Går fort.

Helgen är nu över. Tog mig en hel helg ledigt så var ledig enda sen i torsdags och det behövde jag vill jag lova. Jag var med älsklingen och tog det lugnt. Behöver nog fler såna helger så grymt skönt.♥ Lillebror och Lollo kom förbi en sväng igår och hälsade på, mkt trevligt.

Nu håller jag på att tvättar vilket är mindre skoj men skönt när det är klart. Så medans man väntar på tvätten så kan man passa på att koppla av lite. Men jag ska ju även jobba ikväll med börjar kl 17.oo-20.30. Kort tur blev det. Skönt de.
Imorgon får man äntligen lönen weeeiiiihoooo:) Är inte pank längre då.

Nu: kolla på Ellen Degeneres och byta tvätt i maskin!

ByE ByE
(K)

......


Ulla bulla.

Det vankas Ullared den 4/11! Fan va skoj de kommer bli plocka hela vagnarna fulla det kan inte bli bättre haha
Inte så många dagar kvar till vi åker. Me like♥
Åker med dessa sköningar Mami, Ulrika och Pernilla, även med en massa okända människor. Bussarna är fulla vilket är trist då kan man ju bara sitta och glo ut genom fönstret elr flumma så som vi gjorde förra året haha men tur är det att man har en som man kan sitta brevid så man inte behöver sitta med någon som man inte känner, jobbigt isf.
Ulla here we come 10days left.




Puss & Kram
//Malin♥♥


Praktikanten.

 







 



As bra reklam, Ica reklamen är fan bäst! Haha


Gaga.

Lady Gaga- Bad romance


Lördag!

Nu är det äntligen helg och jag är ledig för engångs skull=) skönt.
Igår vart det en riktigt lång sovmorgon sov ända till kl:12.30 det var härligt. Sen vart det stor städning här hemma och det behövdes verkligen. Så nu är det jätte fint här hemma och älsklingen min hjälpte mig då vart vi klara fortare så det är ju bra det. Tack älskling. Efter städningen så fixade vi maten det blev pommes, fläskfile och beasås mums var de allt. Det blev bara en massa mys med älsklingen♥

♥♥♥

Idag är det lördag kom hem för en liten stund sen va iväg en sväng till stan och kollade nya hm och lindex, med Pillan. Vi bar sen iväg till mix it och djurmagasinet mkt trevligt. Nu är jag hemma, gör inte så mkt sitter här själv med pippin så är inte helt själv iaf. Stoffe är på truckutbildning idag och imorgon så han kommer hem kl:15. Då ska vi förmodlingen till hans mamma på lite mat. Längesen man träffa henne så det blir nog trevligt.
Ikväll så ska ja förbi Anna och titta till hennes kisse Simba, hon drog till Gbg idag så ska se hur han har de.
Annars så blir det en lugn lördag för min del.



Trevlig helg allesammans
ByE ByE
// Malin

Kvällen!


Här är jag inte så stor:P En liten skit haha
och upp piffad av storesyster


Nu har jag avklarat

♥Träningen
♦Duschningen
♥Är mätt och belåten efter min kycklingsallad
♦Tränat min fågel
♥Diskat och donat i köket

♦Gott ut med soperna

Och nu gör jag inte så mkt snackar med min syster på msn, mkt trevligt:)♥

Imorgon är det äntligen fredag och det vill säga att jag är ledig hur skönt som helst. Me like.

Puss & Kram
//Malin
♥♥

Gjort mkt idag.



Idag har jag
:

♦Farit hit och dit
♦Varit hos sjukgymnasten
♦Varit med syrran och barna
♦Varit hos Ortopeden
♦Nu Träna



XoXo Malin♥♥

Rihanna- Russian Roulette

Har ni hört Rihannas nya singel. Ganska så skönt:)


Ska till sjukgymnasten.

Dags att dra till Sjukgymnasten, men jag har inte så stor lust med det idag. För då måste ju jag ut i det tråkiga vädret:( Brrrrr




Hörs kanske senare

ByE ByE
//Malin
♥♥

Puss & Kram.

