Föredrar myskvällar <3 ;)

Igentligen varför går man ut för, det är ju endå piss tråkigt. Samma sak varje gång man gör sig iordning med smink och kläder som endå blir förstört senare på kvällen, man går på förfest och har skit trevligt, man dricker o dricker, man går ut o då är det samma trista dansställen. Med samma folk o fulla människor, man går och tar sig en bit mat, drar hem o sover, då är man sliten oftast och sminket helt förstört, kanske fått någe på kläderna. Dagen efter kan man må grymt dåligt och man är trött. Fattar inte vad som är så kul med det igentligen. Hehe Mycket bättre med hemma kvällar och myskvällar tycker ja. +et är att man slipper bakfyllan och minnesluckorna dagen efter. Så jag röstar starkt på mys kvällar är mycket mer värt.
Men det kan vara kul att komma ut nångång sisodär ;)
Och igår vart det ju 4e gången gillt och vi kom ut med nöd o näppe var inte speciellt sugen om ja får sägat själv. Fast det var kul att dansa av sig lite ;)




♥Tack för igår töser♥


Hoppas eran helg varit bra :)

Idag blir det jobb för min del börjar kl 14 så hinner vila upp mig som tur är, har huvudvärk och är grymt trött men man får skylla sig själv om man nu skulle dricka hahaaaa.

Ha det

Pössssss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0