Idag åker vi!!!

Gick och la mig igår ca 00.30 somnade på engång. Vaknade dock desto tidigare kl:05.30 gaaaaahhh kunde verkligen inte somna om låg och vred och vände. Gick inte alls och magen skrek efter frulle. Så va inte annat än att kliva upp. Så jag körde igång med packningen så nu är jag så gott som klar bara lite små plock kvar att plocka i. Sen så är jag klar :)



Har precis käkat upp min frulle det va gott vill ja lova det ville magen ha. Nu sitter man här framför datan och kollar på lite tv. Ska nog lägga mig på soffan o se om ja kan slumra lite, måste ju orka med o sitta i ett plan i flera timmar och buss och bil. Men idag ser min dag ut såhär, ska vila lite nu sedan duscha, åka o handla med Anna det sista som behövs, packa klart, säga hej då och umgås med sambon, sen ville Pillis ses innan avfard så de måste vi ju hinna med oxå :) Klockan fyra är det dags att bila till flyget Norris åker vi ifrån så inte så farligt långt. Sen går flyget 20.25. O vi är i Turkiet beräknat 01.10. tjohooo.

Trevlig Midsommar gott folk.♥



Pusskram
//Mallan♥

SKÖNT vill ja lova!!!!!


Fyfan vilken toppen ikväll det vart, vinst med 2-0 underbart skönt vill jag lova. Nu kan man verkligen njuta av semestern och sova gott inatt:9 Idag åker vi drar här ifrån klockan 16. Men har lite att fixa innan dess. Ska upp skapligt imorgon och packa klart allt sedan iväg o handla lite artiklar som ska med :P Nu är man äntligen klar med alla låtar som ska med i mp3na lånade lillebrorsans med så har två st så nu har man fyllt dom med en massa låtar ;)
Nu känns de lite i ryggen måste lägga mig ner så får se om ja hinner uppdatera innan jag åker imorgon det visar sig.
Sov så gott kära vänner♥



Grymt bra spelat idag och as kul spel vi hade :)
♥Bästa laget ever har så skoj med er♥


Natti natti

Pusskram♥

JAG SÄGER BARA DET

SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!



MOHAHAAHAAAAA

1 Dag kvar!!

 


Dagens Sysslor!


♥Handla Check
♣Äta Frulle Check
♥Lägga in musik i mp3n Håller på med det nu :P
♣Tvätta
♥Dricka mkt vatten
♣Laga Mat
♥Diska
♣Packa Fotbollsväskan
♥Packa Resväskan
♣Match



Turkiet!



Ska det bli :)



Fint väder!

Min dag idag har sätt ut såhär. Började min dag med att äta frulle, cykla ner till mamma. Det va mkt skönt med en cykel tur i det härliga vädret. Syster o hennes familj var hos mor och fikade så fick träffa dom med det var trevligt. ♥ Sen blev det steking med mor skit skönt och varmt. Fick mig lite färg :) Drog mig hemåt vid ca kl 15.30. Det blev raka vägen hemåt slängde fram dammsugarn och torkade golven så det luktar citron här hemma nu :) Fräscht och fint :) Efter allt städ och fej så bytte ja om och drog iväg på fotbollsträning i hettan. Skönt att röra på sig lite. :)



Imorgon har jag lite att stå i har tvätt tid 12-17. Imellan ska ja hinna packa, laga mat och diska. Hej o Hå...
Sedan ladda inför kommande matchen mot Julita/gropptorp. Efter matchen ska jag njuta för då är det bara en sovnatt kvar sen bär det av till Turkiet:)   Wonderful♥




Tjaaooo♥

3 Dagar kvar!

 


Potäter och Sill.

Gårdagens match blev ingen höjdar match vet inte vad som hände. Blev förlust med 2-1. Men bara att ladda om batterierna och hoppas att det går bättre kommande match på onsdag.

Lite bilder från igår!