Idag har jag

♥Jobbat

♥Handlat

♥Duschat

♥Nu Blir Det Greys Anatomy

 

ByE ByE

//Malin♥♥


Full rulle.

Oj då nu har jag inte bloggat på hela helgen men jag har inte haft orken och tiden men nu ska ja uppdatera lite:)

Vad har hänt då?
I fredags så jobbade jag och skrev under en tillsvidare anställning har äntligen kommit upp i mina lasdagar, det känns hur skönt som helst men som sakt det kan hända va som helst kan ju även bli varslad.
Efter jobbet så drog jag, anna o Pillan till djurmagasitet köpte lite grejer till min pippi fågel som jag skulle få välja ut och köpa. Så efter det så drog vi till han som föder upp undulater, åh ni det fanns inte en utan flera stycken att välja mellan shit de va svårt. Men tillslut så fick jag en liten undulat unge på 6 veckor. Vi tror att det är en pojke men är inte säker än pga att han/hon är så ung så då är det svårt att se. Det ska bli spännande sen när den blir lite äldre så att man ser om det är en hane elr hona.
Efter vi hämtat undulaten så beställde vi lite käk och åt lite hos Anna, sen skulle Pillan hämta sin lilla kattunge. Så himla söt. Det vart mkt farande hit och dit, men det va skoj.




Lördags, Gick jag upp tidigt och jobbade till kl 12. Hem och duscha packa väskan sen bar det iväg till Anna där vi gjorde oss iordning och förferrade lite. Efter det så drog vi till Pillan och väntade på att Glenn skulle komma och hämta oss, när han kom så drog vi till Forssjö och festade med brorsans fotbollslag ksk. Mkt trevligt och godmat var det, och dans i massor. Tack för en kanon kväll♥♥♥

Fler bilder kommer så småning om upp på Facebook;)
Söndags, Huvudvärk och illamående. Mådde som sakt inte så bra, så det vart bara en massa häng i soffan framför tvn.

Annars så har jag bara jobbat och slitit.

Idag har jag jobbat och varit på duveholms musikalen min lillebror ville så gärna att jag skulle komma och titta så va gör man inte:) Dom var mkt duktiga.


Här sitter bror längst ut till höger.


Nu desparate housewifes.. Me like it:)

Puss & Kram
//Malin
♥♥

Parodi.

Så jäkla bra:)


Jobb Jobb.

Imorse fick jag gå upp lite tidigare än va man brukar, gick upp ca 9.30. Men jag är ganska så utvilad iaf så det är bra det:)
Jag började min dag med att göra mina stretch övningar och det gick kallas. Sen fortsatte jag med att pumpa magen och rygg även det gick yppeligt bra. Så nu är jag stolt för mig själv.
Idag händer det inte så mkt för min del, för jag börjar ju att jobba kl 12.oo en riktig pissig tid att börja men de ska väl gå. Jag jobbar till kl 20.30. Efter det då blir det nog fotboll som gäller Sverige spelar, det är ju ett måste att se men hoppas dom spelar ännu bättre än sist.


Nä ni nu kurrar magen som in i bomben, så dags för lite frulle:)


Tjaoooo
// Malin♥♥

....................


Less på mig själv.

Är så less på min magen så ja håller på att gå under. Jag måste ta tag i mig själv, äta mindre och träna mer mage och rygg. Men ibland så är det så sjukt svårt. Men jag måste för att jag själv ska må bra. För jag får bara en massa ångest när man ser sig själv i spegeln och så vill jag inte känna. Jag vet man ska vara nöjd med den man är men det är inte jag. Är så fruktansvärt less på mig själv. Så jag ska ta mig i kragen och ta tag it. Jag vill bara må bra, jag har perioder som jag bara deppar pga detta. Men som sakt det är bara jag själv som kan ändra på det.

