R.I.P Michael Jackson.

R.I.P Michael Jackson 1958-2009!



25/6- 09

Kungen av pop har dött för ca en vecka sen.. Mkt tragiskt för hans musik va verkligen bra..
Hoppas din musik lever vidare.. Ha det bra i himlen tillsammans med Elvis & andra musiker..

Puss & Kram
//Mallan<3<3

Databurken suger hårt.

Kommer vara lite dålig på & uppdatera min blogg för min dator har pajjat den vill inte boota som min pojkvän & va de nu är haha:P
Men vilket fall så funkar den inte iaf. Så sitter vid älsklingens dator just nu.

Idag så har jag jobbat till fyra vilket var grymt jobbigt vill ja lova, nu är det riktigt tugnt på jobbet känns de som.. Efter jobbet drog ja iväg ner på stan en snabbis & köpte mig en söt klänning på rean, sen bar det raka vägen hem i hettan.. Bara & byta om & iväg igen på träning mkt skönt vare vill ja lova:) Sen till donken onyttiga malin men men ibland får man unna sig.. hehe

Helgen blir de jobb som gäller för min del.. Vilket är grymt synd för ja kan då inte umgås med mina kära vänner som ska göra en massa skoj så typiskt att man jobbar som vanligt:(

Imorgon så ska ja ner på stan en sväng för då är ja ledig så då tänkte ja passa på & titta på om ja hittar mig ett par inliens så man kan vara lite hurtig & åka lite mkt kul=) efter de så bär de kanske iväg till mor på mina inliens om ja hittar mig några så de blir ingen dålig bit att åka med dom grymt kul:) hihi



Puss & Kram
// Mallan<3<3




Bebisar.

Glömde säga att min systers katt Nelly har fått 3små kisse bebisar;) Så söta så! Måste ta & hälsa på er & träffa kissarna med.. synd att man inte kan ha katt annars så skulle ja lätt ha en kisse.. Mkt synd..Visst är dom söta dom små liven??






Pusss & Kram
// Mallan<3<3

Härligt.

Nu har äntligen sommar värmen kommit till Katrineholm & det är ju förstås jätte skönt:) Men dock inte när man jobbar fy va jobbigt det är på jobbet man svettas som en tok haha.. Men det är endå härligt:)
Dom senaste dagarna så har jag jobbat & haft det skönt i värmen & gott promenader så skönt så.
Denna helg blir fullspäckat med bravader fredag blir det fest kan inte säga så mkt mer va som händer de berättar ja mer när de är över;) Lördag blir det förmodligen utgång med ja & stoffe är bjudna på fest hos hans jobbar kompis så då ska vi förmodligen dit.. Söndagen blir de lugnt & ladda upp mig för en ny jobbar vecka, oså träffa girlsen på lite mys på kvällen..

Så ser min helg ut just nu men man vet aldrig det kan bli ändringar..

Vet att ja är lite slarvig med mina inlägg men ja ska försöka bättra mig på den frånten så gott de går;P hehe


Pusss & Kram

//Mallan<3 



Bra Helg.

Jag har haft en bra helg återligen..
I fredags så var de tänkt att man skulle gå på bio men de visade sig att den inte gick då så får ta de nån annan dag. Så jag var hemma med älsklingen & Lillebror, gjorde iordning tacopaj & kollade på film mkt mysigt..
Igår va jag & kollade på studenterna från linden gymnaset som tog studenten min lillebrors flickvän tog studenten så slängde på henne en flaska Asti & en liten geting med studentmössa.. Sen bar det iväg ner på stan en sväng, vill ta studenten igen fan va kul de va så vart lite avis på dom som hade så kul på flaken haha..Härlig känsla att ta studenten..
Sedan hem & gjorde sig iordning sen bar det iväg till bie, firade Stoffes kompis.. Mkt trevligt..Det va mkt hattande hit & dit men tillslut så kom ja till raringen Anna som hade fest & där hade jag grymt kul=) sedan vart det statt & dans för hela slanten tack mina underbara kalas pinglor<3<3
Dock så kommer ja inte ha mina höga skor nevah shit har as ont i mina stackars små fötter fått blåsor & det gör så jäkla ont nu att gå:( Så tycker synd om lilla mig.. Men som sakt man får skylla sig själv.. Är man full & knäpp så är man kan inte hjälpas att man inte tänker som man ska hahahahaaaa..Men min underbara pojkvän tog hand om lilla mig när ja kom hem han tappade upp ett bad så ja kunde doppa fötterna där i det va grymt skönt vill ja lova kändes som det koka i hela fötterna ajaj.. Tack älskling du är underbar<3<3
Bilder från helgen kommer när ja fått tillbaka min kamera av Hannisen den råka visst hamna i hennes väska haha.. Så de kommer upp ikväll elr imorgon kanske elr i veckan hihi..
Idag va händer idag som denna? Ska iväg & beställa pizza snart väntar på raringen som ska följa med & beställa pizza så sitter & väntar på henne att hon ska bli klar;) hehe
Sen ikväll tror jag det blir fotboll ska kolla på Vingåker- kaik som spelar idag så det ska bli kul att träffa brudarna sen med som ska med & kolla på fotboll<3<3




