Musik!!!!

Bert haha ;)
ÄR DET SÅHÄR NÄR MAN ÄR KÄR NÄR MAN ÄR LITEN



Anna ville att ja skulle lägga upp denna :) Så vad gör man för sin underbara vän ♥
Beautiful Life

 

 

PÖSSS OCH HEJ


Roxette!


Carpe Diem!

Nu är man mätt och belåten! Älsklingen gjorde iordning chili con carne o ris. Det blev gott men starkt, han hade visst haft i lite jalapenos. Men de funka hihi
Har städat och haft mig lite idag, det behövdes vill ja lova shit. Men det vart inte stor städning direkt blev bara lite plock, damma och dammsuga. Satte även upp lite tavlor blev så fint så :) Hade visst en tavla vi fått i julklapp som inte kommit upp än så det kanske var dags nu hehe.. Även några från ullabulla kom upp med :)

Carpe Diem köpte ja på ulla bulla :)

Även denna sov gott :)

Fick denna på julafton så nu är den äntligen uppe på väggen haha ;)

Köpte två nya blommor till köket, när ja o anna var och handlade. De andra hade ja lyckats dödat haha
blommor är inte riktigt min grej :P


Hoppas ni haft en bra dag även fast det har varit trist väder!! :)

Pusskram
//Mallan♥


Tjaoo!

Tjaooo dags att dra till jobbet!!
Hoppas ni får en toppen bra dag allesammans♥

//Mallan♥

Grattis Lillebror<3


Grattis på 19års dagen min käre lillebror,
Hoppas du får en underbar dag idag.
♥Love you♥

Pussar & Kramar
//Storesyster♥

Bebis<3

 

Svägerskan börjar bli en liten knubbis. Så söt mage♥

Jag är verkligen nyfiken på vad det är för en liten krabbat som finns där.♥

Har fått känna på dina kickar. Så Härligt och så mysigt.♥

Varit med på ultraljud och det var en upplevelse vill jag lova.

Har fått se många bilder på hur magen växer alltså så växer du lilla raring. :)♥

♥Faster är mkt nyfiken med andra ord♥

♥Min storebror ska bli pappa och min bästa vän ska bli mamma♥

♥Gulli gulll♥

♥Älskar dig min underbara vän♥

 

Pusskram

//Mallan♥


Nöjd!



♥Hadling Check
♥Träning Check'
♥Duschat Check
♥Ätit äggmacka och oboy Check
♥Nu kollar jag på Hollywood fruarna och kopplar av :)



Pusskram
//Mallan♥


Kanon Helg<3

Ännu en lyckad helg :)

Fredags så hände det inte så mkt för min del jobbade kväll, och det gick bra. Var på stan ensväng innan jobbet med Pillis, vi gick och tittade lite oså köpte ja lite cider till lördagens bravader.

Lördags: Blev det inte mycket sömn somnade vid två på natten i fredags sen skulle man upp kl 05:45 för att man börjar jobba kvart i sju. Så jag var skapligt seg på lördagen på dagen. Jag slutade vid två, tog cykeln raka vägen hem. La mig och vilade en stund men det gick inte alls bra, det bara kröp i bena på mig vart så rastlös så jag sket i vilandet och började göra mig iordning för kvällens bravader. Vid tjugo i fem kom Alec och brudarna så då drog vi till Duveholm för lite bowling med laget. Det var jätte skoj och jag var taggad till max. Men sen kom tröttheten efter 2serien i bowlingen och det luktade mat så vart grymt hungrig. Kl slog sex dags för MAT tacobuffe stog de på menyn. ÅH så gott de va :) Men sen vart vi så grymt törstiga så vi drog vidare till Alec som skulle byta om och fixa sig lite :) Efter lite piffing så kom Hannas bror Andreas och hämtade oss grymt snällt tack Andreas :) Han skjutsa oss till Malin B. Där var hela 29st lagkamrater :) As kul att vi blev så många..
Kvällen bjöds på många tokigheter och roliga lekar hade vi med. Många kort och filmer vart det på min kamera ca 361 st de mesta vi kommit upp till någonsin. Roliga bilder och filmer har jag nu haha..
Vi dansade som bara den med och Hanna bjöd på sig rejält och visade sina sköna dans movs.
Sen började det tunna ut på lite folk, så då var det dags att dra vidare till statt. Där fortsatte dansen vidare. Men sen vart vi så grymt trötta så vi drog till donken och käkade lite. Pallrade oss hemåt, jag hade ju visst råkat knäppa min jacka lite tokigt brännvin förstår ni lite trött och drunk haha illa det där.
Skönt att komma hem slocknade på engång när ja slängde mig i sängen.

