ByeBye Sweden.

Dags att åka.. Vi ses om en vecka kära läsare:) Tror inte ja kan uppdatera bloggen från Turkey. Annars så kommer det mkt uppdate när ja kommer hem:) Den som väntar på någe gott väntar aldrig för länge. Hihi
Hörs om en vecka:)
Ha det bra Allesammans!
Ses everyone

Pussar & Kramar
//Mallan<3<3




Puss.

Igår vart det inte så mkt grillning. Men det va trevligt.

Nu är det inte långt kvar tills pågång, vi ska åka här ifrån vid ca två men ja och Anna ska förbi hennes päron och tanka och fixa lite innan vi åker till Nyköping så vi drar väl ca 13.oo. Jag har nu packat klart allt tror jag känns som man glömt hälften. Duschat har jag med hunnit med så nu ska man väl bara ta de lugnt och kolla väskan en sista gång, äta lite lunch sen åka.
Äntligen är dagen här som man väntat på och nu är det dags. Tänk att det gått så fort.

Klä på mig lite och fixa lite nu
Cya
Puss & Kram
// Mallan<3<3





Grillning<3

Nu har jag gjort mig klar för att bege mig till minn underbara vän Kakan<3
Blir lite grillmys och festande för endel. Älsklingen min ska med oxå jätte kul och vara med honom med innan man far iväg, men det hade även varit grymt skönt att bara vara hemma och mysa med älsklingen med men hade ju redan sakt att vi skulle komma så de känns inge schysst att banga. Blir nog kul:)
Shit va magen vrålar är skit hungrig känner ja och vi kommer väl inte käka förens vid åtta nio om vi har tur.. Måste nog kanske slänga i mig någe innan avfärd.
Jag har klippt Stoffe idag med vart så fint så, han vart nöjd och det är ju huvudsaken de. Jobbade till klockan tolv idag sen somna jag när ja kom hem var helt slut. Efter det så fixade ja och Stoffe lite med tvätten, så nu har ja lite mera ren kläder till resan och det är ju ett plus de.

Imorgon bär det av äntligen, som man har längtat. Ska bli såå skönt. Men kommer sakna min älskling:(




Kommer sakna dig älskling<3<3 Obs mkt gammal bild:) hihi

Nä ni dags att fixa lite sen dra iväg:)
Tack och hej hoppas ni får en trevlig helg
//Mallan<3<3


Don't Bring Flowers After I'm Dead.



Denna låt är skön:) Bra där Hassle..

Kramelikram
// Mallan<3<3


Herregud.

Ursäkta inlägget tidigare vart någe knas på blogg sidan där man gör inlägget.
Imorgon så jobbar jag till 12 sen hem och tvätta och packa klart det sista till resan:) Efter det bär det av till Kakan på lite grillning ska bli skoj. Men det blir nyktert för min del ska ju åka på lördan så då vill man ju inte direkt vara bakis, så skippar det.

Idag:
Jobbat klart
Tränat klart
Ätit klart
Duschat klart

Nu sitter man här i sin ensamhet och är hur trött som helst så blir väl sängen om en stund tror ja. Ska även upp tidigt imorgon med så de kanske bra om man lägger sig skapligt.

¤2 Dagar Kvar¤

Ska forstätta att titta på American Pie the wedding nu.
Men ni får ha det så bra
och jag hoppas ni alla får en kanon helg:)
Puss & Kram
// Mallan<3<3


Det är visst skillnad på folk och folk det tycker jag är konstigt..+ Att det ska tjatas så dant.. Ska bli såååå skönt att komma ifrån en hel vecka och njuta ska jag minsann göra.. I don't give a *****



¤2dagar¤

Jobba 7.oo-16.oo AVKLARAT Fotbolls träning AVKLARAT Ätit AVKLARAT Duscha AVKLARAT Det är typ det jag gjort idag. Nu sitter jag och kollar på American pie the wedding som går på kanal 6. Hehe. ¤Bara 2 dagar kvar härligt¤

So you think you can dance.

Nu har ja kollat klart på so you think you can dans:) Mkt duktiga dansare som är med där.

Zombie Dansen är lite cool:)
 
Så duktiga:)



Och nu är det Paradise hotel norge. Så ska titta lite på det nu tänkte ja sen blir de nog säng dags.
Oj då nu vart det helt plötsligt ¤3dagar kvar till värmen¤

Hejsvejs!
//Mallan<3<3


Benhinnan.