Men jag är hyfsat nöjd över min insats första halvlek men sen andra vetja inte vad som hände med mig och de andra i mitt lag. Bara bita i sura äpplet och hoppas på att vi är ännu mer taggade till nästa match!!!

Just nu känner jag bara att jag vill komma iväg och ha semester. Vila upp kroppen och bara slappa. Har ont i nacke och rygg vill bara att det ska släppa :( . Men först är det träning tisdag match onsdag. Så kan inte ta semester riktigt än haha.
Efter matchen så hade jag o min fina sambo lite mys och vi åt lite sommarmat. Grymt gott var det :)

Färskpotäter,sill,ägg,skinka och gräddfil med gräslök. Mums sa de i magen :p



Idag vet ja inte riktigt va ja ska göra. Men ska iaf försöka börja små packa resväskan lite och plocka undan lite här hemma. 13.30 ska ja se på när Portugal spelar.


Trevlig Måndag På Er!!!!

Pusskram
//Mallan♥






Shopping och film!

Igår va ja på Marieberg och shopade lite till Turkiet resan. Som närmar sig med stormsteg bara 4 dagar kvar nu :)

Tack för en trevlig dag brudar plus mor♥

Detta köpte jag!

Klänning: Gina Tricot 149:-
Sandaler: Skopunkten 249:-
Solskyddsfaktor: Cubus 119:-
Ljud kabel: Claes olssons 49:-
Läppfaktor: Apoteket 49:-
Bikini: Cubus, överdel 129:- underdel 99:-

Senare på kvällen kollade jag och min Älskling på en film Kick Ass. Den var bra :)

 

Just nu sitter man och klunkar i sig vatten. Så kroppen har lite o ta av till matchen idag :) Vi spelar mot Vingåker igen idag fast på våran hemma plan.

 

Hoppas ni haft en bra helg för det har jag haft :)

♥Med underbara vänner och med min underbara sambo♥

♥Ni är BÄST love♥

 

Trevlig söndag på er!!!!

ByE ByE


Närmar sig!!!



Hotell Akya snart är vi där


Grillning och Mys!

Igår tänkte jag städa och dona det gick inte alls bra. Men vart klar med tvättningen av fönstret i köket och bytte gardiner så det blev riktigt bra ljust och fint dock så syns det inte så jätte bra ljus på bilden men men. Sen la ja mig på soffan och det skulle jag inte ha gjort för då fastnade ja framför fotbollen på tvn haha. Illa jag som skulle städa och ha mig men det sket sig totalt haha. Men jag hinner ingen bråska för ja har ju Semester :P hihi

FÖRE ♥   EFTER


På kvällen drog ja och Pillan vi köpte oss grillkäk och tog oss en cykeltur ner till mor som hade lite tjejfest. Så vi hjälpte till med lite förberedelser och sen så skötte ja o Pillan grillen duktiga vi är. Det är faktiskt inte bara killar som kan grillar tjejer kan oxå ;) eller hur?? Maten blev as god.
Mamma och hennes väninnor drack shot på shot haha kul att se när en annan var nykter. haha va inte alls sugen påt så ja höll mig till cola o fanta och gjorde min svägerska sällis. Men det var trevligt igår, tack allesammans ni e för goa♥ Idag kommer ni dock inte må så bra hehe

Lite bilder hos Mor:









Blekfisen och jag testade mammas bikinisar, ;) Haha Så snygga :P NOT Vi bjuder på denna :)


Snygg stil Penny hahaaaa


Idag gick man upp vid nio och nu sitter man här o såsar :P Ska snart in i duschen och sedan dra iväg till Marieberg med Pillan och Anna. Ska bli trevlans som alltid när ja är med er♥

♥Längtar♥



Pusskram
//Mallan♥

6 Dagar kvar!

 

 


Härligt väder!

Underbart väder har man haft det början på semestern, imorgon sägs det bli regn o rusk. Blä trist..

