.. Då skulle jag bli väldigt glad :) Like this alot♥


Resultatet!

Hannas blogg vart klar för en tag sen. Vart nöjd med den :) Och Hanna vart det med♥. Huvudsaken hon är nöjd med designen eftersom det är hennes blogg :)

Så det är ju mycket positivt :)

För att kolla hennes blogg då är det bara att trycka på bilden ovan.

 

Puss & Kram

// Mallan ♥


Pussiss<3

Just nu håller jag på och hjälper Hanna med hennes blogg design..
Skriver mer senare kanske:)

Xoxo Mallan♥

Sovtime!

Är grymt trött så nu blir det säng time!
Ha de bra och sov så gott raringar♥

Puss & Kram
//Mallan♥

Smått sliten!

Idag är man trött efter gårdagens matcher. Ont i kroppen lite här och där.
Det var jätte kul att spela. Fast det ska bli grymt skoj att få komma ut med, så snälla kan inte denna snö bara försvinna. Eller det kan ju iaf sluta snöa mer. De räcker med den snön som redan finns på backen. Hehe..

Vingåker kom med bara 10st spelare & ingen målis, pga att ingen ville stå inomhus löjligt tycker ja. Men deras tränare fick stå.. Det var meningen att det skulle ha blivit 2st lag vardera men de hade bara ett lag så vi fick köra mot varann.. Men det var skoj att spela bra träning iaf :) Det är ju det viktigaste, så vi kan bli mer samman spelta innan serien börjar. Bättre kommer det bli så fort vi får komma ut på stora plan :)

Lite bilder från igår!






Lag 1 mot Vingåker!








Valla mot Valla 1-1 blev det!


Lag 2 mot Vingåker




Sista matchen körde hela valla laget mot vingåker slutade med 2-2.. Jag gjorde ett schysst mål:) Har dock inga bilder på den matchen bara denna bild på
Frida som bjuder på denna snygga stil haha


Idag så händer det inte så mycket, ska jobba ikväll börjar fyra.. Har ju varit långledig nu så ska bli skönt att få komma till jobbet igen och komma in i arbetet ännu mer.. :)

Tack för en trevlig helg många härligheter!
Kommer nog fler såna här helger :)


///Mallan♥






Förändring!

Små ändringar i bloggen har gjorts:)

* Bakgrunden
* Stilen på texten
* Titel box
* Nya färger här och där

Så tryck F5 för att se ännu mer förändring:)

Vad tycks??

Bloggen.

Då var det så gott som klart har gjort en liten förändring här på min blogg:)
Om ni inte ser någon förändring tryck då på F5..

Vad tycks??




Tack<3

Dagen igår var kanon på alla sätt.. Satt och softa här hemma enda tills det var dags att åka till willys med Hanna, Ullis och Pillan.. Vi handlade massa smått och gott till kvällen:)
Efter handlandet så satte vi igång med maten. Det blev Hasselbacks potatis,fläskfile med bea sås även tzatsiki..
Sen kom Frida och Carro goa människor de är♥ När dom kom var det bara att hugga in i maten och jätte gott vart det:) Efter vi ätit så kom Annisen, hon hade varit hos sin bror och firat honom oså..
Nu var alla samlade.. ♥

För att se lite bilder så kan ni gå in på Hannas Blogg hon har en mkt fin blogg:) Ska nog hjälpa henne med den designen oså om ja någon gång lär mig de, men det ska ju inte vara några problem:) hihi
Tack för igår raringar♥

Idag så står det pulkaåkning på schemat ska bli skoj:)
Sen är det match mot Vingåker inomhus vart de pga konstgräset är stängt.. Så det blev match på våran hemma plan..Kommer bli så kul..=)


Då var det dags att äta lite frulle!
Take Care
//MALLAN♥

Mys med de bästa<3

Då har man äntligen tvättat klart:)
Nu måste jag ta och fixa iordning mig lite och ta på mig mysdressen.. För snart ska vi till willys och handla till kvällen:) Det kommer bli så mysigt♥

Jag har även hållt på med min header och bloggdesign börjar bli lite duktig nu måste ja säga.. Haha
Man lär sig sakta men säkert:) Det tar nog inte så långt tid tills det kommer upp en ny design:)

Ha en trevlig kväll gott folk det ska iaf jag ha♥

♥Puss & Kram♥
//Mallan♥

Kent!