Har varit och tränat förut. Fick så grymt ont i min benhinna i västera benet. Har haft det ett tag nu och det gör så grymt ont. Så tror det är benhinnan som spökar, Stackars lilla mig:( Ajaj.
Annars så var träningen kalas. 
Just nu sitter man här vid dumburken och typ halvsover är så grymt trött nu känner jag. Förstår inte varför man blir så trött av att inte göra så mkt, det enda ja gjort idag det är att laga mat och tränat annars så har jag bara slappat och fixat lite musik till min mp3. Så förstår inte var tröttheten kommer ifrån. Kanske ska lägga sig snart innan tolv iaf försöka går ju. Igår så bubbla ja med Annisen till 01.30 på msn. Haha Men det var de värt för kul hade vi.

Vad har hänt med vädret. Det bara blåser och är kyligt inge skönt alls, tur att man åker iväg på lördag till värmen=)

¤4 Dagar kvar¤

 
Ska kanske bädda rent lite i sängen innan man lägger sig har tvätt tid på fredag så det är ju skönt att ha lite frächt i sängen:) Och när man är ny duschad med. Så ska väl kanske ta och göra de strax.

Puss & Kram
//Mallan<3<3



Underbart Fina Rosen.

Synundersökningen gick bra. Men det var dyrt som vanligt.Tack Anna för att du ville följa med mig dit. Efter det gick vi till apoteket och inhandlade kylbalsam och solskyddsfaktor till läpparna till resan.
Jag hade fått en ros av Stoffe som ja va tvungen att hämta ut, hade fått ett sms av interflora och där stog det en kod och en hälsning från min älskling så jag gick och hämtade ut den idag så grymt fin är den. Tack min älskade. Det var verkligen uppskattat Älskar dig<3<3
Efter jag hämtat rosen så följde ja med Anna hem till sina päron på lite mat, pommes, kyckling och sås kanon gott var det. Sen vart det lite fika. Tack så mkt för maten och fikat Annas snälla föräldrar.:)
Vi vart mätta och belåtna så efter vi varit där så drog vi iväg och solade, det var kanon skönt vill jag lova så härligt så.
Väl hemma sen så har jag inte gjort mkt, packat lite granna och bubblat med girlsen. Annars så har de inte hänt så mkt här hemma förutom att jag är själv just nu, för Älsklingen är på jobbet och kommer hem ca 02.15. Saknar dig:'(

Här är min underbart fina ros. Luktar så grymt gott med:)



Här hade ja precis hämtat den.

Här har den stått i vattnet i några timmar och börjar redan blomma ut:)


Så fin så:) Tack ännu en gång min Älskade. <3<3

Puss & Kram
//Mallan<3<3


Ps: 5dagar kvar till värmen men snart 4;)
 

Kvicksund-Gropptorp.

Då har man matchen avklarad, det gick sisodär 0-0 vart det men är grymt besviken att vi inte satte våra chanser.
Mina hörnor var helt perfekta men inte en kotte som kunde få in dom i mål mkt synd. Men tur att vi höll nollan iaf. As bra tjejer. Dom hade oxå väldigt bra målis och försvar som vi med hade. Men de vart iaf 1poäng vardera i serien. Nästa match kommer inte jag kunna vara med för då är jag ju i Turkiet, då spelar vi mot Julita jag hoppas tjejerna kämpar på som vi gjort dessa matcher. Skulle vara härligt med en vinst faktiskt. Önskar er all lycka i den matchen. Kommer hålla tummarna för er.

Imorgon så ska jag på synundersökning klockan 11.oo inget ja ser framemot men behöver verkligen mer linser så det är bara att pallra sig dit och kirra de.
Efter det så ska ja fixa lite till resan och kanske ner till värmbol och hälsa på mamsen.



Take Care sötisar
// Mallan<3<3



hihi.


Tänk om man skulle ha ett sånt är bröllop hihi=)




En grym Unge shit alltså tänk om man kunde spela sådär:)

Puss & Kram
// Mallan<3<3


7dagar.