Ska köra mage, rygg morgon och kväll men man kan inte bara pumpa magen för då händer de inge utan man får köra lite med maskinen först så man kommer igång och är uppvärmd och grejer sen är det bara att köra igång med magövningar och ryggövningar och kanske till och med armhävningar. ;)

Imorgon börjar jag 12 kanske köra lite då:)
När jag har mer pengar och när benet är bra så ska jag nog köpa mig ett kort på friskis och svettis. För att få mig lite mer extra träning. Men sist gick de inte så bra använde det bara nångång sen blev det inte så mkt träning. Så denna gång måste jag skärpa mig och verkligen använda kortet.
haha


Så nu fram med hårdhandskarna Malin och kör utav helvetet;)

Sån här matta skulle jag vilja ha, testade i lördags en sån hos Pillan hon har en. Den va grymt skön att ligga på och avslappnande var det med. Ska nog införskaffa mig en sån nån dag:)


Slut med detta dags att sova!
Godnatt med er allesammans som läser min blogg;)
//Malin
♥♥

New Moon.

Kan inte den komma ut snart:) Vill ju se denna.
Har du inte sätt ettan, då har du verkligen missat en bra film.

New moon är tvåan längtar tills den kommer ut på bio då måste ja se den:)

 


Undulat unge.

Duschningen avklarat skönt. Nu tittar jag på desparete housewifes så grymt bra serie:)
Juste på freda kommer det en ny krabbat till mig och Stoffe. Är så glad:D ni ska bara veta hur en liten krabbat kan uppfylla tillvaron. Vi kan ju inte ha några pälsdjur men en pippi fågel kan vi ha.
Det var ju ett år sen våran lilla Pirre gick bort. Har saknat hans kvitter och prat. Men nu ska vi skaffa oss en från början en liten han unge. Då ska vi träna upp den en massa så den blir hur tam som helst som Pirre var.


Längtar tills på fredag, då jag ska hämta den lille krabbaten:)



Bild tagen från Annonsen Blocket.se


En mkt gammal bild på mig och Pirre:)


Take Care!
//Malin
♥♥


********

Då var dagens träning avklarad. Det var mkt skönt att träna igen och det känns i benet vill ja lova men det är väl bara att fortsätta med dessa övningar. Men nu kan ja ju träna lite lätt och det är kanon. Träningen idag var rolig och så skönt att röra på sig man får sån glädje av träning:) Gillart..
Nu är det dusch som gäller sen ta mig någe smaskit att äta tror de blir någon knäckesmörgås och yoggy med musli i det för duga för mig ikväll.


Dags att hoppa in i duschen men skriver nog här mer sen:)
Ha de så länge
// Malin♥♥

You And I.


Mår Piss Idag.

Äntligen så är man hem kommen från jobbet. Hade fullt upp idag vill ja lova. Så nu är jag helt slut i både kropp och själ. Har så sjukt ont i ryggen, huvvet och i magen ni vet roliga veckan, det kan inte bara bli värre än detta. Så ska nog ta och vila mig en stund snart.
I lördags så jobba jag till halv nio sen bar det iväg till Pillan för lite fotbolls tittande, dock var det en skit match sverige skulle ju lätt ha vunnit men icke de inte.  Sen tittade vi på Fast and Furious. Efter det drog ja hem och somna på engång.
Igår så var vi och städade och grejade på planen inte så kul, självklart så var det bara en elr om de va två inte många var det iaf. Dålig stil av dom. Men det är ju som vanligt.
Efter det plus några timmar så drog ja och jobbade gick bra. Sen hem och duscha det va så grymt skönt.

När ja kom hem nu så låg de ett brev här vid datan, jag hade fått från ortopedmottagningen så nu ska man dit också den 22. Det blir mkt den dan för först ska jag till sjukgymnasten och sen till ortopeden. Oj oj och undra va man ska göra hos ortopeden. Hm? Men de blir nog bra får ja hoppas.

Imorgon är jag äntligen ledig känns som man jobbar jämt och ständigt nu för tiden. Så det ska bli skönt att få sova ut.


Helgens bravader är planerad
Iaf lördagen:)



Nu Knapra Ipren!!

ByE ByE

Malin♥♥


Stolt.

