Swedish House Mafia- One


Lite shopping!

Halva veckan har nu gott. Skönt bara två dagar kvar att jobba sen är man ledig i helgen :)
Har idag efter jobbet träffat mina raringar Anna och Pernilla med sin fina mage♥ Inte långt kvar nu hjärtat mitt♥
Vi var och köpte jogging skor jag och Anna, en bh till mig. Efter rundan på stan så hade Pillan ont stackare så vi fick skjutsa hem henne så hon fick lägga sig o vila. ♥ Men det va jätte kul o se dig hjärtat♥ Love to you♥

Gammal bild på oss :) ♥

♥♥♥♥
Anna och jag drog vidare till Intersport där ja hittade lite byxor som ja ville ha så det blev tre st ;) På rean hihi 100kr o 150kr st. Inte dåligt de inte :p Fick på mig barnstorlek haha shit pomfritt. Höll på o dö när anna sa att ja skulle testa de efter som de inte fanns i dam strl, o se där de satt som ett smeck. Tokigt det där hihi. Handlade sen på willy Billys var ju tomt i kylskåpet.

Sköna byxor! Mys♥
Byxor på rean.
Gröna: 100kr från Intersport
Svarta 150kr från Intersport
Grå: 150kr från Intersport


Bh: 179kr från Lindex
Skor: 399kr från Team Sportia

Rekomenderar varmt bhn as skön och håller bubbisarna på plats. Det är som en balconette. Så man kan även ta av axelbanden funkar jätte bra utan de. Den rekomenderar jag varmt till er :)


Ha en bra kväll
Kramar
//Mallan♥

Sköning haha!


Äntligen!

Så har träningen dragit igång igen. Igår var första träningen på ca 3veckor fast vi hade lite lattjing veckan innan med våran lagledare. Det var jätte kul men igår oj va kul det var. Nu har äntligen träningen dragit igång på allvar vilket känns så obeskrivligt skoj. Igår körde jag konditions test det var hyfsat bra men shit va jobbigt och tungt det var trodde jag skulle svimma där ett tag haha. Hade ju inte kört den innan uppehållet så hade inget att jämföra med. Men det var nog en okej tid iaf. hehe.

Snart drar serien igång igen åhh va kul o spela igen :)

Bilder från senaste matchen mot J/G
Vi var grymma!;)





Men först sattsa på lördagens cup i Norrköping :) Då ska vi köra 7 manna. Det kommer nog bli en riktig rolig dag.


Idag kommer det inte ske mycket för min del ska jobba 14-21 ikväll så ska väl slappa lite här hemma innan det är dags ;)


Pusskram
//Mallan♥

Hundvakt!

Då har man varit hundvakt idag åt lilla Marwin. Det gick jätte bra han är så snäll o go ♥ Vi tog oss en långpromenad och träffade bror, Lollo och Diva. Mkt trevligt var det♥ När vi kom hem var både jag och Marwin trötta så vi somnade. Det var skönt. ;)

Marwin och våran undulat ;)



Hans snygga sovstil ;) hihi så söt♥


Nyvaken;)

Har haft en bra dag med denna lilla krabbat :)

Fan va tråkigt det är finns inge skoj o se på tvn det får väl bli en film tror ja vet dock inte vilken.

Imorgon blire jobb igen hela veckan lång mån-fredag yehaa jätte kul haha

Hoppas ni haft en bra helg

Kramar
//Mallan♥

Hundkär ;)

Har haft en mkt trevlig dag idag med min syster o bror. Vi fick träffa på min brors hund som kom igår, söta Diva :) Så fin. Jag kan ju säga att jag är grymt sugen på att skaffa mig en hund. Men vet inte om tiden finns för det just nu. Man blir ju riktigt sugen det blir man. Så jag har suttit nu på blocket och tittat på lite hundar. Jag är inne på antingen en rottis elr Jack russel. Men får se när man skaffar sig en vovve. ;)


Jag har alltid velat haft en jack russell, men känner dock inte till rasen så där jätte mkt. Rottis har ja ju haft och göra med eftersom min syster har haft rottisar o har en nu. Svårt det där. Hundar kräver mycket så det är ju inte bara att skaffa hund bara för att min vill utan man ska ju kunna försörja den och ge den allt det där den behöver. Så de kommer väl med tiden för hund ska ja skaffa mig nångång i livet, det är en sak som är säkert iaf :) hihi


Bilder från idag!