Kommer lite bilder här från kvällen :)

















Haha :P

Söndagen: Gick så grymt fort pga sommartid! Dagen bara drog iväg. Mamma ringde vid 11 och fråga om ja skulle med till lillebror och fira honom. Ja vad gör man inte för sin käre bror. Var verkligen ap trött men det gick ann. Hade jätte trevligt hos Danne och Lollo. Mamma, mormor, Lasse, Sistra mi Linda och Gabriel kom dit oxå. Kul att träffa allesammans. Danne är duktig musiker så han spelade lite på sin gitarr och Gabriel försökte ta sig ton :) så söt..

Stressa hem, packa väskan, sätta in linserna, fixa håret. Sen vart det dags för våran träningsmatch mot Dunker. De första 10min vet ja inte vad vi höll på med. Och jag visste inte alls vart ja skulle hålla hus, fick testa på innermittfällts plats i början. Men där sög jag vill ja lova vart skit rörigt för mig där. Men sen fick ja komma tillbaka på platsen jag hör hemma på och spelet såg även mkt bättre ut sen. Vet inte om det var pga mig men baklinjen blev bättre iaf :)
Andra halvlek var det jätte kul att spela allt gick så bra vi hittade varann och spelet vart så bra.

Det blev iaf vinst med 5-3 mot Dunker på hemma plan i slask och gegg. Jag hamna självklart i en pöl haha..
Men det får man tåla lite skit skadar ju inte :P  Självklart så har jag bilder och filmer från denna match :) Två filmer är ju uppe på bloggen under :)

Här bjuder ja på lite bilder!




Sunkan sköningen själv, ja de är en blöja hon har på huvve haha :P

Uppvärmning :)

Då var det dags!!



Gunnar laddar för en utspark :)









Tack Alla Goa Lagkamrater För Denna Helg<3<3<3<3


Pussar & Kramar
//Mallan♥


Valla- Dunker

Ett lite roligt klipp på mig! Från matchen idag hahaaaa

Snyggaste målet och snyggaste hörnan :)

 

Vinst 5-3 till oss :)


Star Pilots!


Sova.

Nu är den klar har fixat med Saras blogg. Blev faktiskt nöjd med den :) Hoppas bara hon blev det, för de är huvudsaken.. :)
För att se designen så kan ni besöka hennes blogg här


Nu ska ja nog ta och stänga ner dumburken och sova lite :)
det är ju en ny dag imorgon med.

Godnatt med er sötnosar♥

Pusskram
//Mallan♥

Bilder från Roadtripen.

Anna moffar candy :)

Pose :P

Hanna tog en powernap ;)

Nice As Hanna.. Hahahaaaa

I väntan på Pizza :)

Mumsfilibabba :P

Kramkalas :P

MYS♥

Snyggaste posen :)

 

Finns mer skoj men de håller vi för oss själva ;) haha

Fina bilder va?? :)

Pusskram♥


Fullspeckat.

Idag har ja inte alls gjort mkt bara slappat på soffan.. Har varit jätte trött idag och jätte seg inte alls kul när man är så i kroppen. Ikväll blir det träning åter igen och den här gången ska ja ta med mig både mobil och nycklar. haha

Helgen är planerad:
Fredag :
♦Slapp först, stan & till gröna skylten, sen jobba 16-21
Lördag :
♦Jobb 7-14 sen hem och göra sig iordning och dra iväg på bowling och tacobuffe med laget.. Sen efter det blir det LAGFEST ser jag framemot :)
Söndag :
♦Förmodligen BAKIS, Träningsmatch mot Dunker.

Detta är min helg fullspeckat som vanligt ;P hehe


♥Love♥


Pusskram
//Mallan♥


Panik.