Nu är det lördag och det betyder att det är en vecka kvar nu till Turkiet resan. Ska bli så grymt kul ser verkligen fram emot det. Just nu så sitter jag här och har lite svårt att komma på vad man ska äta ikväll och det blir inte bättre av att man är vrål hungrig så de blir väl någe lätt tror ja. Men frågan är ju vad, hm?
Jag har jobbat idag till fyra så är hyfsat trött känner jag och det har varit så grymt segt på jobbet. Annars ikväll så händer det inte så mkt för min del ska bara ta de lugnt och slappa framför tv och lägga mig skapligt, för ja ska upp tidigt imorgon igen och jobba. Jobbigt de känns men man får tänka på pengarna som kommer sen. Imorgon blir det match igen hoppas det går bra för oss:).

Måste kanske fixa någe att äta nu!
Trevlig helg på er;)
Pusss & Kram
//Mallan<3<3

Jobbar.

Nu sitter jag på jobbet mätt och belåten. Åt makaroner och falukorv de va hyfsat. Jag började jobba klockan 13.oo och klockan är inte mkt ska vara kvar här till kl 21:( trist vill ju vara hemma med älsklingen men de fick ja inte för ja ska ju jobba såklart. Vilket är synd.
Nu måste jag vila lite innan jag rasten är slut.

Ha en bra helg
Puss & Kram
//Mallan<3<3

Mätt.

Nu sitter man äntligen och är färdig, jag är mätt och belåten, jag har duschat mkt skönt. Så nu sitter jag här och tänkte lägga upp ett inlägg i min kära blogg.
Idag så har jag tvättat vilket var mindre kul, varit och handlat lite. Sedan vart det lite träning och det var grymt kul gjorde en massa nya övningar så det hela vart mkt roligare:) Härligt att röra på sig. När ja kom hem så skrev ja lite med Pillis på msn och vi tänkte träna lite mage och rygg oså, så vi körde igång våra cams och tränade tillsammans det va bra ide:) Så nu ska jag försöka träna lite sånt varje dag ca 10-15min. Grymt kul. Så nu är jag helt slut gjorde iordning lite nudlar och kyckling det va smaskit;) Orkade inte göra någe avanserat så de blev någe som gick snabbt. Mums mums.
Men nu sitter jag och tittar på design Simon och Tomas men snart är det slut, men tycker dom är bra och lite sköna gubbar haha.
 

Men ja ska nog kanske slänga igång en film eller någe och ringa älsklingen tror jag.
Imorgon blir det jobb som gäller för min del:( Börjar kl 13 en helvete tid att börja. Jag jobbar ja även lördag och söndag usch så tråkigt, känner inte alls för det.

Puss & Kram
//Mallan<3<3



Längtar.



9 dagar kvar nu raring för klockan är efter 00.00 nu alltså en ny dag hehe.. weeeiii;)



Härligt sol och värme:) Dock så är denna bild från förra året då jag och mamma va i Turkiet i Side. Men de gör väl inge en mkt härlig bild iaf:)


Pösssss på er(K)


Lite musik.







Lite musik på kvälls kvisten;)

Nä ni nu ska jag slagga.
Men vi hörs!
Puss & Kram
//Mallan<3<3




Norris.

Idag vart det en tur till Norris med Annisen, hittade tre grejer på rean hade ju inte tänkt köpa någe men självklart så hittar man någe som man fastnat för. Var mkt nöjd med inköpen, tur att det var rea;) Det gillar jag hihii.
Alla tre plaggen kommer ifrån Cubus på rean billigt och bra.


100kr                                                  100kr                                             50kr

Efter Norris vart det en liten fika hos mamma, sen vart jag och Anna super hungriga och då vart det mc donalds. Så då tog vi med oss det hem till mig och käkade det och kollade på i taket lyser stjärnorna, Anna ville se den så då kollade vi på den.
Efter filmen så drog vi och kollade på fotboll Ksk-Värmbol spelade på backavallen och bror min spelar i Ksk så hejjade på dom. Men det gick inge vidare för dom för dom förlora med 2-0 det var synd de:(




Tack för idag Anna:)

10dagar kvar till värmen..

Puss & Kram
//Mallan<3<3







Nattuggla.

Idag har jag jobbat till fyra, sen iväg på träning det va grymt skönt:) Efter det så vart det duscha och äta. Satt lite här och snackade med folk på msn ett tag. Sen fick jag ett ryck med att börja plocka undan och greja här hemma, vek tvätten, plocka ordning i min stöckiga garderob, fixa lite disk och gjorde rent i badrummet det behövdes vill jag lova såg ut som ett bombsnedslag hos mig och stoffe vet inte va vi tänk på. Så imorgon blir det nog städ om det inte blir allt för fint väder då pallar ja inte de. Då kanske det blir på torsdag istället. Men ofta man får ryck kl: 21.00 och är klar typ nu. Ja vet jag är lite tokig ibland, Nu känner jag att jag är sjuk trött i kroppen så ska nog gå och lägga mig tror ja så jag orkar morgondan. Ska nog busa lite med Annisen imorgon med:) Ska bli skoj. Nä ni kära läsare nu måste jag nog lägga mig.