Lillebrors o Lollos hund Diva:)


Charmtrollet Marwin:)


Fina Diva :)


Marwin♥


Diva med huvudet på snee:)


Marwin sitter snällt :)


Imorgon ska jag passa lilla Marwin och då ska vi träffa Diva, bror o Lollo :)


Ha en super lördagkväll allihopa♥

Pusskram
//Mallan♥

Duktig!

Han är duktig :) eller va säger ni??

 

Nu tar jag helg så skönt med en ledig helg :) Ikväll ska ja hem till min kära vän Anna och mysa lite med töserna som kommer, vi ska kolla på sex and the city 1 jag o hanna har ju inte sätt den så det kanske är på tiden att kolla ;) ♥ Kommer bli lika trevligt som alltid när man är med er♥

 

Men vet inte om alla dessa töser kommer det visar sig :)

 

Igår var man på träning o ujja det känns lite idag kan jag ju säga. Öm lite här och där. HAha men det är skönt för då vet man att man tränat ordentligt :)

 

Nu ska jag vila mig. Natti natti hihi

Trevlig helg på er♥

//Pusskram Mallan♥


Stomae-Alors on dense


Lyckad :)

Igår var ja och älsklingen min var nere hos mor och far på grillning och massa skoj. Det blev en riktig lyckad kväll. Allt var så kul och trevligt så den kunde inte bli bättre♥ Fast man saknade lilla Pillis som fick vara hemma och vila sig pga hon hade mkt ont. Stackare :( Du ska veta att jag saknade dig♥ Men snart så kommer miraklet inte alls långt kvar nu :)

Vi grillade och spelade kubb och sparkade lite boll.



Tack så mkt allihopa för en mycket underbar kväll♥

Ikväll blir det jobb för min del 14.oo-20.30.


Ha det gött

Pusskram
//Mallan♥

Farsan!

Igår hade vi det jätte mysigt jag o älsklingen♥ Vi käkade god grillmat och kollade på denna film Farsan. Tycker att den var lite konstig haaha

 

Nu ska jag iväg med syrran till djurmagasinet. Ikväll ska vi till värmbol och fira min lillebror som fyller idag. Det bjuds på grillning oså där mums♥

 

Ha de

Pusskram♥

//Mallan♥


Grattis Lillebror<3



♥Grattis Grattis på din 15års dag idag lillebror♥
Vi ses ikväll :)

Kramar Storesyrran♥

6år tillsammans <3

 

 



Va åren går fort. Idag har jag och min älskling varit tillsammans i hela 6år. Inte illa det inte :) Och fler år lär det bli. Jag är så lycklig att jag har dig i mitt liv älskling. Du är så underbar på alla sätt.

En dikt jag fick av dig och som ja behållt sen den dagen jag fick den av dig.


Min Kärlek till dig!
Du blev som ett ljus i ett hus. Du lyste upp hela rummet så att man kunde tro att solen kommit in.
Du är min ängel. Du är helt underbar, du är det bästa som hänt mej, hade inte du dykt upp i mitt liv de inte varit värt att leva, nu saknar man dig så fort du inte är hos mej.
Jag älskar att hålla om dej i min famn, vill inte släppa taget om dej vill att du ska vara hos mig för alltid.
Varje gång jag träffar dig slår mitt hjärta som aldrig förr...
Min kärlek till dej är obeskrivlig, det är som om orden jag älskar dig inte räcker till.