Ingen kul kväll igår kväll. Fick verkligen panik. Jag hade lämnat kvar både nycklar och mobil hemma för Stoffe var hemma så då tänkte ja då kommer ja ju in. Men hade inte tanken på att porten är låst när ja kommer hem från träningen.
Fick verkligen panik, röck i port dörren men ingen hörde, ropade på stoffe försökte mig på o kasta sten på fönstret med det var inte det lättast när man bor högst upp. Sprang till Anna porten där var oxå låst, sprang runt till hennes fönster ropade och försökte kasta sten gick inte heller så bra.. Ingen hörde mig. Fick verkligen panik så sprang tillbaka till min gård med genom blöta skor och frusen. Sen gav ja upp och satt mig utanför porten och hoppades på att någon skulle komma ut. Men inte en kotte ville komma ut.. Så kom ja på att Nettan mammas vännina bor ju längst ner och huset brevid mitt. Så ja knalla dit och letade efter någon pinne men hittade ingen :S Slängde en snabb blick mot alla trappingångarna och den i mitten tändes och ja bara kuta dit. Dom släppte ner mig i källarn och ja kom in.. Shit panik till max.. Stoffe tog hand om mig var verkligen sten frusen från topp till tå men mest om fötterna, knall röda och bara värkte. Fick sitta i badet och värma upp stackars mig, var ute i ca 30-45min.. Nu har jag lärt mig en läxa ALDRIG lämna kvar både nycklar och mobil hemma.. Shit..



Men skönt att jag kom in iaf :)

Pusskram
//Mallan♥


Alltid krångligt med överskrift!

Idag har man inte gjort många knop. Fixat lite med Saras blogg design de är Hanna Ts syster. Så det har man donat lite med och slappat här hemma. Riktigt skönt faktiskt.
Ikväll är det dags för fotbollsträning igen ska bli skönt. Ha smufflat i mig lite godis fy på mig :( haha Känner verkligen att de behövs lite träning ;)
Fast jag tränade ju lite imorse lite mage o lår. De som verkligen behövs just nu. Beach 2010 måste ju hållas haha..

The Gang!


Bild från träningsmatchen mot Hampetorp!

Pusskram
//Mallan♥

Helgen som varit!

Nu har ja inte bloggat på ett tag fy mig.. Men har varken haft tid elr ork..
Helgen har varit helt underbar. Först match mot Hampetorp/odensbacken där vart det vinst med 4-1 dock inte så bra spelat men det vart vinst iaf :)
Efter matchen bar det raka vägen hem för en snabb dusch och packa väskan. Gick sedan till Anna, träffade på de andra brudarna och sen bar det iväg till Stugan.. Guuud så skoj ja hade inte en lugn stund precis, mycket tjo och chim :) Vi hade det riktigt mysigt i lilla stugan vi köpte oss 2st familjepizzor och mumsade i oss. Det blev även lite charader, och mkt snack..
Det tog ett tag innan vi somnade ni vet hur man kan bli när man är över trött= flummig. Men vi somnade iaf tillslut.

Klockan ringde 06:45 då det var dags att stiga upp ur den sköna sängen. Klä på sig och göra sig klar och packa väskan. Vi kom till ULLARED vid ca 07:30, ja lovar det var inte alls mycket med folk typ inte en kotte när vi var där. Förra ggr man har varit där så har det varit fullt med bilar på hela parkeringen och bussar här och där. Så man kan ju säga att det var skillnad att komma så tidigt till Ullabulla.

Jag hittade en massa fint, jag hittade min efterlängtade röd resväska för 600kr som är välbehövligt till då vi åker till Turkey och det vart den stora varianten, så inte illa det inte. Har även införskaffat mig nya skor, skit snygga och sjukt sköna dock vita men det är går de med :) Dock så har vi alla brudar såna nu men de gör inte mig någe :P hihi..  Fast dom köpte ja inte på Ullabulla. Hehe
Köpte dock inte lika mkt som ja brukar göra när ja är där. Men de gjorde inte så mkt jag var mest ute efter en ny väska och skor. Även lite onödiga grejer med haha..



Detta var en kanon helg den bästa på länge♥ Hoppas verkligen att de kommer fler såna här helger med er♥ Fast det vet ja ju att det kommer att bli :) LOVE♥
♥Tack för denna helg Babes♥


Bilderna kommer nog upp på fb så småningom eller om de kommer upp här de visar sig ;)

Pusskram♥

//Mallan♥


Tränings Match!

Fyfan man vaknade tok för tidigt än va de var tänkt att jag skulle gå upp, vaknade halv sex en timme innan klockan skulle ringa haha.. Så typiskt va skit pigg med för den delen men ja låg och drog mig lite till kl sex sen orkade ja inte så jag gick upp. Så nu sitter man här och fördriver tiden här!
Vilken frukost man hade imorse kokade iordning makaroner de ni hahaaa..
Snart bär det av till matchen mot Hampetorp. Så nu sitter man och tittar på lite fotbollsklipp på youtube. Lite taggade blir man allt av att se andra spela fotboll.. hihi



Göra lite nytta kanske!

