Fundersam.

Nu är äntligen helgen gjord har jobbat från i torsdags & hela helgen tills idag måndag, det va mkt jobbigt vill jag lova. Men nu är det över & jag är iaf ledig en dag & det blir imorgon ska bli skönt att bara slappa känner att jag verkligen behöver det nu.. Oså ska det bli skönt att träna..
Jag är väldigt fundersam på mitt liv just nu vet inte varför.. Blir bara så trött & så åter trött vill inte gå in på detalj orkar inte lägga energi på de.. Elr det har lite med jobbet & göra ringde & kolla mina las dagar & jag är inte uppe i mina dagar börjar tappa suget snart känner ja blir så deppig men måste kämpa vidare & jobba på så ja får ihop dom där dagarna.. Slutet av detta år kanske man är ambilerad elr va det heter.. Känner att det tagit sån tid.. Är så trött på att gå på timmar just nu.. Men det är ju alltid någe, jobba behöver ja så..

Igår så spelade vi mot serieledarna Åkers If det vart tyvärr förlust med 1-0 kände verkligen att kämpar glöden bara försvann efter målet som va ett skit mål det skulle varit mer rättvist om det hade blivit oavgjort men inget man kan göra åt nu tyvärr mkt synd att det inte gick som just ja ville men men.. Trodde iaf att dom var bättre men det det va dom inte vi hade våra chanser vi med men vi kunde tyvärr inte få in boll fan vilket är mkt synd.. Men vi har ju en match nu på torsdag igen mot Kaik & då hoppas jag det går mkt bättre=)

Vad har hänt idag då hum inte mkt jobba till kl 16 sen iväg & handlade lite.. Sen hem igen & fixa iordning mat oså slappa mkt skönt vill ja lova ska nog lägga mig snart känner ja.. & imorgon då då ni ska jag inte ställa klockan bara kliva upp när jag vaknat & vill gå upp..;) as skönt..

På Fredag så ska jag hem till min underbara vän Carina<3
Då blir de fest kanon kul as längesen vi festa så det ser jag fram emot:)



Ha det bra allesammans=)
Pusss & kram
//// Mallan<3<3

Good Girls Go Bad (feat. Leighton Meester) by Cobra Starship.

En mkt skön låt:)




Gropptorp- Stora sundby.

Yes vi vann mot dom med 2-1 fan va skönt det var med ännu en seger vill jag lova..  Vi är så jäkla bäst helt enkelt..Skit bra jobbat mina underbara lagkamrater:)
Domarn sög så det heter duga vaddå döma åt hemma laget jäkla hemma domare.. Du sög riktigt hårt.. Idiot kan man ju säga att han var..

Haha vilken bild:) Roligt det ser ut.. Fler bilder kommer nog imorgon:)

På söndag ska vi spela mot serie ledarna Åker så vi får se hur det går, hoppas på ännu en vinst elr oavgjort:) Vårat lag känns as bra nu mkt folk som är med plus en full bänk helt kanon.. Oså har vi fått 2st nya spelare jätte duktiga tjejer:)

Nu sitter man här ny duschad & fräsch & mätt i magen kan det bli bättre:P ska även snart gå & lägga mig ska ju upp & jobba imorgon till kl ett som tur är:) sen ska jag nog bara vara med min underbara älskling<3 Han hade gjort en smaskig sallad till mig tills jag kom hem från matchen det va kanon gott=) Tack älskling.



Nä ni mina kära läsare nu är det dags att hoppa i bingen!
Men ni får ha det så bra;)
Natti natti
Pusss & kram Mallan<3<3


Svennebanan.



Denna låt är ett minne blått från kryssningen den poppade vi vill ja lova haha;)

ledig.

Idag har jag varit ledig & jag har inte gjort ett skit känns det som, jag skulle ha städat & grejjat här hemma men inte det inte.. Men mat gjorde ja iaf.. Det vart potatis, löksås & stektfläsk det va mumsigt.. Så lite duktig är man väl hahaa..
Annars då vad har hänt i mitt liv jo vi hade ju match den 10e mot torsharg & då vann vi med 1-0 as skönt med vinst.. Vi skulle ha haft en match nu i söndags men den vart tyvärr inställd så den matchen spelar vi imorgon kväll istället, så först blir det jobb för min del till kl 14 sen ladda inför matchen..Det är mot stora sundby vi spelar mot imorgon ja hoppas på vinst=) men man vet aldrig men man kan ju alltid hoppas endå.. hihi..
Denna helg är det jobb som gäller för min del detta är min jobbar helg, men det kommer nog gå bra:) Oså ännu en match på södag då blir det hemma mot Åkers If kl:17.oo.

Detta är väl det som kommer hända för min del denna vecka.. Så det är bara & bita ihop & jobba denna helg hehe..

Vet att ja är dålig på att uppdatera min kära blogg. Men ja uppdaterar när ja får lite tid & lust att skriva.. Lust måste man väl ha annars blir det väl inge bra haha;)


<3<3Me Loves Stoffe<3<3

Take care everyone!
Pussskram Mallan<3<3

Kryssningen.

Då var det ca en vecka sen man kom hem från den händelserika kryssningen.. Hade grymt kul med mina kära arbetskamrater & Anna=) Den vart verkligen lyckad.. Alla höll ihop.. Men så mkt som ja & Anna dansade på club seven, shit det va längesen vi dansade så mkt och va vi ägde hela club seven..:) Dom andra orkade inte med vårat tempo & vi va kvar där inne medans dom gick ut en sväng några gånger.
Vart så lyckat weeeiiiii

Här kommer det lite bilder från kryssningen=)





Äntligen på båten:) Min & Annas fina hytt hihi



Sen vart det äntligen buffe & mat shit va vi va hunriga:)


Oså var det dags igen;) Förferra lite i hytten..

