Idag kommer den weeeiii

Idag får vi våran efterlängtade soffa :)
Just nu hos oss. Gamla grejerna är äntligen borta, så idag ska jag damsuga, torka golv och ta bort mattan så det är fint där soffan ska stå.
Ska nog fixa en ny matta funderar på en sån där rya matta kanske?



Vafan hatar när det blir sådär på tapeten. På tal om tapeter fan va ja hatar dessa fula orange blir spy färdig undra vad de tänkte när de satte upp dom tapeterna. Kan man ju undra hahaa.



Ska försöka bli av med min tränings maskin tycker bara den tar massa plats i våran lägenhet så vill nog bli av med den. Någon som är sugen? 5-600kr. Är nog inte värd mer eftersom ja använt den en del :) I värsta fall får den hamna nere i förådet så fort vi varit på tippen och fått bort allt skit vi har där nere, inte dom största förråden om ja får sägat själv.


Idag ska ja ner på stan ensväng och lämna tillbaka nyckeln till släpet till komunal. Skit bra att man får låna där gratis om man är medlem, visste ja inte så det kommer jag nog göra flera ggr :) Måste se till att vara hemma till ett iaf så ja hinner fixa innan soffan kommer de skulle komma med den mellan 14 och 16.

Ha en bra onsdag
Snart helg igen :)

Kram
//Mallan




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0