Go Valla Go Valla :)

Pusskram
//Mallan♥

Mys<3

ÄNTLIGEN fredag och ikväll består det av massa mys och film. Mat blir de med tacos :) Inte illa de inte.. Med min underbaraste älskling♥
Blir nog denna film!

Trevlig helg gott folk!

Pusskram♥

//Mallan♥


Os Mössan!

Träningen gick galant, riktigt kul men det är ju inte någon ny nyhet direkt :)
Oj oj redan torsdag och dagarna går så sjukt fort. Inte mycket man hinner med just nu, jobba,träna,äta,sova typ. Iaf i veckorna. Fast det gillas med mkt träning.

Åh jag vill ha en sån mössa ;) hehe

 

Imorgon blir det sista arbetsdagen för denna vecka, sen är man ledig lör,sön men då bär det av till ULLARED. Med brudarna men först ska vi spela match! Kommer bli sjukt kul. Så orkar ni pallra er upp kl:09 på lördan så kan ni komma och kolla ;) Vi spelar på Backavallenskonstgräs.. Haha

 

Ha de gött

Pusskram

//Mallan♥


Storebror börjar bli gammal ;)

Idag fyller min storebror år!
Grattis på din 26års dag idag Bror, Hoppas du får en toppen bra dag.
Love you♥


Bror och jag på hans 25års partay :)

Träna!

Drar iväg på Fotbollsträning!!




Tjaaaooooo!!

Vanilj yoghurt & Keso.

Sitter just nu och äter lite vanilj yoghurt och Keso tänka sig, har aldrig ätit keso förut. Men älsklingens kompis rekomenderade vanilj yoghurt och Keso innan träning för det är bra med protein i och bra för musklerna :) Så vafan testa skadar ju inte ska ju träna ikväll så ;) hehe

Men de va inte så farligt trodde det skulle vara skit äckligt men det smakar vanilj med lite klumpar i haha



Inte så farligt att blanda ihop detta :P

Pusskram
//Mallan♥

Friends.

Vänner kommer och vänner går. Men dem allra bästa och sanna dem består♥

Så sant så sant..





Tisdag.

Ny jobbar vecka återigen. Dock så var ja ju ledig igår men en dag gör inte mycket. Fast det va skönt. Väldigt skönt med löpning men fick så grymt i knäna inte alls skönt så sov inte så gott inatt. Vaknade flera ggr av värk. Men nu ikväll känns det som det släppt lite. Fast inatt var det inte alls kul så blir tidigt i säng för min del ikväll. Vad har man gjort idag då, jo jag jobbade till kl 14 sen mötte jag Annisen på stan för hon skulle pierca om sin navel. Men det sket sig för hon som gjorde det förut gör inte sånt längre så typiskt och surt.

Sen bar det iväg och handla lite, shoppade lite mat och matsäck till lördag. Eller matsäck och matsäck de blev lite yoggy, must, godis och stjärnor. Måste ju ha lite till roadtripen ju. Haha.
Jag och mina underbara vänner ska först spela hemma match på konstgräset sen efter det raka vägen till Ullabullared och sova kvar där hos Annas morbrors stuga, sen på söndan blir de shopping på Ullared ;) De ni.. Hehe
Ska bli kul :)



Pusskram
//Mallan♥

Godnight.

Ska sova nu men ni får ha det så bra allesammans och sov så gott sen :)
Det kommer jag göra ♥



Pusskram♥
//Mallan♥

Memories.

Denna låt är skön :)


Ledighet.

Efter denna jobbar helgen så är det jätte skönt att vara ledig idag ujja :) Känner att jag är grymt seg och trött i kroppen fast jag sovit från 22.30-11.00. Förstår inte varför man fortfarande kan vara trött fast man sovit så länge hm de är konstigt det där.. Seg är jag ju pga matchen igår då brukar man ju vara seg i kroppen så inget nytt direkt :P Så vad händer på min lediga dag?
Nä ni inte mycket nästan inte ett skit ska jag göra bara unna mig en softar dag. Förutom träning ikväll såklart den vill ja ju inte missa :) Ser ja framemot. 
Det är väl typ det som sker för min del idag. Har som sakt inge speciellet planerat, men det är skönt att ha såna dagar med :) För sen så jobbar man ju imorgon,ons,tors och fredag bara dag turer för den delen det är inte illa de inte :)

Juste jag passade ju Gabriel i tordags det har ja ju glömt att skriva om :) Det gick jätte bra, vi hade det kul. Vi lekte lite med min webcam som ni kan se här :) Gick även på promenad i det fina vädret. O hälsade på mor på jobbet. Det tyckte Gabriel om. En hel dag med moster, måste ske lite oftare♥






♥STOLT MOSTER det är jag det :) ♥

Pusskram
//Mallan♥

Helgen!