Nu sov time ska unna mig en Låååånnngggg sovmorgon ;) Får se hur de går.

Hehe

Godnattt

 

Pusskram

//Mallan♥

 

 


Heldag!

Idag har jag haft en hel dag med denna sötnos♥ Vi har haft det så mysigt och så skönt i sommar värmen. Träffade mamsen ensväng på jobbet och sedan så shoppade vi 2 klänningar till Tilda as söt blev hon i dom :)

Här är bilder från min braiga mobil NOT haha
Men söt blev hon i dessa två klänningar eller hur?? :)



♥Tötisen♥

Här är en bättre bild på coolingen :)



Ha de bra pusskram
//Mallan♥


♥7 dagar kvar alltså en vecka kvar tills vi åker♥ Om ca 10 min är 6 dagar kvar ;)
♥Me like alot♥

4 veckor semester!!

Underbart nu har jag gott på semester :) SKÖNT som in i H******* :)
Tog ledigt i helgen som ja igentligen skulle ha jobbat. Så idag började min semester :)
Efter tre spenderades denna dag med Anna, Pillan, Gunnar o Ira. Vi kolla runt lite på stan sedan gick vi till statsparken och käkade o hade det trevligt i solen. Mkt trevligt tack raringar ♥ Ira åker ju imorgon kväll till Kreta i en vecka så jag o Anna kommer inte träffa henne på 3 veckor. Eftersom vi åker samma dag som hon kommer hem. ♥ Vi kommer sakna dig♥




Mjukglass moffade vi i oss med mums. Men nu är man proppmätt i magen haha




Ha de gött mina hjärtan ni vet vilka ni är ♥

Pusskram

//Mallan♥

Fotboll!

Nu har jag varit lång ledig enda från i fredags underbart skönt vill ja lova. Men imorgon jobbar jag sen ledig åter igen torsdag o fredag:p Sen jobb i 2 dagar sen SEMESTER!!! Weeeii. Fast hade nästa velat varit ledig i helgen o redan gott på semester :) hihi men bara o jobba o se glad ut.
9 dagar kvar nu tills vi åker till Turkiet gud så man längtar att komma ifrån kalla Sverige. Ska bli såå SKÖNT.
Idag har jag inget speciellt planerat, väntar på att solen ska komma fram på balkongen så man kan sätta sig där ett tag o sola sig lite :P Men ikväll blir de träning ska bli skönt att röra på sig :)

Igår vart det tvättning och städning. Skönt att det nästan vart helt klart :P har bara sovrum o köket kvar. Måste även tvätta köks fönstret. ;) Men efter allt städade så drog ja, Pillan o Anna iväg på en liten cykeltur till Backavallen för att se brorsen spela mot Eskilstuna. Ksk Vann med 1-0. Bra jobbat grabbar :)

Lite bilder kommer här.







Anna råkade spotta på sig själv. hahaaaa



ByE ByE
//Mallan♥

9 Dagar Kvar!!!!




Dear John.

 

Rekomenderar er denna film. Den är jätte bra :) ♥


Trögt.

Allt tvättande är klart. Allt är inne i garderoben. Nu äre bara denna förbannade städningen kvar. Men det är inte alls kul:( Fast det måste göras försöker poppa musik men det hjälper inte mkt. så det går riktigt trögt vill ja lova.




Nä ni nu jävlar ska ja se till att bli klar med städningen :P

Ha det bra

Pusskram
//Mallan♥



Juste ni kanske har märkt att jag tagit bort lösen o anv för att komma in. Men spara det ni som fått det. För det kan bli så att ja tar tillbaka det igen :P

Men jag hoppas inte att jag behöver göra det.

Leah-Sexy Bitch


Min helg i bilder!

Fredagen: Roadtrip till Linköping med mor, Jenny, Nadja och Pernilla♥



Lördagen: Dannes Student!!



♥Lycka till nu lillebror all lycka till dig♥
& ännu ett till GRATTIS!

