24 April - Mycket övningskörning idag:)

Då har man kollat klart på kvällens bb. Roddan åkte vilket var jäkligt otippat! Trodde han skulle vara kvar men icke skillde en jäkla röst. Fan.

Har haft en bra dag idag. Svärmor, Janne och Simon har varit här på besök vi bjöd på lite käk som blev den gudomliga filen :) Efter det blev det lite kaffe till de vuxna, ja som inte dricker kaffe :P Så är väl inte så vuxen men det är ju inte ens gott blää. Förstår inte hur folk kan dricka det och tycka att det är så jäkla gott. För det är de verkligen inte. Men smaken är som baken alla tycker olika ;)



Efter de åkt drog ja och Anna en repa, skulle övniningsköra lite. Körde lite start i backe så ja fick känna mer på dragläget osv. Gick hur bra som helst. Körde runt lite i laggarhult, hälsade på annas far och sedan en repa till värmbol för att våldgästa min mor och far. Dom grillade så vi stannade på lite käk. Tack snälla ni♥, det är ju bra o våldgästa lite ibland :)
Körningen gick så himla bra är så sjukt nöjd med dagen idag. Anna är en toppen handledare, lär ut och är helt cool lugn. Är så härligt att äntligen vara igång.

Mätta i magarna drog vi till solariumet på norr, men shit va tiden gick fort när man väl låg där. Men ujj så skönt det var höll på att somna. Hehe



Jag kan ju säga det att det är grymt kul att köra bil, och nu är jag grymt taggad att ta det rosa kortet. Så nu är det bara att ligga i och köra på med allt som har med teori och körning. Då kanske man har det rosa kortet snart i sin hand.


Hoppas allt kommer gå vägen :)


Hoppas ni haft en bra påskhelg?

Pusskram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0