Lyssnar på lite musik på morgon kvisten :)


Helt sjukt..

 

15-åring misshandlas ingen ingriper


15-åring misshandlas ingen ingriper

Varning för starka bilder!

Hittade denna på msn today. fattar inte vad folk håller på med.
Sen vakterna då? Bara står och kollar på dom och inte gör ett skit.
Jag skulle ge dom kicken på engång. Det är väl f** detta dom är tillför elr att stoppa sånt här?
Blir så arg.. grr




Kärlek<3

Försökte mig på en städning idag fick lite saker gjort, men är inte helt klart tappade lusten. Hatar verkligen att städa.. Såå tråkigt är de.. Men får se om ja får lust snart igen skönt när det är klart..


Bjuder såklart på denna gamla bild;)

♥Ikväll blir det lite fredagsmys med älsklingen, vi ska fundera ut någon smaskig mat och film. Mys Mys♥
♥Idag firar vi även 5år 7månader, snart inne på vårat sjätte år. Tiden går fort♥.
♥Du är min stora kärlek♥
♥Älskar dig♥


♥Imorgon ska vi tvätta och på kvällen ska jag umgås med mina sötnosarr♥
♥Blir mys pys kväll ska bli så trevligt, ser redan framemot det♥



Fortsätta med städningen kanske?:s
Inget jag har lust med booooring!!

Men måste görat!!

Trevlig helg!!
//MALLAN♥






Träning.

Dags för fotbollsträning!!

:):):)


Min helg börjar nu:)

Då var sista arbetsdagen avklarad för denna vecka. Har lite ont i handen efter en tant som vart lite hysterisk och tröck sina naglar rakt in i min hand, har märken efter det med inte så skönt. Men vi fick på henne jackan iaf så vi blev lite nyp och nagelattacker. Men hon har så ont i sin arm så de va mest därför hon gjorde illa oss, för att vi tog i lite och då fick hon ont.
Inget ja dog av att hon gjorde illa mig men det va inte skönt när hon tröck naglarna i mig.. Haha..

Fan va ja hatar såna där försäljare jag fastnade hos en idag utanför team sportia på stan. Sa nej först sen fråga han va jag hade för kontantkort, comviq svara ja då fan jag skulle inte sakt någe utan bara gott. Men fick ett bra erbjudande iaf, han fråga även om ja ville behålla mitt nr och det gjorde jag fast jag kunde ju ha bytt men jag orkar fan inte skicka runt till allt och alla att jag har nytt nr. Så jag har kvar mitt kontant kort och mitt mobil nr.
Men guud va ja hatar såna försäljare och speciellt om de ringer till hem telefonen, jag måste helt enkelt bli bättre på att säga NEJ.


Helgen har jag inge speciellt planerat, förutom träningsmatch på söndag mot Vingåker men som sakt beror på vädret oxå. Men jag hoppas det blir av. :)
♥Mys helg blir det nog♥

Då var det dags att byta om kanske.
Ska iväg och träna det kommer bli skönt:)
♥ByE ByE♥





Trött.



Känner inte så mkt för att blogga just nu.. Är så grymt trött och seg i kroppen från går dagens träning, tränings värk lite här och där.. Fast det är de värt.. Blir tidigt i säng ikväll, Så jag kanske skriver mer imorgon:)
Men ni får ha det så bra och sov så gott raringar♥

♥NATTI NATTI♥

Puss & Kram
//MALLAN♥

<3<3

 

Imorgon åker dessa två raringar utomlands:)

Hoppas ni får en kanon härlig semester, sola lite åt mig med;)


♥Ta hand om er♥


♥Love♥


Pussar & Kramar

//MALLAN♥

 


We are the word.


Kramgo.

Första dagen på jobbet gick jätte bra. Så go personal och goa pensionärer. Kommer verkligen trivas där♥
Har vilat lite känner att ja är så grymt trött.
Ska iväg om ca två timmar på lite fys träning ska bli skönt.
vet inte va ja ska skriva mer men det vart ett kort inlägg bättre det än ingeting. hehe..