Söndag: Match Valla- Vingåker vinst med 6-1


Måndag: Blir det te och tvätta, städa. Jätte skoj NOT!!!

 

Pusskram

//Mallan♥


Travie McCoy-Billionair


GRATTIS!

♥Grattis Lillebror till studenten igår♥


Danne ger sig snart ut i vuxen livet!

Nu går jag på ledighet. Underbart skönt :) Det gick bra på jobbet idag men vart jätte trött mot slutet av passet. Så det blev raka vägen hem o vila. Så nu är jag fitt for fight igen, snart träning ska bli as skönt att röra på sig :) På lördag tar min lillebror studenten as kul :) Ser ja framemot.
Så på lörda ska ja ner till mamma och hjälpa henne lite med alla förberedelser. Blir ingen sovmorgon för min del inte ;) Men det ska bli kul.



Danne är den andra i min familj som tar studenten. Kommer ihåg vilken glädje vilken lycka. Man minns så mkt då man själv tog studenten hur underbart det var. Nu är det bara ett fint minne man kommer ha hela livet :)



Dags att byta om, efter det iväg på träning!!!

Ha de bra vänner♥

Pusskram
//Mallan♥

Forgot.

Glömde ju!!!
11 Dagar kvar tills min semester börjar med :) UNDERBART SKÖNT det ska bli.....
Ska verkligen Njuta av min ledighet..

Yeeeeyyyy


Pussskram
//Mallan♥

15 Dagar kvar:)




Handling på H&M!!

Näst sista arbetsdagen gjord sen är man ledig fredag till tisdag underbart skönt♥ Jag jobbade till klockan tre sen drog ja ner på stan och fixade lite ärenden. Va tvungen att köpa nya bhar för mina är för stora inte skönt vill ja lova :( Men detta köpte ja så fina så :)
Allt är från Hm.



Efter lite renn på stan så drog ja mig hemmåt åt lite sallad och sedan satte jag igång med att röjja iordning lite här hemma. Så nu är toaletten, disken, vardagsrumsbordet, renbäddningen och plockat undan på golven. Nu är det lite ordning här hemma bara lite småplock kvar damsugning och golvtorkning kvar :) Skönt..
Har duschat med så nu är man ren,len och fin :) hehe

Dags att lägga sig ner börjar känna av ryggen. Ska nog köra lite sit ups innan läggdags med ;)
Ha det bra
Pusskram♥


Min dag idag!

Har varit händelserik med först besök hos naprapaten. Gick bra känns som hon fick bort det i ryggen, men man vet aldrig. Bara o kämpa vidare med stretching och övningarna. Efter det var ja nere på stan med mamma och mormor vi fixade Dannes student present/presenter. Blir nog bra :)
Sen hem till Syrran och firade lilla Gabriel som blir 4år imorgon, vi firade honom en dag tidigare eftersom vi jobbar imorgon. Det var mycket trevligt :)

Bjuder såklart på lite bilder :)









Blev ingen träning för min del ikväll pga att ja varit hos naprapaten :( Typiskt så fick vara hemma o tråka. Men sen frågade syrran mig om ja ville gå ut o gå med henne. Det var mkt skönt att få komma ut i friska luften. Mkt trevligt♥
Lille Marwin var med oxå på promenaden han är så söt så♥


Visst e han söt :)


Pusskram♥
//Mallan♥

Gagas nya video!!


17 Dagar kvar Nu!!!




















Snart är vi där :)




Vi ägde!

Igår vaknade ja som sakt tidigt kollade på 2 filmer. Dear John och Meet the spartans. Dear John var en kärleksfilm den va jätte bra så den rekomenderar ja starkt. Meet the spartans va rolig haha..
Jag var så grymt rastlös så drog ner på stan med Anna,Hanna o Pillan. Mycket trevligt.