Godnatt med er!
// Mallan<3<3




Skön Helg.

Fredags så vart det lite grillning och mys hos mor och far mkt trevligt var det<3 Tack raringar:)
Sen vart det lite öltält träffade lite folk där, sen bar de vidare till statt en sväng sista halvtimmen. Men de va sisodär där. Efter det så blev det raka vägen hem och sova gu somna på engång va inte dåligt rund om fötterna shit inte varit så ja vet inte hur längesen va ett tag sen iaf. Och ja mådde ju som ja förtjänade igår. Mådde så sjukt illa men de blev bättre sen med en kyckling tallrik och lite sol och bad med Anna och Pillan i Broby:) Mkt trevligt och grymt skönt att inte bara vara hemma och löka i de fina vädret. Efter det vart det mys med älsklingen med tacos och lite film terminator mkt bra film faktiskt;)
Idag så vakna ja vid åtta som ja ställt klockan på, började packa allt jag skulle ha med mig sen bar det iväg till Anna och vi drog iväg till Kvantum för att handla lite snacks och krubb. För vi skulle till stranden så det blev Lyttersta as härligt var det inte ett moln på himelen. Efter den fina dagen så drog vi till marmorbyn för att spela matchen mot Floda och jag invigde även mina nya skor jag köpte i fredags;) As bra gick de att spela i dom, dock lite skoskav från mina gamla pjuck. Men sånt får man väl ta, men ja hoppas att de inte blir mer skoskav nu pga dom nya så får hålla tummen för att de går bra och träna i dom tisdag och torsdag. Tillbaks till matchen vi vann iaf med 7-0 mot Floda grymt bra allesammans<3<3 Älskar verkligen oss när vi spelar så här bra det är så grymt kul med:) All beröm till oss. Tycker verkligen synd om er som skada er på matchen, krya på er<3<3 Ni som spelade så bra.

Nu ser jag att jag har visst bränt mig lite ajaj. Är lite röd här och där hoppas de lugnar sig lite, känner att de hottar i kroppen min just nu.

Puss och Kram
// Mallan<3<3


Lägger upp lite bilder senare:) Eller på facebook



tudiloo.

Nu sitter jag här, ute ser det varmt och skönt ut. Jag gick upp klockan tio och gjorde mig iordning så nu är jag klar. Väntar på att mamma ska höra av sig har försökt få tag i henne men hon svarar inte. Så hoppas hon ringer snart så vi kan knalla ner på stan en sväng och titta lite:) Även boka tid till synundersökning för linser.  Mina är slut nu har ju bara ett par kvar och dom ska ja använda på söndag på matchen så de är lite tajt med de just nu. Ska även kolla om de finns någe fint som man kan ha på sig ikväll. Ska festa ikväll så har ingen aning om va man ska ha på sig alltid ett problem haha.

Nu ringde hon så nu ska ja ner på stan en sväng:)
Ha det bra
Puss & Kram
//Mallan<3<3



Today.

Idag va sista arbetsdan för denna vecka:) Så nu är jag ledig tills på söndag vilket är skönt. Va och träna idag i hettan det va mkt skönt att röra på sig måste bli bättring på den fronten nu minsann.. Sen när jag kom hem gjorde ja inte så mkt duscha, åt och surfade och glodde på dumburken. Nu sitter jag här funderar på att sätta igång en film och gosa ner mig i täcket låter inte så dumt det elr?
Händer för skoj i helgen för er kära läsare??

17dagar snart 16 dagar kvar till värmen:)


Trevlig helg allesammans:)
Puss & Kram
// Mallan<3<3


Godnight.

Nu ska jag gå och lägga mig är super duper trött
Natti natti allesammans<3
Take Care:)
// Mallan<3<3


Blåbär i lingon skogen.