Helgen gick grymt fort kan ja ju säga. Min jobbar helg är över vilket är skönt, kan man åter igen se framemot nästa helg. Som är fullspeckat då med.

I fredags vart det mys hos Hanna Lulu :) Det var mycket kul och mycket trevlig kväll. Vi får ordna fler såna kvällar. Vi sjung sing star gick dock inte så bra för den yngre versionen, men vi bjöd ju iaf på oss själva. Vilket ledde nog till att vi förlorade ni andra "äldre versionen" var ju så grymt seriösa hahahaaaaaa... Men det var jätte kul att sjunga och mycket skratt blev det med för den delen och det gillas :)

Bjuder på lite bilder från denna underbara kväll♥

Bebisen♥

Lite shake faces :) Haha

vi börjar med en Gunnar!

Anna & Alec!

En Pillan!

Hanna & Hanna!

En klockren på Hanna T haha

Tack för denna kväll raringar♥

På Lördagen blev det uppgång jätte tidigt kl:7:00 gick jag upp för att tvätta ojoj vad det va kämpigt var jätte trött. Men det gick bra att tvätta för det behövdes verkligen, hade fullt med tvätt kan ja ju säga.. Efter allt tvättande så kom mor förbi och toppade mitt hår lite det behövdes vill ja lova, var lite slitet så det var skönt att klippa av lite :) ♥Tack Mor för hjälpen♥
Efter det var det dags att jobba började 15-21. Men kvällen gick fort så de va skönt de :)

Söndag Igår, Så jobbade jag till 14.00 sen hem och packa väskan,laga mat och äta. Sen kom brudarna och hämtade mig och vi drog iväg till Hallsberg för att spela våran första träningsmatch mot ett div 3 lag. Var grymt nervös ska ni veta. Men det släppte sen. Vi spelade grymt bra, hittade varandra lätt som en plätt och allt gick mycket bra för oss. Vi vann med hela 4-0. Jag gjorde ett snyggt mål, ska se hur man ska förklara de haha
Jag kom från vänster kanten och sköt därifrån en schysst boll rakt in i krysset. Trodde inte att den skulle gå in men det gjorde den as snyggt mål om ja får säga det själv :) haaha.. Jag var nöjd med min insats mest i första halvlek sen andra vetja inte va som hände med mig. Hm? Men de gick ju bra endå.
Jätte kul att spela igår med. Vi är ett sånt härligt gäng :) Detta kommer nog bli en bra säsong, känner ja på mig..
Efter matchen var det bara att ta en snabb dusch sen raka vägen hem.
Så idag är man lite seg i kroppen, men det är bara skönt. :)

Det var min helg:)
Hoppas ni hade en bra helg!
Puss & Kram
//Mallan♥



Mys såklart.

Då var denna helg fullsmockad av härligheter :) Det gillas.. Idag har jag jobbat, snart blir det raka vägen hem till Annisen vi ska beställa lite pizza nr 65 på pizzeria Norr rekomenderas varmt den är Skita gooo, så den blir det för våran del.. Efter vi blivit mätta och belåtna så ska vi till Hanna L på lite myskväll, kommer nog bli en härlig kväll med de goa brudarna♥


Bild tagen från Hannas Facebook ;)

Imorgon blir det tvätt time, stoffe hade råkat bokat fel så det vart ingen ikväll. Vi som har massor av tvätt så får gå upp tidigt och tvätta imorgon bitti. Men det ska nog gå bra :P Efter det blir det jobb som gäller igen för min del.

Även imorgon jobbar jag med till två.. Sen raka vägen hem kanske vila lite om ja hinner :P Blir träningsmatch sen ska bli skit kul :) Ser jag mycket framemot.