♥Jag Älskar dej nu och föralltid♥



♥Lite bilder på oss under åren♥




♥Du är underbar på alla sätt♥

♥Love you so much♥

//Malin♥




Korv o födelsedag ;)

Gick upp tidigt idag för jag följde med Mor och far till sköllersta eller vart vi var o handlade korv ;) Hehe Efer det åkte vi till mormor och firade henne på sin dag idag. Mkt trevlgt var det :) Längesen jag var ute hos mormor. ♥



Ha en bra dag

Pusskram
//Mallan♥

Grattis Mormor<3

 

Grattis Mormor på din 71års dag idag :)

Jag hoppas du får en kanon bra dag♥


Jobb jobb åter jobb!

Ja ni nu har jag inte skrivit på ett tag. Beror på att jag har varit så grymt trött, kroppen håller på o ställa in sig på jobbandet hehe. Så jag har varken haft tid eller ork att blogga. Men nu gör jag ett inlägg. Vad har jag haft för mig då hm? I torsdags började min första arbetsdag, kändes hur skumt som helst att vara tillbaka igen men det gick galant. Har så snälla arbetskamrater så den dagen svichade iväg. Drog iväg till Älsklingen som meckade lite på sin hojj han skulle byta olja oså. Så var där och gjorde honom sällskap.
Sen blev det lite latting med brudarna, och ja var som vanligt hungrig och fick köra på tom mage inte alls bra. Hann inte äta någe. Efter lattjandet så drog vi och handlade lite på willys o kvantum.

I helgen har det inte hänt så mkt för mig har jobbat och stått i. Men i fredags efter jobbet så var jag så grymt rastlös så drog iväg på en löparrunda. Det var skönt det slapp man vara rastlös hihi. Det är ju alltid skönt att röra på sig. Igår gjorde ja inte många knop låg på soffan o kolla på tv efter ja kom hem vid fyra. Var super duper trött. Men somnade inte förens vid halv ett. Konstigt haha Jag som var så trött fick ingen ro i kroppen. Men tillslut så somna ja så det var skönt det :)

Idag återstår sista arbetsdagen för denna helg. Imorgon är ja ledig och på tisdag :) Har lite att fixa med imorgon. Så det är skönt att man är ledig;) Yey.



Min fina solbränna håller på sakta men säkert försvinna :( Uhu

Ska försöka plocka undan lite här hemma nu innan man börjar jobba får se hur det går :P

Ha en bra söndag

Pusskram
//Mallan♥



*asg*

 

 


R.I.P Morbror

 

♥Idag begravdes du min fina morbror♥

 

R.I.P

 

♥♥

 

♥Stor Saknad♥

 


Turkiet 2010!

Ja vart ska man börja??

Vi började våran semester med att dra till ett Turkiskt Spa. Det var jätte skönt man blev verkligen ompysslad. Vi fick börja med att ta på oss våra bikinis sen duscha. Efter det in i in bastu sedan in i en ång bastu fyfan gick ju inte o vara i den ångan. Shit kändes som man skulle kvävas. haha. Vi fick sedan hoppa i ett bubbelbad det var jätte skönt :) Vi tog oss en varsinn färskpressad juice som är så gott. Efter bubblandet fick vi duscha av oss igen och sedan komma inte i en stor ja va ska man säga en stor kakelbänk som man fick lägga sig på och bli skrubbad av en. Shit va mkt skit det samlar sig på kroppen hur äckligt som helst ju. Man fick sen komma till en som knådade än med massa skum över sig. Återigen in i duschen sen blev man ompysslad med en ansiktsmask som skulle sitta på ett tag. Den masken luktade konstigt och var grön haha så snygga vi var i de maskerna haaha. Aja sen när den var klar var det bara o skölja ur den och vänta på sin tur att få komma in till Tail damerna som gav än helkroppsmassage med olja. Sen var det bara att dra till hotellet igen :) Nöjda och rena. Tog dock flera timmar men det var det värt :)

Här är vi påväg till Spat :)


Här är min och Annas utsikt från våran balkong :)



Vårat hotell rum!