Sen raka vägen hem till Anna. Iväg till samlingen. Underbart väder ute. Dock lite för varmt att spela fotboll i men det gick bra endå så ska inte klaga :) Första halvlek ägde vi matchen totalt, dock så fick vi inte in våra chanser. Vilket var synd. I andra så tappade vi lite dock så dominerade inte Julita/Gropptorp enligt mig. Då skulle ni ju ha vunnit med mera. haha Men jag är inte ett dugg bitter över att vi förlorade jag är så grymt stolt över mitt lag vi är så jäkla duktiga. Ångrar inte alls att ja bytte lag. Trivs som bara den. Det är de viktigast av allt. ♥ En eloche till alla som spelade igår vi var GRYMMA även till hejjarklacken. Förlust med 2-1 gjorde mig ett mål på en hörna så den gick rakt in i mål. Fan va glad jag vart och mina lagkamrater med kom och krama mig och var super glada. Det gör en varm inombords. :)
Bara att ladda om batterierna nu till vingåkers matchen på söndag då vi spelar vårat spel, det vi är bäst på.
Jag var glad endå fast förlust. :)

♥♥

Efter matchen så beställde vi käk en 65an från norr tog jag super gott. Dock var ja inte så sugen på pizza så åt bara lite grann. Måste ju unna mig de ibland :)
Jag gick och la mig skapligt tidigt igår kl: 9.00 va i säng. Mkt tidigt. Fast somnade inte förens vid ca tio halv elva då ja vred och vände. Hade ont i mitt knä vet inte va ja har gjort men det ömmar lite kan ja ju säga plus ett fint blåmärke på låret fett nice. Not haha.


Bra spelat igår tjejer vi ska vara stolta över oss :) Revanch tar vi på deras plan den 23e. YEY
Sen den 24/6 drar ja och Annisen till ett varmare ställe :)

Bilder kommer kanske senare ;) Beror på hur de är.


Pusskram
//Mallan♥




Slaappa!!

Dags för frulle det blir keso, yoggy och vatten bra med proteiner i så det kör ja på :) Slänga igång en film och försöka somna om är de ja ska försöka med nu :P


Denna blir det ;)

 

Ha en bra dag :)

//Mallan♥


Vi är på gång!!

Gick och la mig vid halv tre i natt. vaknade halv åtta så fem timmar har jag sovit inatt, inte alls bra :( Är så sjukt nervig redan nu hur ska detta sluta?? haha Det kommer gå som en dans på rosor. Positiva tankar flödar i skallen. Ser ut som det blir topp väder ute idag med grymt skönt :)


 

Idag händer det inte så mkt ska ladda till kvällens match då vi möter Gropptorp/ Julita.

Har en stark känsla att det kommer vara många som kommer och tittar ;) hehe

 

Varva ner lite nu kanske :)

Pusskram

//Mallan♥

 


Slappar.

Har kollat på ett avsnitt av Glee. Så nu funderar ja på om ja ska kolla på denna kanske, har dock sett den redan ett antal ggr men det va ett tag sen sist ;)

 

Pusskram

//Mallan♥


Smultronstället <3

Idag vart det en spontan grej, vi drog till smultronstället riktigt mysigt och underbart väder med underbara människor♥ Kunde inte bli en bättre dag.
♥Tack underbara vänner♥

♥Bilder från dagen♥
Min Glass :)

Dessans Glass!


Iras Glass!


Alecs Glass!!


Anna plus sin glass ;)


Pillis Plus sin glass:P


Alec med sin glass :P

Dessan :)


Alec posar med sin trollslända som hon fick på glassen :)


Pillis :)


Dessan va inte så nöjd med sin :P haha


Annisen fick Iras sandal ;)

Me hahaa


Vi avslutade dagen med Hagebyköpcentrum. Inhandlades lite grejs.



Jag köpte mig två par skit sköna skjorts 2st och ett par leggings :)

Sen blev det raka vägen till jobbet. Det gick mkt bra o jobba. Anna kom o hämta mig drog o solade lite sen till ica nära och handlade oss jordgubbar o lite smått o gott ;)
MUMS säger ja bara har ätit det ikväll så inte dåligt gott :)



Pusskram
//Mallan♥

The Script- Im Yours


Grillar!