Jaha detta va lite kort vad som kommer hända denna helg :)

Hoppas ni får en toppen bra helg :)
Pusskram
The One And Only Mallan Höhö

Telephone!

 

 

Bjuder på lite musik på morgonkviseten.

 

Men nu ska jag iväg till jobbet!

Ha de bra

ByE ByE


ECLIPSE

Oj oj va jag längtar tills denna kommer ut på bio :)

 

Nu dags för träning :)

take care bye bye then!


Seg.

Idag är man grymt seg i kroppen men det går väl över hhehe.
Vid ca halv ett så ska ja hämta lille Gabriel, vi ska umgås lite och ha de skoj..
Får se vad vi hittar på :)



Annars så händer de inte så mycket idag, träning är de ikväll så de ska man på såklart.

Dystert väder idag, trist.. Igår var de ju så fint väder, men de kanske inte kan vara fint varje dag hehe..

Puss & Kram
//Mallan♥

Godnatt!

Godnatt och sov så gott raringar ;)

Nu bäddar jag ner mig under täcket.

Puss & Kram

//Mallan♥


Trötta jag.

Är riktigt trött nu efter löpningen idag. Men guu så skönt det är nu efteråt. Gick jätte bra för min del med löpningen, märks att man blivit starkare i både kropp och kondition mässigt. Så det är ju kanon det. Teorin var inte dum heller tänk om man spela så bra som dom gjorde på filmen. Men nu vet man iaf vad Bosse är ute efter. Det är ju bara posetivt. Imorgon blir det träning igen, ser redan framemott det :)

Men nu sitter man här nyduschad och ren i min nya overall och shit vad skön och snygg den är :)
Snyggaste overallen ja har, den slår liksom alla mina gamla. :)

Texten blev visst åt fel hål haha.. Men vad gör det beror ju bara på webcamen hehe  :)

 

Ska fortsätta se på Greys Anatomy nu, så spännande :P

 

Puss & Kram

//Mallan♥

 


Softar dag!

Idag är jag ledig, så tänker inte alls göra mycket idag bara softa och ta det lugnt. Ikväll blir det iaf träning. Så långt vet ja iaf.
Kanske får min overall med :) Då blir jag Glad.

Det händer inte så mycket för min del. Men en sak som är säker är att jag är hungrig så ska laga lite mat nu, tror jag hehe ;)





Turkiet 24/6-10



Puss & Kram
//Mallan♥

Undulaten.

Pippin är ett mysigt sällskap när man surfar, vill gärna vara med överallt.. Så söt så :)
Han tyckte iaf om att bli fottad. Hehe
Bilderna tog ja nyligen. Vart fränt med svart bakgrund och Pippin lyser :) hehe
Fin va?
Vi tror att detta är en Hane men det är svårt att se. Men tycker han är lite blå på nosen. Hihi
Så vi säger det haha






Dom är väldigt sällskapliga av sig. Och väldigt mysiga fåglar :)
Det är lättast att träna en ensam fågel.
Helst ska det vara en Hane dom lär sig snabbast.
Men den här lilla rackarn är inte så gammal ca 6 månader gammal.
Han tycker mycket om att bada och leka med min förlovningsring och massa annat skoj, som han hittar. Hehe.. Hittar på rackartyg brukar han med göra.. Som ett litet barn i trotts ålden, ska göra allt han inte får.

Vi hade en undulat innan denna som var mycket gammal ca 12år. Han var mörk blå/vit/svart. Kunde det ena och det andra. Prata en massa gjorde han.

Här har ni lille Pirre :)

R.I.P


Puss Och Kram
//Mallan♥

Gästbloggade.

Gästbloggade lite hos Hanna idag :) och gjorde lite förändring till hennes blogg.
Så vill ni läsa de så är det bara att trycka på länken Hanna, här upptill ;)

Puss Och Kram
//Mallan♥

Solsken!

Imorse vaknade man utav fågelkvitter och solen sken in i sovrummet. Kände mig hyfsat pigg och gick upp. Skön känsla, våren är snart här, härligt :)
Så nu har man fått i sig frukost för några timmar sen, funderar på att ställa mig på min crosstrainer och köra lite. Missar ju som sakt träningen ikväll så ska nog träna lite här hemma innan jag ska till jobbet. För ikväll jobbar jag från 15.oo till 20.30. Imorgon är jag ledig och likaså på torsdag :) skönt..
Men det är min jobbar helg denna helg så den kommer nog bara springa iväg, hoppas jag iaf. Hihi



Göra iordning lite käk nu kanske :)
Får se vad man hittar på..
Men först träna kroppen, ni vet beach 2010 ;)

Puss & Kram
//Mallan♥

Turkiet 24/6 - 2010 ♣

Turkey <3

Då var resan bokad till Turkiet, hela 2 veckor med Anna, Mor med vännina sedan kommer mina småbröder och far sista veckan.. Så den 24/6 Åker vi iväg.. Ska bli såå skönt :)

Vi kommer bo på hotel Akya i Alanya..

