Herregud.

Ursäkta inlägget tidigare vart någe knas på blogg sidan där man gör inlägget.
Imorgon så jobbar jag till 12 sen hem och tvätta och packa klart det sista till resan:) Efter det bär det av till Kakan på lite grillning ska bli skoj. Men det blir nyktert för min del ska ju åka på lördan så då vill man ju inte direkt vara bakis, så skippar det.

Idag:
Jobbat klart
Tränat klart
Ätit klart
Duschat klart

Nu sitter man här i sin ensamhet och är hur trött som helst så blir väl sängen om en stund tror ja. Ska även upp tidigt imorgon med så de kanske bra om man lägger sig skapligt.

¤2 Dagar Kvar¤

Ska forstätta att titta på American Pie the wedding nu.
Men ni får ha det så bra
och jag hoppas ni alla får en kanon helg:)
Puss & Kram
// Mallan<3<3


Det är visst skillnad på folk och folk det tycker jag är konstigt..+ Att det ska tjatas så dant.. Ska bli såååå skönt att komma ifrån en hel vecka och njuta ska jag minsann göra.. I don't give a *****



Kommentarer
Postat av: Anna

YES snart ligger vi på playan:D skönt att komma bort från ALLT <3<3

2009-08-20 @ 21:40:57
Postat av: carina

vad är det ni vill komma bort från?

vad äre för skillnad på folk o folk o vad tjatas det om???

2009-08-21 @ 11:56:53
Postat av: Anonym

Sv: Ina: Det är bara jobbigt när tränarna tar upp gång på gång att vi ska åka utomlands och igår sa dom att då vet vi vilkas fel det är om vi förlorar. Liksom säger man så.. Det tycker inte ja.. Så ja vart väldigt less på de att vi skulle iväg och de skulle vara dåligt med folk Osv.Och när vissa kan säga samma vecka att dom inte kan vara med på matchen, så det är därför det är skillnad på folk o folk. Och blir sura för att vi ska åka och vi missar en match och hur många gånger har man inte ställt upp och ordnat med jobbet att man ska kunna vara med och spela.. Så det är så det ligger till ang de där.

2009-08-21 @ 14:10:23
Postat av: carina

jaså okey, ne det är inge roligt. det är bara att låta det gå in i ena örat o ut ur det andra.Det går ju ändå inte o göra någe åt saken. Ni ska åka, så det är ju ingen mening för dem att tjata om det, men du mallan, dem har alltid gjort så o kommer ALLTID att göra. Man får helt enkelt leva med det, tyvärr... Vem är det mer som inte kan vara med på söndag då som sa det samma vecka?

2009-08-21 @ 14:51:33
Postat av: mallan<3<3

Sv Ina: Jo man får väl göra så men det är trist att de gör så..Nä det är en som hade kryssning men de va förra veckan, och hon får göra precis som hon vill och inte behöva vara med, men de kanske kan bero på att hon är ganska ny men ja vet inte.. Tycker det inte är så rättvist iaf. Men som du säger det är bara att låta de gå in i de ena örat och ut i de andra. Inget att göra åt.

2009-08-21 @ 15:23:37
Postat av: carina

jooo det är ju det, men men.... jaså vem är det då?? <3

2009-08-21 @ 16:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0