Brandmanstest.

Ursäkta förra inlägget, men var så förbannad.
Har haft en bra dag idag endå :) Varit på stan med mamsen, vi kollade runt på lite grejer här och där. Hittade mig ett minnes kort på 4gb så hoppas det är bra nu och inte går sönder som det gjorde för mig ett tag sen.

Kl 17 var vi brudar på brandmanstestet. As roligt var det vill jag lova. Men varmt och jobbigt. Det var bara att bita ihop o köra på.
Vi började med att få brandmanskläder byxor och jacka + hjälm. Varmt var det i dom kläderna puhh. När vi fått kläderna på så var det dags för uppvärmning i 8min med tuber på ryggen som vägde ca 15-20kilo. Sen var det dags för att promenera på löpbandet, blev 20graders lutning på bandet tror jag så det va uppförsbacke. Kändes i vaderna vill ja lova. När man var klar med det så bar det vidare ut från brandstationen till brandslangen. Där man skulle springa med den en bra bit över hela gården sedan lämna den och springa tillbaka där slangen började och dra den tillbaka. När man var klar med det så skulle man ta och sätta ihop en stege och ta med sig den till en vägg och vrida den till en balkong. Klättra upp på stegen och ta tag i balkongräcket, ner igen, ta stegen och lägga tillbaka den på platsen innan. Sen in på stationen igen och såga av en tjock trä bit. Sen vidare till trapporna där man bärde upp viktväskor två stycken inte så farligt tunga. När man var uppe så skulle man lämna väskorna där och ta tag i en 50kg docka och släpa ner den för trappen. Man skulle vara rädd om huvudet och ta under armarna. Puuh KLART!!

Grymt kul och jobbigt var det :)
Det bjöds på kolsyrat vatten, kakor och frukt va behövligt vill ja lova.
Vi fick åka i deras "stegbil" och fick åka upp 27 meter upp i luften. Härlig känsla :) Kom as högt upp med den där kranen. ;) 

Blev lite rundvandring på stationen, fint hade dom :)
Vi fick broschyrer och en t-shirt. Grymt.

Tack för en bra dag vänner och brandmän. :)
Det var skit kul. :D

Efter det drog vi raka vägen hem och duschade. Sedan vidare till Mc donalds. Sen iväg och kollade på lite fotboll i det härliga vädret. Underbart. ♥

♥Tack allesammans som gjort denna dag♥

Bilder kommer imorgon :)

Pusskram
//Mallan♥


Kommentarer
Postat av: Anna

Underbar dag :D<3<3<3

2010-06-03 @ 19:06:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0