Solen skiner, köttet ligger på grillen. Det luktar grillat. Så underbart. Nu fattas bara ledigheten och en kall. ;)
Igår hade ja inte alls lust att blogga är så trött på alla dessa dumma komentarerna. Fattar inte att folk bara njuter av att sabba för andra genom att vara dumma. Less på de vill ja lova.
Lite positiv tanke nu Mallan :)

Igår var ja hos naprapaten det gick bra. Dock så kände hon att ja var jätte stel i nacken så den var hon på och shit vad det känns idag. Både rygg och nacke känns som man tränat ryggen som fan. Typ som träningsvärk.
När ja kom hem satte ja mig på balkongen åt lite mat och solade tills det var dags för jobb. Underbart♥



Har jobbat idag med till kl 15 sen gick ja och min älsklingen en promenad till kvantum. Köpte grejer till grillningen. Skönt med en promis med sin älskade♥
La mig sen och vilade somnade på engång vill ja lova. As trött. Så gick inte upp förens kl vart halv sex, sex. Skit skönt :) sen var det bara att köra igång med grillningen :)



♥Trevlig helg kära vänner♥

Pusskram♥
//Mallan♥

Torka...

Har Blogg torka just nu känner inte alls för att skriva någe :(

Brandmanstest.

Ursäkta förra inlägget, men var så förbannad.
Har haft en bra dag idag endå :) Varit på stan med mamsen, vi kollade runt på lite grejer här och där. Hittade mig ett minnes kort på 4gb så hoppas det är bra nu och inte går sönder som det gjorde för mig ett tag sen.

Kl 17 var vi brudar på brandmanstestet. As roligt var det vill jag lova. Men varmt och jobbigt. Det var bara att bita ihop o köra på.
Vi började med att få brandmanskläder byxor och jacka + hjälm. Varmt var det i dom kläderna puhh. När vi fått kläderna på så var det dags för uppvärmning i 8min med tuber på ryggen som vägde ca 15-20kilo. Sen var det dags för att promenera på löpbandet, blev 20graders lutning på bandet tror jag så det va uppförsbacke. Kändes i vaderna vill ja lova. När man var klar med det så bar det vidare ut från brandstationen till brandslangen. Där man skulle springa med den en bra bit över hela gården sedan lämna den och springa tillbaka där slangen började och dra den tillbaka. När man var klar med det så skulle man ta och sätta ihop en stege och ta med sig den till en vägg och vrida den till en balkong. Klättra upp på stegen och ta tag i balkongräcket, ner igen, ta stegen och lägga tillbaka den på platsen innan. Sen in på stationen igen och såga av en tjock trä bit. Sen vidare till trapporna där man bärde upp viktväskor två stycken inte så farligt tunga. När man var uppe så skulle man lämna väskorna där och ta tag i en 50kg docka och släpa ner den för trappen. Man skulle vara rädd om huvudet och ta under armarna. Puuh KLART!!

Grymt kul och jobbigt var det :)
Det bjöds på kolsyrat vatten, kakor och frukt va behövligt vill ja lova.
Vi fick åka i deras "stegbil" och fick åka upp 27 meter upp i luften. Härlig känsla :) Kom as högt upp med den där kranen. ;) 

Blev lite rundvandring på stationen, fint hade dom :)
Vi fick broschyrer och en t-shirt. Grymt.

Tack för en bra dag vänner och brandmän. :)
Det var skit kul. :D

Efter det drog vi raka vägen hem och duschade. Sedan vidare till Mc donalds. Sen iväg och kollade på lite fotboll i det härliga vädret. Underbart. ♥

♥Tack allesammans som gjort denna dag♥

Bilder kommer imorgon :)

Pusskram
//Mallan♥


Nytt.