Idag så har man jobbar från klockan sju till fyra..Hade mkt roligt på eftermiddan efter de då jag och jenny fick lite skäll för vi tänkte göra blåbärspaj till dom boende. Hon som vart arg ville inte att vi skulle använda blåbären hon plockat utan att fråga henne. Hallå man kan ju undra liksom ställer man det i kylskåpen så får man skylla sig själv om man inte skriver på en lapp eller någe så man vet att det ska användas till dom boende blåbär och mjölk mkt att bli förbannad över. Shit säger jag bara. Och pensionärerna ville ju ha paj vi frågade dom innan om dom ville ha paj elr om dom ville ha bär och mjölk, alla ville ha paj med så vad gör man inte för dom liksom nä då ska en brusa upp sig och börja härja så som bara den. När vi bara ville ha lite mer blåbär i pajen då ska det bli världens liv för lite blåbär som finns att plocka överallt i skogen. Aja skratt retande var det iaf. Jenny och jag hade mkt roligt efter den händelsen, ute på ballen. Jenny fick världens skrattanfall och då passade ja på att filma henne haha ni ska bara se. *asg*  Hon visste inte heller om att jag filmade henne heller.
 


Efter jobbet bar det iväg hem och byta om till träningskläder, sedan drog ja till Anna som skulle köra. Det var mkt skönt att röra på sig lite faktiskt fast träningvärken var kvar sen i lördags. haha
Sen hem och duschade och käkade lite kladdmakaroner och hemma gjorda biffar som min underbara älskling hade sparat åt mig=) Tack älskade<3
Nu ligger ja i sängen och har precis kollat klart på en film mkt bra var den Bride Wars heter den:) Här har ni trailern, rekommenderar den mkt se värd:P



Puss & Kram
//Mallan<3<3


Dags igen.

Idag så började jag jobba igen efter en veckas semester som var sjukt kort och gick för tok fort:(Jag jobbade idag klockan 14.oo-20.30 med Jenny sen drog vi iväg och solade lite det var grymt skönt, det var väldigt behövligt med.. Nu gör ja inte så värst mkt lider fortfarande av träningsvärk och blåmärken här och där sen i lördags kan inte fatta att man kan få sån här jäkla träningsvärk det tar ju dö på en haha.. Men de går väl över hoppas ja;) Men man får en väckarklocka till sig att man inte tränat på ett tag så nu måste jag verkligen komma i form igen och få upp konditionen som man tappat, inge vidare faktiskt. Men det är bara och kämpa på.



Dags att sova nu ska upp tidigt imorgon och jobba börjar 7.oo till kl 16.oo lång och jobbig dag.. Får föresten sova själv ett tag för älsklingen kommer inte hem förens 02.oo inatt för att han jobbar, kommer inte träffa honom någe imorgon heller för då börjar han fyra och jag slutar ju fyra:'(

Take care everyone(k)
NattiNatti
Puss & Kram
// Mallan<3<3


The Hangover.

Har precis kollat klart på baksmällan, den var hyfsat bra och rolig:)





Puss & Kram
// Mallan<3<3


Ont.

Ja ni idag har jag så sjukt ont i hela kroppen. Träningsvärken är skit just nu kan knappt röra mig. Ont i nacken så att man håller på att dö, armbågen är svullen ont i fötterna som in i bomben. Jag tycker verkligen synd om mig just nu:( Men så är det när man inte tränat ordentligt på ett tag.
Vi hade ju cup igår på stalls backe. Det gick väl sisodär vi kom sist av fyra lag:( vilket var surt men men alla ville bara hem va inge kul alls att spela. Ingen va på topp dom sista matcherna vi var trötta och slitna. Men de va kul att vi fick 4e pris, och ett stort grattis till våran målvakt Catten som vart utsedd till cuppens bäste målvakt:)
Efter cuppen så orkade ja inte alls mkt var bjuden på fest hos Catten, och älsklingen ville att ja skulle med till Norris på bilträff. Men ja palla inget av de så det blev en kväll här hemma för mig själv kan säga att det var grymt skönt:) Men är fortfarande idag sjukt trött. Ska kanske iväg och fira lillebror idag. Inte för att orken finns men va gör man inte för sin käre bror:)

Imorgon börjar jag jobba igen, inget jag ser framemot:( Skulle hemskt gärna vara ledig ett tag till.

Nu är det bara 20dagar kvar tills jag lämnar Sverige och drar iväg till Turkiet gu så man längtar.:)



Puss & Kram
//Mallan<3<3


Grattis Tobias.

Grattis lillebror på din 12års dag idag:)



Puss & Kram
// Storesyster<3<3





RSS 2.0