Mkt stekande i solen blev det med :)

Detta är i början av första veckan. Blekfisarna :P



Lite bilder på hotellet.


Allt tog lite hårt på Annisen hon var så sjukt trött att hon till och med somnade i solstolen :) Men det är skönt med ltie sömn i solen elr va säger ni??=)


Fina Mamma och Ayla♥


En kväll tog jag mig lite färsk Majs, Det va smarrit :)


Här ute satt vi och åt frulle nästan varje morgon :)


Efter andra dagen mådde jag verkligen skit hade ont i magen och mådde så sjukt illa. Så natten var ingen höjdare både jag och Anna kräktes. Jag bodde nästan på toan det kom både från båda hållen. Fyfan den kvällen var inte alls skoj. Men på morgonen mådde jag lite bättre vi fick leva på kväckebröd och vatten den dagen. Plus att jag åkte på solfrossa med. Låg o frös på min solstol haha..
Ja som ni ser. HAHA


Men det var skönt att vi mådde bättre de andra dagarna sen :) Vi spelade lite på stranden och hade skoj.


Vi åkte till ett ställe som heter Dimcay. Var jätte fint där, och inget saltvatten heller så det var skönt att komma från saltvattnet en dag :)







En dag hade mamma och Anna grymt kul åt min bikini för att den stack upp i vattnet. Haha


Efter en vecka i Turkiet så kom Farsan och mina två småbröder till oss. Det var jätte kul att se dom. "Vita"hehe
Robert och Tobias hade skoj i vågorna.



Efter typ andra dagen så såg farsan ut såhär som en röd kräfta hehe.


Jag brun och fin :)


Vi körde även gris några gånger i vattnet det var kul faktiskt ;)


Som sakt mkt sol och bad underbart♥


Några hade roligt med att gräva ner sig i sanden och göra lite grejer som ni ser.


Vi åkte Bananen!



♥Jag och Annisen♥


Vi tog oss en båttur



Mina småbröder var trötta på solen så de la sig under bänkarna hehe



Där in simmade jag, Anna, far och Mor in. De va som en grotta där inne.



Sista dagen i poolen.



Vi tatuerade oss dan innan vi skulle åka hem.




ByE ByE Turkiet



Bättre sent än aldrig ;)

Hihi

//Mallan♥

Hannas dag idag:)

Happy Birthday Hanna :)

Stort Grattis till dig på din dag idag :)


Lazee ft. Mohombi - Do it


Kall dusch!

En is is kall dusch är vad jag behöver just nu. Svetten lackar. Fick mig ett ryck nu på fm stack nämligen ut på en liten joggingrunda på 30min. Duktiga jag:) Det gick bra trodde nämligen konditionen skulle vara sämre efter mina 2 lat veckor i turkiet. Men den var det inge fel på så det är skönt det.



Igår var jag väldigt uttråkad men sen fråga Gunnar o Hanna mig om jag ville med o lattja lite boll, så varför inte :) Men vi valde fel tid på dagen det var så sjukt varmt och kvaft. Ingen luft för fem öre. Så det blev inte så där jätte långvaringt. Men det gör inte mig någe det var skoj att komma ut och även träffa er det gjorde mkt. Än att bara sitta inne. Fast jag har inte haft så mkt ork till att göra så mkt sen jag kom hem har tagit några dagar för kroppen att landa. Plus att det är så äcklig luft här hemma så man bara smälter bort.



När min Älskling har gott upp och vaknat till liv så ska vi gå ner på stan och kolla lite på cyklar och ringar :) Jag min klantskalle tappade min ring i havet den följde med i vågorna, var helt omöjligt att hitta den :( Så den ligger nånstans i havet i Turkiet. Känns så grymt naket utan min fina ring. Jag tänkte flera gånger om att ja skulle lägga den i plånboken för den var ju för stor min ring eftersom jag gott ner i vikt. Så man ångrar sig innerligt att man inte gjorde det. Inget att göra åt.