Bjuder på denna fina bild på min systers barn♥




Puss & Kram
//Mallan♥






Pink.


Tv.

Nu blir det en annan del av köping :)



ByE ByE
♥♥

Sötisen.

 

Så söt hihi:)


Alla <3dag.

Idag är det Alla ♥ dag. Det ska jag fira med lite träning. Ska snart ut på konstgräset och röra på sig ska bli skönt. Sen ikväll blir det en massa mys med älsklingen♥
Har försökt städa idag men har mest plockat undan, får fortsätta med resten imorgon om jag orkar:)

Härlig dag idag solen skiner:)

I helgen har det varit en massa slappande och fixande med photoshop försöker som sakt lära mig det, så jag kan fixa om min blogg själv sen:) Ska nog köpa mig det med sen när pengarna kommer in. Det är lite knepigt de där men man lär ju sig nångång.
Så nån dag kommer bloggen vara i ombyggnad, så kommer säga till elr så märker ni förändringen. Hehe..

Fan oxå börjar få munsår hatar verkligen den skiten, det är så grymt obekvämt. Sticks och dunkar i läppen AJAJ..



Dags att byta om.

Ha en bra alla ♥dag.
Pusskram
//Mallan♥



Hårdkörning.

Har varit och tränat fotboll, guu så skönt det var och snacka om hårdträning. Kommer nog kännas en hel del imorgon men det är isf värt det:) Många planer planeras inte bara tränings matcher.. *Me Like*


Detta kan ju inte bli bättre kommer jobba vidare på igelkotten, trodde detta var min sista arbetsdag men det var det inte:) Såå jäkla GLAD:D

Va och pratade med min chef, hon fråga hur det va med mig oså. Fick även en fin bukett med blommor. Är väldigt omtyckt av henne och det är ju bra det:) Hon sa att hon kommer sakna mig osv allt var bara sorligt.

Men sen vid kl: 16.oo så ringde min chef, hon sa att hon hade en jätte god nyhet. Jag är uppe i las listan så det va min tur att ha förtur och hon fråga om jag ville gå på ett vik på demensboendet på Kotten. Fy va glad jag blev och chefen blev jätte glad över att hon får behålla mig. Detta kunde ju inte bli bättre än så här. Så jag börjar på tisdag på nya stället elr nytt o nytt har varit där förut så där är jag varm i kläderna.:) Allt går åt rätt håll nu iaf:) WEEEIII

 

Dags att hoppa in i duschen:P På tiden kanske va ju ca två timmar sen

man kom hem;)

Tjaoo

 


Film Time.

Ska kolla på denna nu!!!


Värme.

Kemer -09

Haha vet ni vad ja såg nu likheten på detta övre kort och undre?=)

Jo att ja har en hårsnodd på exakt samma arm. Men det är ju alltid ett måste med toffs ju. Bra att ha på sig. Hehe


Side -08

 

GE MIG VÄRME!!

Vill ha sol och varmt nu.. Man kanske skulle dra utomlands detta år igen..

Är så sjukt sugen.. Får se hur man har det med jobba oså=)

PUSSKRAM♥

 


Puuh.


Då var näst sista arbetsdagen avklarad. Imorgon är den sista. Känns inte alls kul. Men det är bara och vänta o se till man kommer högre upp på las listan så det är min tur att få en tjänst:) Så inget är ju omöjligt bara surt att få börja på ett nytt ställe men hellre det än att vara arbetslös för länge.
As skönt iaf att Älsklingen fick behålla sitt jobb..♥

Får se om jag orkar träna av mig lite här hemma sen. Men det tror jag nog att ja kommer göra. Men har varit lite slarvig med mat och alkohol fronten. Så det måste bli bättring på. Så inge mer alkohol på ett tag nu, man kan ju som sakt ha kul utan den drycken. Eller iaf jag. ;) Plus att det är inte alls lika kul att festa längre har tröttnat på det. Visst det är kul någon gång, men inte jämt. Det pallar man väl inte iaf inte jag + att det är dyrt att supa. Det är som att slänga pengarna i sjön igentligen haha..
Men jag ska fortsätta mitt race och köra på för än har ja inte uppnått sexpacket;) hehe
Men den kommer nog snart med denna träning som man får från fotbollen och all träning här hemma.