DANS PÅ HÖG NIVÅ!





TACK ALLA FÖR EN HEL GRYM KRYSSNING OCH DET KOMMER NOG BLI EN TILL RESA I OKTOBER:) hiihi



VI BARA ÄGDE HELA DANSGOLVET PÅ CLUB SEVEN HAHAAHAAAAA<3<3


PUSSSAR O KRAMAR MALLAN<3<3

Resultatet.

Färgningen & klippningen igår gick jätte bra tack Jenny=) inte för att det syns så mkt att ja klippt mig men bra vart de iaf känns så mkt fräschare nu & bort med den ljusa utväxten men nästa gång ja färgar så blir de nog inte svart blir nog någon annan färg då men vet dock inte vad för färg:P hihi.. Tack ännu engång Jenny du är en underbar vän<3<3<3

FÖRE                                                                          EFTER

  


Take care
Pusssisssar
Mallan<3<3


Toppning & färgning.

Just nu sitter man & inte gör många knop, känner att tröttheten börjar krypa fram & ögonlocken åker ihop.. Nä skärpning Malin.. Du ska ja bli klippt & färgad i skallen snart ju;P
Japp så är de min kära arbetskamrat Jenny ska komma över & fixa & dona med mitt hår ska bli jäkligt skönt att bli av med utväxten vill ja lova.. Detta blir nog sista gången det blir svart färg.. Är så trött på allt som har med mitt hår att göra just nu men det blir bättre snart om några timmar:)
Vad har hänt idag då hum? jo ja har jobbat till klockan ett idag med Jenny sen vart det möte.. Vilket va mindre kul höll på att somna flera gånger om.. Men ja fixa det höll ögona öppna som tur va;) haha

Igår va ja & Jenny & solade.. Jenny hade inte turen med sig & brände sig ganska rejält stackars dig pullan:( Sa ju till dig att du skulle ta 8 min men hon tog 12 min andra gången likaså första gången med.. & det tyckte inte hennes hud om.. Stackare:'(

Snart drar vi iväg på kryssning med & det är det enda vi pratar om just nu på jobbet verkar som alla ser framemot det=) & det är ju kalas bra ju, kommer nog bli grymt kul=)
& mitt kära tjejgäng vi måste ta & fixa en kryssning snart skulle vara kanon kul=)

Idag kom Syrran & Matilda hem så jag ska nog ta & hälsa på dom raringarna imorgon för då är ja ledig hela dagen:) yey..
 

Köpte två par skor för ca 2veckor sen=) va tycks lite högt för min smak men någongång ska
ju vara första;P hihi Va tycks??

 

Nä ni dags & damsuga av lite innan Penny kommer:P
// Mallan<3


Missing.



Fy va kul man hade förr=)
Vi hade våra tokigheter jämt & ständigt nu händer inte detta inte allt för ofta..
<3<3<3Saknad<3<3<3


Take care everyone
Pusssisssar<3
Mallan<3<3


Blivit moster igen=)

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN LILLA MATILDA
Idag kom denna lilla tös till världen kl 10.01.. Grattis till Min käre Syster & hennes man:) Är så glad för eran skull.. Vill bara att ni ska komma hem så ja får krama om dig. Hur söt är hon inte lilla Matilda.. Jag är en super glad moster idag:D *ler*

ETT NYFÖTT BARN
Av: Siv Andersson

Det är som ett mirakel
när ett barn har blivit fött
- ut kom en liten mänska
som ingen förut mött!

Ett spädbarn är så vackert
och dess doft helt underbar.
Och det är nåt visst med blicken
som är sällsamt vis och klar.

Från den stund man tar emot det
blir inget mer detsamma.
För ett barn förändrar livet
för sin pappa och sin mamma.

Ett sånt hav av ömsint kärlek
som plötsligt väller fram
för detta lilla under
som ännu vägs i gram.

All Lycka till er<3<3


Gropptorp - Valla

Igår vann vi en klar seger mot Valla hela 4-1 slutade matchen med det va riktigt skönt med en seger:D.. Jag tyckte ja spelade suveränt första halvlek tills ja sträckte låret så typiskt men ja kämpade på endå men inte gick de bra andra halvlek för min del men fick lite stöd av mina kära lagkamrater så ja fortsatte att kämpa på nere i försvaret.. Det va riktigt skönt med en seger.. Förra söndan spelade vi emot Vingåker & det slutade med 0-0.. Ingen av oss gjorde nått mål men det va tur det.. Fast det hade varit kul med en seger eftersom dom trodde så mkt i VIngåker att dom skulle ta oss men det gjorde dom inte vi stog emot.. Haha..

Idag måndag är jag ledig riktigt skönt har ju jobbat hela helgen så känner att jag behöver mig lite ledigt.. Men imorgon jobbar jag igen fast då börjar ja inte förens vid fyra men då får ja lite sov morgon & det är ju inte dumt det;) Dock så missar ja träningen men det gör inge behöver nog vila mitt lår så ja är pigg till nästa match på söndag mot Torsharg..

Annars denna vecka blir det en lugn vecka med jobb.. Ska jobba denna helg igen vart visst två helger på raken men men va ju ledig två helger på raken så då blir de ju så tyvärr:(  Annars i helgen så blir det en vit helg för min del pga att ja jobbar..


Dock är denna bild från då när vi spelade en träningsmatch på konstgräset mot Valla men va gör det:P hihi




Ha de bra allesammans
Pusss & kram
Mallan<3<3


RSS 2.0