Ännu en ny vecka.

Helgerna går ju för fort:)

I fredags så hämtade ja ut cykeln som ja lämnat på lagning och det vart lite dyrt 529spänn, för att byta två slangar, fixa plingan och få nya stänkskärmar. Så de vart lite pengar men men nu är den lagad iaf. Sen bar det iväg till att jobba började klockan 14. Det gick bra efter jobbandet blev det sängen.

Lördags, Så gick jag upp tidigt vid 06.00 för ja skulle iväg och jobba. Va tvungen att sluta tidigare halv två istället för två för vi skulle samlas kvart i två så fick dra hem tidigare och Jenny var snäll som kom tidigare:) Klockan 15.00 då drog matchen igång, och vi hade övertaget vi vann med hela 6-1 grymt skönt med ännu en vinst:)
Efter matchen så drog ja hem och duschade och tog på mig lite mys kläder och sedan bar det iväg till Annisen på lite film myspys och god mat mumsigt var de. Vi hittade lite kul på min webcam att man kunde ändra och ha med effekter och grejer, kolla lägger upp några här:) haha, Det var mkt trevlig kväll Tack Brudar♥♥♥


Man ser så sjuk konstig ut, funny funny..HAHA



Igår,
Ännu en dag att gå upp tidigt för att jobba började klockan 7.00-14.00 så det blev lite stressigt för vi skulle stå i kiosken i Gropptorp då herrarna spelade och mkt folk var det som kolla med, och desto mer som handlade så vi hade fullt upp så hann inte titta så mkt på spelandet men dom förlorade med 3-2 tror ja de va mkt synd. Så det vart slut spelande i div 6 för dom kom sist så de blev div 7 elr hur de blev vet inte riktigt i vilken div dom spelar i elr spelade i haha. Efter det blev det raka vägen hem och det blev bara en massa slapp. Var grymt trött.

Idag, Har ja inte alls gjort många knop. Bara slappat och tagit de lugnt. Fast ja kom ut en stund iaf ja och raringen drog till willys och handlade och pantade en massa flaskor shit va mkt ja hade 6 plastkassar fulla med flaskor, sammanlagt vart över hundra lappen shit haha. Men skönt nu när pant flaskorna är borta. När jag kom hem och skulle lägga in varor i frysen så såg ja att det va en massa is och skit så var tvungen att frosta av den lite fort så jag kokade upp vatten i kastruller och ställde in de i frysen så började allt smälta så det gick bra:) Det är avklarat skönt.

 



Nu så tittar ja på svenska Hollywood fruar så ska fortsätta kolla på det nu tänkte ja sen blir det sängen ska jobba delat imorgon va tvungen att tacka ja till alla turer ja kan få denna vecka annars hade jag bara jobbat på torsdag så fick lite turer imorgon, ons och torsdag så det är ju bra de:) Sen på freda får vi se om de blir jobb jag hoppas de är så trött på att vara timvikarie nu. Tar sån tid tills man ska få nån tjänst men sånt är livet som de är just nu i Sverige med jobb och skit.

 

 

 

 


Puss & Kram
//Mallan♥♥

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0