 

Jag är en Stolt moster till dessa tre småttingar♥♥♥



Tycker om er jätte jätte mkt, ni är så underbara:)
Vi träffas snart igen raringar♥

*Stolt Moster I am*
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Pussar & Kramar
// Moster Malin♥♥


Trevligt.

Har visst inte bloggat nu på några dagar har haft lite att göra så har inte haft igång datan heller så. Men nu ska jag uppdatera lite.

I torsdags vart det till och tvätta sen när man var klar med det, så var jag med syrran och barna hela dagen. Vi gick i olika affärer och kollade lite här och där sen vart det mc donalds det va längesen man åt där. Men gott var det. Efter stan så bar det iväg till syrran och vi hade lite mys pys. Sen när barna gott och lagt sig så umgicks bara jag och syrran mkt trevligt var det. Längesen sist. Me like it.♥




Igår Fredag hände det inte så mkt började jobba kl 14.00- 21.00 så jag gjorde inte så mkt kollade på lite tv och sen gick jag och la mig. Va aptrött.

Idag är jag uppe med tuppen ska ju jobba om några timmar trist att börja kl: 13.00 mitt i deras lunch. Tycker inte om den tiden. Men de får gå, många timmar blir de iaf så det är bra det:) Efter jobbandet så bär det iväg till min kära vän vi ska titta på lite fotboll tillsammans ska bli sjukt trevligt har inte träffat er på nästa hela veckan för att jag jobbat och inte fått träna så detta ser ja fram emot:) ♥♥♥

Så det är väl det som händer/hänt=).
Trevlig helg!
//Malin
♥♥


Aj F**.

Idag så fick jag äntligen komma till sjukgymnasten, känns så grymt skönt. Det var på tiden kan ja ju säga. Han drog i benet hit o dit fan så ont det gjorde. Men jag fick iaf lite stretch övningar som jag ska göra nu 3ggr om dan, och med ett gummiband. Sen ska ja tillbaka till han om två tre veckor o se om de blivit någon bättring. Han sa att ja skulle hoppa träningen denna vecka och bara köra dessa övningar. Men nästa vecka skulle jag vara med och känna hur det känns men han ville att jag skulle ta det lugnt då och känna efter hur de känns osv. Eftersom jag är vänster fotad så belastar ja utsidan av leden så det har blivit någon överansträngning elr va han sa för han sa en hel del så hände inte med så mkt haha. Men det är skönt att någe händer nu iaf så jag kanske slipper att ha ont för det är inte alls skönt.


Det syns inge men i det området det är där jag har så sjukt ont!!


Dessa gummiband fick ja ena är lättare och ena lite tyngre men skulle börja med den lätta.


Så ska man sätta gummibandet på foten sen sträcka ut de åt rakt och sedan sida till sida.


Annars idag så har jag jobbat och slitit. Handlade lite taco grejer så det blev det ikväll mkt gott var det. Nu har jag gjort mina övningar för idag. Så ska man se om man har ett bra minne att inte glömma göra dessa övningar. Jag hoppas att hjärnkontoret är på topp imorgon för idag var den inte det. För det första så försov jag mig imorse så vaknade kvart i sju och då började jag, kollade på klockan och då fick ja panik och stressen var i halsen. När jag skulle ställa mig upp så hade mitt ben somnat så hela foten veck sig så jag vricka såklart min vänstra fot först en gång sen engång till så då föll jag pladask på golvet och kunde inte resa på mig. Fyfan så läskigt. Fick tag i hemtelefonen ringde mamma fort som attan och sa att ja försovit mig och att ja låg på golvet och hade fruktansvärt ont men det försvann när jag massera benet. Men tur att det inte vart någe med foten. Sjukgymnasten kolla ju även foten så det va ingen fara med den. Skönt.

Just nu så sitter jag här och kollar på Family guy. Grymt bra program:) Men jag väntar på att Desparate housewifes ska börja. Det är ju så bra och så spännande. Efter det blir det sängen, så jag hoppas jag får sova inatt sov jätte illa igår. Kanske är därför man försov sig. Haha

Take Care
// Malin♥♥


Matchen.

