Risgrynsgröt.

Just nu så står man och lagar risgrynsgröt för första gången :)
Har aldrig tyckt om gröt förut sen jag smakade på det för ett tag sen. Det var inte alls dumt med risgrynsgröt. As gott ju :)
Så snart är det klart, kokar även iordning ägg så det blir ägg mackor med mums mums.



Risgryns gröt recept: 4 pers.
2 1/2dl grötris
2dl vatten
1 kanelstång
1- 1/2 tsk salt
1 - 1/2 L Mjölk

Blanda ris, vatten, kanelstång och salt i en kastrull 2-3 min.
Tillsätt mjölken och koka upp under omrörning. Koka på svag värme under lock.
Koktid 40-50min. Beroende på hur fast gröt som önskas.

Lycka till :)


Pusskram
//Mallan♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0