Shit hörrni visste ni att vi har snart våran första tränings match:) Är Redan den 21 Februari mot Vingåker på konstgräset. Inte illa det inte.. Så jäkla kul det ska bli..:)
Så ca 8 tränings matcher innan seriestart.. Det kommer bli så himla bra det här. Like it alot♥

Va på team sporita idag efter jobbet va tvungen att köpa mig lite t-shirts och ett komplett träningsställ eftersom vi kör ute med. Vilket var väl behövligt när man tränar mkt så man har ännu mer att byta med. ;)



Göra lite nytta kanske:)
Take Care♥
//Mallan♥





Film.


Ska kolla på denna film nu, hihi längesen man såg en tecknad/animerad film.:)


Härligt.

Gick upp skapligt idag, skulle med Pillan till ksk på ultraljud.. Oj vilken upplevelse det var.. Såg verkligen det lilla fostret och det var aktivt med och rörde på sig och hade sig.. Nu har man verkligen insätt att det är på riktigt.. Har inte riktigt insätt det förens nu och det ska bli spännande och se vad de är för bebis som ligger i magen:) Men det är ju ganska många månader kvar. Men det går ju fort:P hihi
Tack för att jag fick följa med det var en upplevelse som jag inte kommer att glömma..

Efter ul besöket så drog ja hemåt och la mig och vilade det var skönt.. Vid halv tolv så ringer mamma och frågar om hon och mormor får komma över och fika lite. Det är ju inte ofta det händer så jag blev jätte glad att dom ville komma på lite fika så det var mkt trevligt♥

Nu har jag tränat lite här hemma och grejat och donat. Laxen är klar så nu ska jag äta:)
Ska bli gott. Mums..



Malins Lax med grillade grönsaker/rotfrukter!

Lax file elr färdiga bitar
grönsaker frivilligt
ex. tomat, paprika, lök, färska champinjoner, morötter.
Citronpeppar

Gör såhär:
Olja lite grann i en ungsäker form. Krydda laxen med citron peppar.
Lägg laxen i formen.
skär grönsakerna/ rotfrukterna i bitar, lägg i samma form som laxen.

Sätt ungnen på 200g
ska stå där ca 20-30min.

Smaklig måltid:)


Puss & Kram
//Mallan♥





Tralalaaa.

Då var det söndag igen då.. Jag hade en rejäl sovmorgon idag vaknade vid halv tolv shit det va längesen man sov så länge men det var det värt idag..
Igår var vi i Norrköping och shoppade lite jag hittade leggings, tröjor, bh, m.m. Vart lite fattigare i kassan men det var de värt:) Man får unna sig ibland.
Efter Norris så drog ja hem till Pillan gjorde oss iordning och förferra lite. Mkt trevligt.. Sen fick ja hjälpa Alec och Hanna med sminket vart mkt bra.
Efter allt detta så bar det iväg till Ira på lite födelsedags partay, för henne och Anna mkt trevligt och mkt skratt var det. Men tyvärr så vart det ingen utgång för min del hade varken ork elr lust att gå ut.. Suget bara försvann.. Det var skönt att komma hem skapligt och nanna kudden vill ja lova:)

Tack för denna härliga kväll brudar♥
Fler bilder kommer såsmåningom upp på Fb..



Snart är det dags för mig att byta om ska ta på mig mkt med kläder så jag inte blir frusen haha.. Ska träna på konstgräset idag gillart skarpt:) Så hoppas det bli skoj.. Men det tror jag nog att det blir;)..

Fick ledigt imorgon, ska följa med svägerskan på Ultraljudet fan va kul och intressant det ska bli:)
Tack för att jag fick följa med Pillis:) ♥




Nä ni dags att byta om till träningskläderna!
Hoppas ni haft en bra helg..
Puss & Kram
//Mallan♥



Stan.