Se så härligt :) Och nära till Havet.





Puss Och Kram
//Mallan♥

Fin Fint<3


 

En bild på oss alla från idag♥

Färg glada och fina elr va tycker ni :)

 

 


Härliga söndag.

Är trött efter denna händelserika helg, tackar alla för de som var delaktiga♥
Har haft en toppen helg så Åter Tack♥ hihi

Nu sitter man här, mätt i magen och ny duschad kan inte bli bättre :)
Har varit och sparkat lite boll och det är ju alltid lika kul med alla dessa övningar och grejs som sätter kroppen i spinn, bara älskart♥

Bjuder på lite bilder från idag♥





Tog lite kort på våra sminkningar :)

Tack för denna toppen bra dagen♥

Pusskram
//Mallan♥

ByeBye.

Nu har man packat väskan, ätit frukost. Så nu är det dags att gå över till Anna och göra iordning håret.. Sen drar vi iväg och blir fottade igen hehe..
Kommer gå kalas bra :)

Ha de gött
Pusskram
//Mallan♥

Hallelujah.


Tudilu.

Det första man gjorde när man gick upp var att ställa sig och diska haha.. Även köra igång diskmaskinen..Nu håller jag på och borstar tänderna och fixa till mig lite.. När jag väl blir klar så ska jag ner på stan och träffa Pillan. Härligt väder ute med sol skönt skönt.. Efter staden blir de nog raka vägen hem ochn städa här hemma ser för taskigt ut hehe.. Men vi får se hur de blir med det.. Ikväll blir det nog mys kväll med antingen Älsklingen elr vännerna de visar sig♥ Men mys blire iaf, grymt skönt men sånna kvällar :)

Ska kila nu
take care
//Mallan♥

Ändring.

Gjorde mig en ändring på headern..

Vad tycks??

 

Hiss Elr Diss?? :)

 

För att kunna se ändringen om ej sidan uppdaterats, tryck då f5

Hihi


Model för en dag.

Då var man hemma från modellandet. Det började med att vi vart sminkade.. Sen fixa ja iordning håret och outfitten.. När det var klart då var det dags att bli fotograferad.. Det gick bättre än förväntat och jäkligt kul var det med för den delen.. Efter det att alla blivit fottade så drog vi in på ett annat rum och kollade och valde ut de bilder vi blev mest nöjda med. Alla valde 6st, och det gick på 1200kr o då är frakten inräknad med. Dyrt var de.. Men kanske värt, inte ofta man gör sånt i livet :P




På söndag blir det av igen :) Fast med några andra :)
Kommer bli kul då med tror ja nog nu vet man ju va man har framför sig :)

Är grymt trött nu känner jag!
Så det blir nog tidigt i säng för min del..

Trevlig helg raringar♥

Pusskram
//Mallan♥


Idag/Helgen.

Torsdag idag.. Imorgon fredag och helg. :) Ledig denna helg men har lite planer för denna helg..

Idag
♥Slappa
♥Stan med Mor, syrran kanske ska med oxå får se♥
♥Jobba
♥Packa väskan, för morgondagen.
♥Sova Snark, snark

Fredag
♥Jobba 6.45-14.oo
♥ Fotografering 15.oo
♥Mys Med Älsklingen♥



Lördag

♥Stan
♥Sen vet ja inte riktigt än, kanske
blir mys med♥

Söndag
♥Fotografering
♥Träning



ByE ByE

Gårdagen.