Nu är sista matchen avklarad för i år. Vi kom på 4:e plats i serien, vi förlorade tyvärr mot Vingåker idag med 4-3 lite surt men nu är alla matcher spelade så de är både skönt och tråkigt. Vi kommer börja inomhus på tisdag och det är lite trist att träna inomhus men det är tok kallt på kvällarna och det blir tok mörkt för den delen.

Jag har ätit lite och duschat skönt var det. Nu tittar jag på tv och slappar i soffan är sjukt seg, jag har så sjukt ont i min stortå där ja haft en blå nagel ett tag nu och nu gör det fruktansvärt ont ajaj..Hela kroppen är mör nu efter matchen med. Shit.
Så nu åker ute skona in i garderoben så kommer dom fram nästa år igen:P




Tittar just nu på ensam mamma söker. Inte för att jag följer det men de finns ju inge att kolla på:( Eller om man ska slänga igång en film kanske. Får se vad som händer.

Ha det bra
Puss & Kram
// Malin
♥♥




Annisen<3

Någon dag här så ska denna raring gäst blogga i min blogg:)
Ska bli så spännande va hon tänkt skriva här. Är mkt nyfiken Anna hihi



LOVELY

Puss & Kram
//Malin
♥♥


<3<3<3

Helt slut idag efter en hel dag i norris:) Men skoj hade jag som alltid när jag är med er♥

Påväg. Ser ni Pillan har blivit brunett Så fint så.=)


Haha denna bjuder jag på:)


Denna köpte Anna så söt=)


   
Vi testade en hel del även kläder vi aldrig skulle köpa:P


Fina armband köpte vi♥♥♥

   

Detta köpte jag idag:) Mössa, finger vantar, klänning, mkt skön tröja och en skön kofta:) mkt nöjd är jag.


Tack för idag brudar

Pussar & Kramar
// Mallan
♥♥




Norris.

Godmorgon kära läsare:)
Idag så är man uppe med tuppen, ska nämligen iväg om ca 1tim till Norris med dessa två. Ska bli trevligt:)♥
Ikväll får vi se va som händer blir lugnt iaf. Men har inte bestämt mig än va jag ska hitta på, det visar sig.

♥♥♥



Puss & Kram
//Mallan
♥♥


Sova.

Orkar inte blogga ikväll är trötter.

♥♥♥
Ska sova strax

Natti natti
Puss & Kram
//Mallan♥♥


Så grymt bra.

Shit han är bara för bra.. Han ägde helt enkelt.=)

 


Trött, Sliten, Trött.

Kan man lugnt säga att jag är nu. Jobbat som vanligt idag, tränat, glo på tv och slappa. Men jag är ledig lördag och söndag så det är skönt det. Att man får lite ledighet iaf.
Idag ringde äntligen sjukgymnasten det var på tiden. Så nu har jag tid där kl 12.00 den 12/10 men han skulle höra av sig till mig om han fått någe återbud. Då skulle han höra av sig till mig och det är ju snällt det;) Vill ju veta va det är för fel på mitt förbannade ben. Ska bli skönt. Juste det var på Starrvägen inte sparrvägen som ja skrev i tidigare inlägg haha. Blev lite fel. Som sakt trött är man..
Träningen idag var kanon förutom att det va grymt kallt brr. Men grymt skönt var det att röra på sig.

♥♥♥

Igår så var denna raringen på besök på jobbet:) så himla söt. Stolt moster minsann:)
Matilda♥



Mina planer för helgen är att det ska bli
♦Lugnt
♦Slappa
♦Shoppa
♦Spela sista Matchen
♦Umgås med älsklingen♥
♦Umgås med mina raringar♥
♦ Äta, Sova och åter sova.



Pusss & Kram
// En trött och sliten Mallan
♥♥











Tjaffs hit tjaffs dit, skit snack hit och dit orkar inte bry mig mer...Skönt att byta ställe imorgon...




RSS 2.0