Nu har jag varit duktig har gjort en snabb städning här hemma det behövdes vill jag lova. Jätte skitit var det. Men nu är det så fint här hemma:) Rensade lite i kylskåpet med ojoj säger ja bara har typ inge alls i kvar i kylskåpet, det tyder på att det är dags att åka och handla. Få se om man drar iväg och gör de sen.

Nu måste jag ta och göra mig iordning. Ska träffa Pillis på stan om ca en timma:)
Tjaooo



Mys Fredag<3



Idag mår jag mycket bättre. Är inte lika förkyld som jag varit hur skönt som helst att kunna andas ordentligt genom näsan:)


Tack Anna för presenten jag fick igår så jäkla klockren var den. Jag garvar ihjäl mig bara jag tänker på den. Hon gjorde en hemma gjord present kan inte riktigt förklara hur den såg ut och så. Så det håller ja för mig själv, men den va så jäkla bra för att vara sant. Så smart och rolig du är Anna. Tack hjärtat♥

Det ser ut att vara fint väder ute solen skiner. Ska nog gå ner på stan ensväng sen och titta lite. Får se om Hanna och Pillan vill följa med och fixa det vi skulle fixa;)

♥Ikväll så blir det myspys med älsklingen min♥ Ska bli så mysigt att tillbringa denna kväll med dig♥ ♥Älskar dig så♥
Ska nog fixa god mat oså med. Men frågan är vad man ska laga hm? hihi


Imorgon blir det nog en sväng till Norris, ska se om ja hittar någe till kvällens festligheter. Annars så blir de någe ja har hemma:) Alltid ett problem det där med kläder och grejs men det ordnar sig alltid tillslut.

På söndag kommer man kanske inte må så bra men då ska vi träna på lite konstgräs om vädret tillåter det, hur kul som helst att få komma ut:) Bäst man tar på sig ordentligt så man inte blir sjuk igen, för det vill jag verkligen inte bli igen.


Dags att slita sig här ifrån och göra lite nytta:)
Trevlig helg Gott Folk.

Puss o Kram
//Mallan♥




Piercing.

Köpte mig 2st nya piercings smycken till mig förra veckan:)
Köpte även såna till min vän Anna. Hon vart så glad:) hihi
Fast den ena med stjärnor är lite lång men de går att använda:) Fina va??







Puss & Kram
//Mallan♥

Snö, Snö bara en massa Snö.

Det bara snöar och snöar börjar bli skapligt less på den här snön nu. Men visst man ska ju inte klaga men nu tycker ja F** att det räcker med snö nu. Jag ställde mig vid fönstret och kollade ut, det snöar igen blää och va såg ja mer då? Jo kolla våran balkong full med snö skotta kanske? Men har ju inge att skotta med haha.. Illa det där..
Vi har även en massa istappar på taket som kanske inte är så bra att ha där tänk om nån går ut på balkongen och får en sån i huvve inte så bra.



Jag vill ha sommar och sol nu, så man kan sola och bada. Även börja träna utomhus och ha lätta kläder på sig. Fan va gött det skulle vara.


Längtar till solen och värmen.


Pusskram
//Mallan♥



*Rihanna*


Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost

(Chorus)

As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life

(Chorus)


Bättringsvägen.

Redan onsdag, dagarna går fort när man inte gör så mkt. Har mesta dels slappat på soffan och vilat upp mig. Vill ju bli frisk och kry så jag kan börja träna igen. Hatar verkligen att vara sjuk. Men febern har sjunkit vilket är bra, så vet man att det är på bättringsvägen iaf:) Det är någe skit som går nu det är ju många som är sjuka.





Jag hoppas att jag blir bra till helgen har ju lite planerat för helgens bravader;)
Så jag hoppas verkligen att jag mår prima då.
Eller hur? hihi



Tack för att ni finns mina pinglor


ByE ByE
//Mallan♥

17 again:)

Har kollat på denna idag, den va as bra och rolig=)


Grattis Ira<3

Grattis på födelsedagen hjärtat♥

Hoppas du får en kanon bra dag idag.

En massa Pussar & Kramar

//Mallan♥

 

Hurra, hurra, hurra♥



RSS 2.0