Jag började min dag med att jobba från 6.45-14.oo sen hem och plocka undan lite.. Efter det kom Anna och hämtade mig så drog vi till Willys och handlade lite, sen hem och lämna varorna. Iväg och sola gjorde vi efter det och guuud va skönt det var somnade till och med i solariumet, haha.. Så grymt skönt var det allt. Efter en skön solning drog vi och hämtade Pillan och våran mat den berömde kyckling tallriken från Norr, mm mm..
Bar det raka vägen hem till mig.. Vi åt våra goda tallrikar och vart mkt mätta i magarna. Slängde igång en film men det vart inte så mkt tittande, satt och pratade mest. Mkt trevligt♥

Sen var det dags för lite hårfärgning, blev hyfsat bra men lite mörk så ska köpa mig silverschampoo idag så får se om de blir lite ljusare :) Annars så vart det jätte bra i håret.. Denna gång körde jag på ljusbrunt men det vart mörkt pga min gamla färgning men men.. haha Tack för hjälpen svägerskan

Mitt hår växer så det knakar blir bara längre och längre :) Gillas
När jag fått den önskade längden på håret då ska jag bäge mig till Frissan och klippa upp de lite kanske elr va man ska hitta på med det;)

Bebben började böcka runt i Pillans mage så fick känna på lillen :) Så kul att se att du mår så mkt bättre nu hjärtat♥
Vi får ta och ses snart igen. Fast på söndag ses vi ju hihi då blir det fotografering för hela slanten. Även imorgon för mig och Anna får se hur det kommer gå hehe..


♥♥♥

Det var en härlig dag igår♥

Pusskram♥
//Mallan♥


Vill åka utomlands.

 

Vill åka utomlands.... Tror det blir det i sommar 2veckor denna gång :)

As härligt ju..

Men vart vet ja inte ännu, kanske turkiet igen :) hehe

 

Dags att byta om nu och göra inbakad fläta så håret är på plats :P

// Mallan♥

 


Mumsfilibabba.

Gröten vart helt okej förutom lite för fast.. Men gott vart det :)
Så nu sitter man här och smälter maten lite. Mätt i magen är jag iaf.
Om ca en timme så är det dags att dra iväg på fotbollsträning, det står fys på schemat as kul :) Sen ska man bara hem och duscha äta, sova. Så ser kvällen ut för min del. Juste desperate housewifes börjar igen ikväll kl: 21 hoppas jag hinner hem.. :) Men kommer nog missa lite, eftersom träningen slutar 21. hehe



Jag är grymt glad idag, stoffe fick reda på idag att han får fast. Jag kommer förmodligen fortsätta med mitt vikariat till augusti iaf. För jag har vik till maj sen är det ju sommar. Så då blir det jobb då med. Det ser ljust ut för oss nu. Grymt skönt iaf att stoffe fått fast... Weeeiii

Dagarna går så sjukt fort nu för tiden, imorgon är det redan onsdag sen helg.. Ojoj här går det fort i svängarna men skönt det, då kanske det blir sommar snart med hehe...

// Mallan♥


Risgrynsgröt.

Just nu så står man och lagar risgrynsgröt för första gången :)
Har aldrig tyckt om gröt förut sen jag smakade på det för ett tag sen. Det var inte alls dumt med risgrynsgröt. As gott ju :)
Så snart är det klart, kokar även iordning ägg så det blir ägg mackor med mums mums.



Risgryns gröt recept: 4 pers.
2 1/2dl grötris
2dl vatten
1 kanelstång
1- 1/2 tsk salt
1 - 1/2 L Mjölk

Blanda ris, vatten, kanelstång och salt i en kastrull 2-3 min.
Tillsätt mjölken och koka upp under omrörning. Koka på svag värme under lock.
Koktid 40-50min. Beroende på hur fast gröt som önskas.

Lycka till :)


Pusskram
//Mallan♥

Jason Derulo


Hjärtat<3

Just nu känner jag mig grymt uttråkad och ensam.
Älsklingen är och jobbar. Här sitter man i sin ensamhet, ingen att snacka med på msn heller ingen raring inne. Hade Pillan inne en stund och bubblade lite med henne men inte längre hon behövde vila sig. Men Annisen kom in för ett tag sen så nu har ja lite sällskap♥
Så tror jag ska träna av mig lite så jag har någe att göra iaf. För här kan ja ju inte sitta och häcka. Fast jag skulle ju ha städat idag var det tänkt efter jobbandet, men så blev det inte. Pallade inte helt enkelt. Får se om man orkar med de imorgon det visar sig.

Fick ett mms från Pillis idag på lilla bebbin♥ Den har växt lite mera är nu 15cm lång..
♥Mys Mys♥
♥Vi får ta och träffas snart hjärtat♥
♥Saknar dig min underbara vän♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥Pusskram♥
//Malin♥




RSS 2.0