Älskar denna låt just nu den äger:)
Håller ni inte med??;)

Tack brudar för en kanon kväll igår<3<3

Pusss & Kram

//Mallan<3<3

Kalas.

Igår jobbade ja till tre, sen bar det iväg till & fira Gabriel som fyllde 3år igår:) Vi fikade lite & hade lite mat krig tack vare Niklas Gabriels pappa som började med att kasta tårta på mig då ja visa han att ja filmade han när han inte visste det, så då började Gabriel med & kasta glass & tårta men ja gav igen & Gabriel fick på sig lite han med haha, men jag hade nog mest hade glass i håret & så rann det ner på bysten på mig shit haha..
Sen gick ja hem bor ju inte så långt ifrån så då bytte ja om till tränings kläder & drog sen vidare till Anna som ja skulle åka med till träningen & det var grymt skönt att träna=)



Denna fick han av mig & mamma plus familjen, han fick även kläder oxå men det va inte lika kul som riddar grjen va:)   


                                                             
Idag så har jag varit nere på stan en sväng med mor som hittade lite till mina småbröder & till sig själv med;) Sen drog vi vidare till jobbet vi båda börja kl 14.. Det gick bra & jobba. Fick jobba med mamsen min ikväll så det gick bra, slutade halv nio så då drog ja & Pillan en sväng till solariet as skönt va det vill ja lova behövde de kände ja as härligt..

Morgon dan jobbar till 13 så måste nog ta & gå & lägga mig strax tråkigt men måste ju vara pigg så man orkar;) hehe
Skönt med en kort tur är ju ledig sen fredag, lördag & söndag förengångs skull så det är skönt=)
Men de blir en full sp'ckad helg så den kommer nog gå fort den med..

Dags att sova nu!
Natti Natti
Pusss & Kram
// Mallan<3<3


Grattis Gabriel.

Grattis Gabriel på din 3års dag idag:)



Puss & Kram din Moster<3<3

Barnvakt.

Idag så har jag varit barnvakt åt min systers barn hur goa & snälla som helst.. Tog med mig dom till lekparken & där var vi i ca 2timmar gick jätte bra.. Sen gick vi hem till syrran & va där tills dom skulle komma hem så satte igång en film till dom små liven dom tittade en stund sen var det full rulle igen shit ett tag vare lite jobbigt men det gick jätte bra endå=) Kommer garanterat passa dom mera.. ;)



Hur har min helg sätt ut då?
fredan bestod av jobb började kl ett, fick jobba med min kära mor då det händer ju inte allt för ofta & det gick jätte bra som alltid annars:) Vi käkade tacos med mkt mumsigt vill jag lova..

Lördan jobba jag oxå kväll med min kära arbetskamrat Jenny gick jätte bra så kvällen gick fort.. Sen var de bara & kila hemåt & göra mig iordning, sen bar det iväg till Sälen & där var min underbara pojkvän hade mkt trevligt vart en stund på öltältet med men där var vi inte kvar så länge va dö trist så jag & stoffe drog iväg hemåt..

Söndan så laddade man för matchen mot Julita, och det gick jätte bra för oss vi vann med 5-0 as skönt & riktigt kul var det att spela med alla var kanon duktiga & bra stämning var det med.. Vi är bara bäst helt enkelt hehe;)
Hoppas vi spelar lika bra på dom två sista matcherna vi har kvar..



Imorgon så fyller lilla Gabriel 3år så efter jobbet så ska jag dit & fira honom lite:)


Pusss & Kram
// Mallan<3<3





Äntligen fredag.