Shit måste verkligen köpa oss en ny säng och soffa. Men sängen är hel en så länge så först och främst måste vi satsa på en ny soffa. Vill typ ha en sådan soffa som är på bilden i tyg. Vet att Stoffe med vill ha en sån.

Så det får vi satsa på när pengarna finns ;)

 


 

Ska snart iväg med mamsen till elgiganten och kolla på lite stuff till min kamera. Har ju lånat Annas minnes kort ett tag nu eftersom mitt gick sönder, så kanske dags att köpa ett eget nu ;) hihi

 

Pusskram

//Mallan♥

 


22 Dagar Kvar!


Lycka.



Du är den som

gör mig glad
Ditt leende,
Ditt skratt
gör mig lycklig
Du är min sol,
Min lycka.

Du är den som betyder
någonting för mig
Du är det bästa
som har hänt mig
♥Jag Älskar Dig♥


♥You are my Everything Stoffe♥

 

♥Åren går och snart har vi hållt ihop i hela 6 år och längre lär det bli.♥

 

♥Älskar dig Kristopher Altebo♥

 

♥Du är mitt Allt forever and ever♥

 

♥Kyssar Din Malin♥


Växer så de knakar.

 

♥Svägerskans mage bara växer och växer. Så underbart att se♥

♥Inte långt kvar nu tills den lilla/lille kommer ut har gott så sjukt fort. ♥

♥Faster längtar till att få se dig♥

♥Mys Mys♥

♥Är redan moster och det är så underbart att vara det till alla tre barna♥, men snart ska jag även bli Faster med och det är så sjukt spännande♥

Pusskram

//Mallan♥


Mors dag firande.

Har varit nere hos mor min idag och grattat henne lite på morsdag som igentligen var i söndags. Men det gick inte då. Så det blev lite firande idag♥
Här är lite bilder från dagen!






Tårta åt dom jag fick glass. Eftersom ja inte tycker om grädde haha



♥Presenterna hon fick♥



Så detta har man gjort idag och jobbat till 21.

;)

Imorgon är ja ledig och då ska ja vara med på någon brandgrej med tjejerna haha ;)

Ha de bra
//Mallan♥


Nu är den slut.

Har precis kollat klart på det sista avsnittet av Lost, har följt det enda sen det startade och nu är den slut. Dock inte så bra slut :( Man trodde den skulle sluta annorlunda.

 

Idag har man jobbat till klockan 14. Sen vart det raka vägen hem till sängen och somnade bums. Sov i ca en timma, älsklingen hade gjort mat och sparat till mig, gulliga du♥ Spagetti och köttfärssås blev det, mums vare.

Sen var det dags att byta om och fara till kvällens träning var inte alls sugen ville bara vara hemma och sova haha.. Men det gick bra fysträning blev det och ja tror ja höll på att dö och svimma av. Det var så grymt jobbigt vill ja lova. Men försökte så gott de gick kämpa vidare. Mina snälla lagkamrater hejja och puscha på mig. Det gav pepp vill ja lova. Vart även illamående och fick bomb huvudvärk men jag kämpade på tills det verkligen tog slut. Så idag kämpade ja minsann. ;) Inte dåligt av mig..

När ja kom hem blev de att lägga in en hårinpackning i håret eller en olja som ja tänkte testa. Mandel olja äre. Så hade i det direkt i håret och satte på mig en snygg ica plastpåse eftersom ja inte hade någon mössa. Det fick duga med den haha blev så snygger så. NOT. Hade de i ca 2 timmar och har för en stund sen sköljt ur det så får se vad det blir för resultat imorgon det visar sig.

 

Kanske dags för sängen nu! :P

Imorgon är det en ny dag.

Missar dock träningen imorgon kväll, vilket är surt eftersom ja jobbar kväll. Men men så kan de va ibland. Får köra hemma träning istället :)

 

Godnatt med er♥

Pössss



RSS 2.0