Såhär såg min cykel ut som blev snodd i våran källare:(
En vit dbs damcykel -08


Nu duscha
ha det bra

//Mallan♥

Fanta o Rose`

 

1 2 3 Fanta o rose`


Älskar dig <3

Idag har jag och min älskling kollat på film, tvättat och lagat mat. Nu är man äntligen klar med all tvättandet skönt :) Så nu sitter ja framför tvn och kollar på finalen Spanien-Holland. Mumsar i mig jordgubbar och har det mys. Dock så ville inte älsklingen min titta. Men detta går ju inte att missa. :P Vi ska nog kolla på en film efter fotbollen sen :)



♥Älskar dig min underbara Sambo♥


Pusskram
//Mallan♥

Tjuv.

Nån idiot har snott min cykel :(
Hade gjort mig klar och allting. Skulle möta Annisen för att cykla till Alec. Men när jag kom ner till källaren så stog inte min cykel där. Så tänkte att Stoffe kanske har lånat den och ställt den nånstans. Men det hade han inte gjort. Sist han använde den var förra söndan och han hade ställt den i källaren. Vem fan går in och snor i källaren kan man ju undra. Kan det vara nån som bor här som snott den? Eller va dörren öppen så nån okänd kom in? ja man kan grubbla en del. Men det är sjukt va folk är dåliga på att veta vad som är ditt och mitt. Blir så arg på sånt här.

Igår hade jag iaf en grymt kul kväll med mina underbara töser♥
Vi grillade och drack lite och hade det jätte trevligt. Har faktiskt saknat er♥
Och nu har vi ju berättat våran lilla hemlis med :) Att vi har tatuerat oss i turkiet. :)
Så nu kan jag gå ut med det till er alla :)

Min tatuering nr 2. Den som ja länge velat ha har jag nu :)



Annas första tatuering :)
Nygjord här :)


Mammas första :)
Nygjord här med. Stjärnorna representerar oss hennes 6 barn :)♥



Lite bilder från igår♥





Tack för en grymt kväll :)


Pusskram
//Mallan♥

Twilight Eclipse!

Ikväll ska jag & Annisen på bio :)

Äntligen får vi se den Eclipse som vi har väntat :)

 

Jag kommer så småningom uppdatera lite hur de va i Turkiet nån annan dag. Känner att tiden inte finns idag. Så kanske hinner med det imorgon :)

Ha det bra trevlig helg på er :)

Pusskram♥

 


Rihanna feat Eminem-Love the way you lie


Grattis Twinis<3

Grattis Twinis på era 23års dag idag :)

Jag hoppas ni får en kanon bra dag idag.

 

♥Vi ses imorgon mina hjärtegull♥


Turkıet!

Nu ar det bara 5 dagar kvar tılls vı aker hem tıll sverıge. Kan ju saga att dagarna har gott valdans fort har ı turkıet. Vı har haft det underbart skont med en massa sol och varme.
Vı borjade varan semester med turkıskt spa det var lyx vıll ja lova. Sen har vı akt pa utflykter men sjalvklart har vı legat och pressat en hel del med :) hıhı.. Alla ar sa snalla har pa varat hotell. Jag och Anna har haft det skıt kul har specıellt pa kvallarna da vı ska sova mkt skratt vıll jag lova. :)
Sov du lılla vıde ung en sa ar det vınter blabla.. Haha..Nu sıtter vı och har lanat hotellets dator och det ar grymt hett har over 40 grader varmt. PUUUHHH.. Nan dag har ska vı ut pa batutflyt och aka bananen. Men pa onsdag hander det grejer det sager ja ınget om forens vı ar hemma. :)

Nu har jag uppdaterat lıte har ınte haft sa mkt tıd tıll det hehe.. Men nu vet nı ıaf att vı lever haha.

Ha det bra era Svennar ı Sverıge

Massa kramar fran Mallan och Anna♥



RSS 2.0