Hej Alla Glada.

Hoppas allt är bra med er?♥

Helgen är nu över och nu är det ny vecka med nya tag. Började jobba i fredags efter 2veckors tid. Det gick faktiskt bra att jobba. Började med en kvälls tur så det va skönt. Efter jobbandet drog ja till Frida G och firade lite Valborg, mkt trevligt var det :) Tack för den toppen kvällen brudar♥





I lördags vart bar det över till Syster för att fira lilla Matilda som blir 1år då imorgon tisdag, men vi firade henne lite tidigare pga jobb o grejs. Mycket trevligt var det med♥ Dock blev det inte så långvarit vilket var synd, skulle ju börja kl 14. Det blev raka vägen till jobbet.

Brorsorna hjälper mer än gärna Tildis med paketen :)



♥Sötnosen♥

♥Självklart ska man få äta med händerna när man fyller 1år♥

Matilda är en liten tuffing :)

Det gick åter igen bra. Sen kom Anna och hämtade mig på jobbet och vi drog iväg till solariet. Härligt var det allt, färg fick vi med.
Sen kom det en spontan grej vi drog till Norris och kollade på bilar och åt på mc donalds. Jag, Anna, Hanna, Alec och Dessan. Det va as kul. hihi Men det va inte så kul att man skulle gå upp tidigt på söndag morgonen pga jobb. Illa det. Kom hem vid tolv o slocknade på en gång vill ja lova.

Snyggaste Bilen :)


Söndag, Bestog av jobb till 14 sen iväg på Match mot Floda på hemmaplanen och lagfoto♥. Gick galant vi vann med hela 10-0 grymt bra :) Sen raka vägen hem. La mig på soffan där låg ja tills det var dags att sova. La mig vid 22 ap trött jo tack.





Idag jobba jag till kl 14 hem o vila var as trött och as seg efter matchen. Sen blev det träning. Gick hyfsat bra dock så vred ja till foten 2gånger och det gjorde ont just då, men sen släppte det. Men nu fick ja lida för detta värker i foten som in i bomben. Har börjat med en kur Diclofenac som ja ska ta 3gånger om dan. Så får se om smärtan släpper. Måste nog även ringa min sjukgymnast och få tid.



Aja nog tjattrat här haha

Ha det bra raringar♥

Godnatt♥

//Mallan♥

Kommentarer
Postat av: Anna

söt lilla matilda e stor hon har blivit tiden går fort :D synd på din fot att den aldrig kan bli bra:( Trevligt med spontana roadtrips me like:D <3<3<3<3<3

2010-05-03 @ 22:46:13
Postat av: Mallan<3<3

Ja visst har hon växt till sig:) Går så grymt fort o de växer så det knakar:)

Mm inge kul alls. Bara att bita ihop och hoppas på det bästa.

Ja as trevligt med roadtrips<3<3



Pusskram<3<3

2010-05-03 @ 22:48:10
URL: http://maaliinjj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0