Just nu så sitter ja här & väntar på att tvätten ska bli klar, sen ska ja till konsum & handla lite.. Efter det blir det jobb som gäller börjar kl 13.oo. Inte så kul men de går nog bra jobbar ju med dom bästa så kvällen kommer nog gå fort hoppas ja:) Vi ska äta tacos ikväll så vi gjorde en liten knytis.. Ska bli smaskit..
De vart konstigt denna helg ja jobbar ikväll & imorgon kväll sen är ja ledig söndag måndag, det är ju skönt men synd att det är två kvällar på raken.. Men det ska väl gå det kommer nog gå fort de med:) sen är det ju match på söndag mot Julita jag hoppas det kommer gå bra.
Det är ju så tråkigt väder ute vill ju ha sol & värme.. Tycker det har varit lite väl mkt blåsigt & regningt så det är as trist:( Blir bara deppig av detta väder:(

Det är ca 78 dagar kvar tills vi drar iväg till Turkiet gu va ja längtar, synd att inte Pernilla & bror ska med längre dom bokade av, så det blir bara jag, Anna, mor, far & mina små bröder.. Men det blir nog skoj det med ska bli väldigt skönt att åka härifrån en vecka till värmen:)


Denna bild är från förra året då jag & mamma var i Turkiet vi bara låg på stranden & solade & kopplade av mkt skönt fast lite annat gjorde vi ju med hehe:)

Nä ni dags & fixa lite med tvätten!
Ha det bra
Pusss & kram
// Mallan<3<3

Längtar.



Kan inte denna komma ut nu vill se fortsättningen av Twilight...
Ni som inte sätt denna fast första, då har ni verkligen missa en kanon film ja säger bara det den är hur bra som helst..=)
Rekomenderar den varmt..<3<3<3
Vill se Full Moon nu, men den kommer i november.. Kan inte bärga mig..;)

Puss & Kram
// Mallan<3<3

Sweet.

Idag så skulle ju jag tvätta tog med mig tvätten & knalla ner till tvättstugan & där stog det en tant som tvättade & ja tänkte hm vad är detta?? Så pratade lite med henne & det visade sig att jag hade tydligen skrivit fel i min kalender att ja skulle ha tvätt tid idag men satt den där markeringen imorgon.. Aja så det va bara & knalla upp igen trist men men.. Så då visste ja inte alls va ja skulle göra så la mig & vilade en stund hos min älskling som låg & sov.. Sen gick ja upp igen & satte mig vid datan men det va tråkigt det med så satte mig vid tvn så där vare Mtv movie awars så det kollade ja på;) Det va mkt twilight filmen som vann det va bra för den är så grymt bra..
Sen ringde raringen Anna & fråga om ja ville följa med henne till Norris & lämna in hennes mobil, & det gjorde ja så det va bara & packa träningskläderna & åka..Sen fort hemåt bytte om i hennes bil haha oså kom Hannisen & hämtade oss lite stressigt men det gick bra;)..  Det var skönt att träna men as tråkigt med detta piss väder så jag hoppas verkligen inte att de är dåligt väder på matchen på söndag.. Då blir det inge kul att spela..

Nu sitter ja här ny duschad & fräsch är även mätt & belåten;) Snackar med mina underbara vänner på msn sitter ju här i min ensamhet så det känns inte så ensamt när man har någon elr några & snacka med alltid lika skoj:) Men ska nog ta & ringa älsklingen snart & höra hur de går för han på jobbet & lite annat;)



Hörs sweethearts<3

Pusss & Kram
Mallan<3<3

Grymt.








Tänk om man kunde vara så där duktig=) as grymma..

Pusss & kram Mallan<3

Hur har min helg varit.

Fredags var det hur kul som helst kunde inte bli bättre hade grymt kul hemma hos Ina.. Riktig lyckad fest vill ja lova;) Bilder kommer senare..
Lördan mådde man inte så bra hade jordens huvudvärk men sen så gick ja ut i det fina vädret & träffade på mor & Jenny dom var barnvakt, så satt ute i solen ett tag mkt skönt.. Sen bar det iväg till & köpa pizza as gott..mums.. måste ju få unna sig nångång ibland:)
Jag va sjukt trött men knalla endå över till Catten som hade lite fest men ja höll mig nykter & begav mig hemåt när brudarna skulle ut & dansa på statt.. Det va en mkt trevlig kväll där med=)
Söndagen vart bara softar dag mkt skönt kommer inte riktigt ihåg va ja gjorde mer men det va typ det.. hehe...
Denna vecka har ja inte gjort så mkt mest jobbat & slitit.. & idag har ja planerings möte på jobbet 12.oo-16.oo inte så kul att gå på det på sin lediga dag, men det blir ju lite mer pengar iaf så får väl tänka så;)
Imorgon så har jag tvätt tid 12-17.oo jätte kul elr inte ursch va tråkigt..

Ta hand om er!
Pusss & kram
// Mallan<3


RSS 2.0